Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Wen ben testlere Cok inanamiyorum beni gecen ay yaniltti benim de 2. Cizgi silikti sonra bi kere Daha yaptim negatifti yani bekleyip yapmak adetten getikten sonra. Insan bosyere umutlaniyor yani ondan dolayi test yapmaya Cesaretim yok benim de 11 mayis

hangi tip sogan olcak peki beyaz mi kirmizi mi.ben yurtdisinda yasiyorum ondan burda kirmizi sogan var sadce.

canım kahverengi soğan olması lazım yemeklik olan kahverengi varya belki bilirsin ondan beyaz olmaz mor da olmaz 1 tane sabah aç karnına orta boy kahverengi soğanın en dış kabuklarını soyup ( yemek yapmak için soyuyoruz ya o şekilde ) 1 su bardağı kaynamakta olan suya 4 e bölünmüş olarak içine atıyosun ve 5 dk ağzı kapalı kaynatıyosun sonra kapat ateşi ılımaya bırak ılıktan biraz sıcak aç karnına içiyosun akşamda aç karnına aynı şekilde yapıyosun ...her defasında yeni kaynatıp yapman lazım ...adetten bitiminden 7 gün sonra 15 gün boyunca yapman lazım sonra bırak adet olursan bir diğer ay ki adetine 10 gün kala başlayıp 10 gün yapacaksın 4 ay yapabilirsin fazlası zarar kaş yapayım derken göz çıkarmayalım...belki gerek bile kalmaz bebiş gelir he ne dersin sormak istediğini sorabilirsin...

Bence hamilesin wen:) hiç durma kan testi yaptır hadi hayırlısı :)

Arkadaşlaaarr kimse varmı burda....bat im 11 mayıstı ama ben bu sabah dayanamadım ilk testimi yaptım. Yapar yapmaz. Tek çizgi çıktı.10 dk sonra gidip baktığımda 2. Çizgi silik ama belirgin şekilde görünüyordu.... Kızlar çok heyecanlandım ben... Varmıdır sizce bir umut...:18:

benimde öyle oldu.benim varsa sizinde vardır.
kızlar kan testi için birkaç gün geçsin bekle dedi kocam.ayy ben beklemek istemiyorum.çok heycanlıyım.öğlen yemeği saati yapsammı acaba çıkıp..napsam ki.yoksa biraz daha beklesemmi.bu gün adet günün şimdilik gelen giden yok.inşallahta olmaz

kızlar ne yaptım biliyo musunuz.gittim salak gibi yine dayanamayıp gebelik testi yaptım.bi de idrarda.bişey sorcam şimdi ben klomen kullandım ya sonra da çatlatma iğnesi oldum.bu çatlatma iğnesinden sonraki 15.günde sizce idrarda belli olur mu ki? umudumu sürdürmeli miyim yaaaa.bana bi akıl verin.kan testi de yaptırmak istemiyorum.sonra çok üzülüyom.adet olunca anlarım diyom kendi kendime.adet tarihlerim de karmakarışık zaten.ama son 3 aydır ortalama 25 günde bir oluyorum.onu baz alırsam bugün adet olmam gerekir.sorular sorular sorular..... daha kafamda binlercesi............... bana yardım edin kızlar işin içinden çıkamıyorum (((((((

isim----bat
orkide-(2 haziran).
lykos -(yazılmamış)haber bekleniyor
ffakem-(10 mayıs) haber bekleniyor
scarlet-(10 mayıs) haber bekleniyor
wen-( 10 mayıs) HOŞGELDİN BEBEK ( kesin değil)
rüveyda12-(27 nisan) haber bekleniyor
gece 85 (1 mayıs) haber bekleniyor
rimel84 (23 mayıs)
edbe (2 haziran)
secret1985 (3-4 mayıs) haber bekleniyor
sweet85 (4 mayıs) haber bekleniyor
cemrecik (17 mayıs) belirtiler ne durumda acaba?
karabiber 89 (30 nisan)
nisan 1986 (15-20 nisan) belirtiler ne durumda acaba?
yeşim83 (30 nisan)HOŞGELDİN BEBEK
thesun (5 mayıs) HOŞGELDİN BEBEK
hayat365 (20 mayıs)
sedser (6 haziran)
hayalimsin1(14 mayıs)daha erken çıkması için canım biraz daha beklemelisin bence
su2333( 14 mayıs) belirtiler ne durumda acaba?
elifzeynel(10 mayıs) haber bekleniyor
leyd_eliph(2 haziran)
sumisali (_____)
göçmenkuşlar(19 mayıs) belirtiler ne durumda acaba?
yakamoz2012(11 mayıs) haber bekleniyor
su misali (15 mayıs) belirtiler ne durumda acaba?
ayşem_kas(26-28 mayıs diyorum :))
roseyou (19 mayıs) belirtiler ne durumda acaba?
arslan07 (19 mayıs) belirtiler ne durumda acaba?
mulbery(14 mayıs) belirtiler ne durumda acaba?
ipek41(10 Mayıs) haber bekleniyor
uzul29 (10 mayıs)HOŞGELDİN BEBEK( kesin değil)
kedishimalya (25 mayıs)
missyaman(31 mayıs)
pervane88(28 mayıs)
batlanbus(7 mayıs) HOŞGELDİN BEBEK
candysweet(19 mayıs) belirtiler ne durumda acaba?
mavihayal(18 mayıs) belirtiler ne durumda acaba?
lukretia(11 mayıs) bakalım bu gün tekrarla testi inşallah vardır
Gaye2007 önümüzdeki ay olur inşallah.çalışmalara devam:)
İdilga.
41 zeynep
Wannabemummy
arwen10_19 (19 mayıs) belirtiler ne durumda acaba?
yedirenk(22 mayıs)hoş geldin :)
sevde53 bir dahaki aya inşallah.
efsun07 (5 haziran)
emesz(29 mayıs) hoş geldin :)
alaraburcu (……..) hoş geldin kız 4 ay ne demek bu zamana kadar nasıl bekledin.Allah iyiliğini versin.inşallah bir sürprizle karşılaşırsın doktorda bebek vardır
ebebebruli inşallah bu ay tutar canım uğurlu gelir topik
çikolta kendi sayfana girip yazdığın yerlerden takip edebilirsin konuyu.bu arada hapı bıraktıktan sonra hap bir süre daha korur diye biliyorum.hayırlısı.hemen olmazsa sakın bir problem var sanma yani.

AYIN ÜÇTE BİRİNİ GERİDE BIRAKTIK VE HAMİLELERİMİZDEN GÜZEL HABERLER GELMEYE BAŞLADI.BU GÜN PEK ÇOK ARKADAŞTAN HAYIRLI HABERLER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZ

nisan 1986 canım idrar testinde artık çıkması lazım az da olsa bu gün gününmüş.çok çok silik çıkabilir.bi stres yapma lütfen yaaaaaaa

kızlar bu ay bende çok ümitliyim bu haftayı nasıl geçircem bilmiyorum hamilelik haberlerini aldıkça bende umutlanıyorum bu kadar erken belli olur mu bilmiyorum 2 gündür sabahları hafif hafif bulantım var inş ben de de vardır bu ay benim bat:19mayıs

canım inşallah seninkide olumlu olur şuanda topik çok iyi gidiyor.inşallah çok olumlu sonuç olurda dokuz ayıda burada dertleşerek sohpet ederek geçiririz:)

canım inşallah seninkide olumlu olur şuanda topik çok iyi gidiyor.inşallah çok olumlu sonuç olurda dokuz ayıda burada dertleşerek sohpet ederek geçiririz:)

ya bu topikin uğurlu olduğunu düşünüyorum düşükten sonra ilk defa bu kadar umutlanıyorum sen ne yaptın doktara gittin mi?

ya bu topikin uğurlu olduğunu düşünüyorum düşükten sonra ilk defa bu kadar umutlanıyorum sen ne yaptın doktara gittin mi?

ben daha doktora gitmedim.3 gündür idrar testi yapıyorum silik çıkıyor.o yüzden emin değilim bu gün günüm.kanda baktırmak istiyorum ama eşim daha erken diyor.birkaç gün geçsin diyor.bense sabırsızlanıyorum.bu gün bekli birkez daha idrarda bakarım sonra yarın yada öbür günde kan testi yaptırırım artık daha fazla dayanamam çünkü.aslında biraz ağrım var adet olucak gibi inşallah gebelik ağrısıdır olmam korkarak beklemedeyim yani.

nisan 1986 canım idrar testinde artık çıkması lazım az da olsa bu gün gününmüş.çok çok silik çıkabilir.bi stres yapma lütfen yaaaaaaa

Wen gerçekten biçokları gibi bende bu topiğin uğurlu olduğuna inanıyorum en başından beri.ama gelde üzülme.tamam daha ortada bişey yok ama .gaz şikayetim devam ediyo.sol kasığımda batmalar var daha çok ağrı gibi ara ara geçiyo.bel ağrım var.başka da bişey yok.zaten bunları adet olacağım zamanda da yaşıyorum.bugün mutsuz ve umutsuzum.tek çizginin yanında bembeyaz boşluklu (minicik,silik bile bi çizgisi olmayan) gebelik testi şu an bana bakıyo.nasıl rahat olabilirim canım.10 ay oldu.artık gerçekten çok istiyorum.bana dua edin lütfen..................

günaydın kızlar.
wen bence hamilesin sen çünkü benimde gebeliğimde aynı şekilde olmuştu.çok silik çıkıyordu adet zamanım geçinceye kadar sonradan koyulaştı

günaydın kızlar.
wen bence hamilesin sen çünkü benimde gebeliğimde aynı şekilde olmuştu.çok silik çıkıyordu adet zamanım geçinceye kadar sonradan koyulaştı

günaydınnnnnnnnnnnn
ay ay efsun azından bal damlıyor canım benimmmm.inşallah inşallah sende haberler nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…