bi kaç gün beklemek istiyom hüsranla sonuçlanmasın diye
bi kaç gün beklemek istiyom hüsranla sonuçlanmasın diye
Eki Görüntüle 411603 kırmızı leke biraz dağıldı.tekrar ekledim varmı sizce kızlar
hangi tip sogan olcak peki beyaz mi kirmizi mi.ben yurtdisinda yasiyorum ondan burda kirmizi sogan var sadce.
Eki Görüntüle 411457 bu da bu günkü 5 dk sonra bir çizgi daha çıktı sonra böyle çizginin yanıda kırmızı oldu nedir bu testler varmı yokmu.önceki iki test dün adet günümden 2 gün önce bu da bu gün adet günümden bir gün önce yardımcı olun lütfen
Bence hamilesin wen:) hiç durma kan testi yaptır hadi hayırlısı :)
Arkadaşlaaarr kimse varmı burda....bat im 11 mayıstı ama ben bu sabah dayanamadım ilk testimi yaptım. Yapar yapmaz. Tek çizgi çıktı.10 dk sonra gidip baktığımda 2. Çizgi silik ama belirgin şekilde görünüyordu.... Kızlar çok heyecanlandım ben... Varmıdır sizce bir umut...:18:
kızlar ne yaptım biliyo musunuz.gittim salak gibi yine dayanamayıp gebelik testi yaptım.bi de idrarda.bişey sorcam şimdi ben klomen kullandım ya sonra da çatlatma iğnesi oldum.bu çatlatma iğnesinden sonraki 15.günde sizce idrarda belli olur mu ki? Umudumu sürdürmeli miyim yaaaa.bana bi akıl verin.kan testi de yaptırmak istemiyorum.sonra çok üzülüyom.adet olunca anlarım diyom kendi kendime.adet tarihlerim de karmakarışık zaten.ama son 3 aydır ortalama 25 günde bir oluyorum.onu baz alırsam bugün adet olmam gerekir.sorular sorular sorular..... Daha kafamda binlercesi............... Bana yardım edin kızlar işin içinden çıkamıyorum(((((((
kızlar bu ay bende çok ümitliyim bu haftayı nasıl geçircem bilmiyorum hamilelik haberlerini aldıkça bende umutlanıyorum bu kadar erken belli olur mu bilmiyorum 2 gündür sabahları hafif hafif bulantım var inş ben de de vardır bu ay benim bat:19mayıs
canım inşallah seninkide olumlu olur şuanda topik çok iyi gidiyor.inşallah çok olumlu sonuç olurda dokuz ayıda burada dertleşerek sohpet ederek geçiririz:)
ya bu topikin uğurlu olduğunu düşünüyorum düşükten sonra ilk defa bu kadar umutlanıyorum sen ne yaptın doktara gittin mi?
nisan 1986 canım idrar testinde artık çıkması lazım az da olsa bu gün gününmüş.çok çok silik çıkabilir.bi stres yapma lütfen yaaaaaaa
günaydın kızlar.
wen bence hamilesin sen çünkü benimde gebeliğimde aynı şekilde olmuştu.çok silik çıkıyordu adet zamanım geçinceye kadar sonradan koyulaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?