Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
wen canım kusura bakma derdime daldım seni tebik etmeyi unuttum.dün gece nöbette okudum hemile olduğunu.canım rabbim hayırlısıyl sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip eder inşallah.eeee artık bize de dua edersin artık.gebelerin duası kabul olurmuş.unutma bana da dua etmeyi....

umarım seninde gönlüne göre olur en yakın zamanda hamile kalırsın nisan

merhaba arkadaşlar,

önümüzdeki 3 gün benim regli günüm lütfen benim için de dua edin. bu ay bende hamile olayım..

çok teşekkür ederim ama daha kesin değilki canım.umarım vardır inşallah diyorum.

tatlım kalbimiz ve dualrımız isteyen arkadaşlarımızla birlikte varmı bir belirtin canım?

benim adetim bitti.biz de calismalara basladik esimle :)hayirlisiyla ben de iyi haberler alirim sizin gibi haziran basinda..

benim adetim bitti.biz de calismalara basladik esimle :)hayirlisiyla ben de iyi haberler alirim sizin gibi haziran basinda..

hadi inşallah biz buralarda oluruz.

ben dayanamıycam öğlende gidip kanda baktırıcam.İnşallah pozitif çıkar öğleden sonra sizinle paylaşırım inşallah Allahım yaaaaaaaaaaaaaaa

hepimiz için umutluyum ben.Allah yüzümüzü güldürsün inşallah

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benimde bat yarındı yani 12 mayıs ama ben bazı süphelerden dolayı dün kan testi yaptırdım sonuç 34 yani hamileyimmmm.. dr daha cok yeni testi iki günde tekrarlayalım dedi evleneli 2.5 sene bitti bir tane düşüğüm var her ay beklemekten yorulmuştum rabbime cok sükür nasip etti inş tum isteyenlere en kısa zamanda nasip eder...

tebrikler darısı başıma inşallah.sanırım listemizde yoktun.bulamadım ismini.
HOŞGELDİN BEBEK DİYORUM.

maşallah, allah tamamına erdirsin canım, tebrikler :)

ne güzel sevindirii hberler gelmeye başlamış sizlerin yorumlarını okudukça bende çok heyecanlandım :)) rabbim hayırlısını versin gebeliğinizin tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza bizler içinde dua edin ))

Ya arkadaşlar lütfen gülmeyin ama ben şu yumurtlama dönemini bir türlü hesaplıyamıyorum bende hamile kalmayı düşünüyorum ama adet dönemim genelde ay sonu gibi ooluyor ?

kızlar kan testi yaptırdım sonuç 369 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar kan testi yaptırdım sonuç 369 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım benim tebrik ediyorum seni, gözün aydın... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısıda bizlere olsun inşallah

Canım benim tebrik ediyorum seni, gözün aydın... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısıda bizlere olsun inşallah

inşallah canım inanki şoktayım.oturdum ağladım.inanamadım.inşallah bir sorun çıkmaz inşallah kucağımıza alırız

geçen sen mayıs ayında da böyle bir topikte yazmaya başalamıştım. her ay bir umut olmuştu bana ama ozamandan beri ne gelen var ne giden :)

tebrik ederim insallah bizede bu haberi vermek nasip olur benim de batim bugun gelen giden yok

tebrik ederim insallah bizede nasip olur
bat bugun gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…