arkadaşlar bnm batıma 5 -6 gün kaldı bendeki son değişikliklerden bahsediim öncelikle bi 8 -10 gündür kasıklarımda hafif ağrı oluyo ama adet sancısından biraz daha farklı sıık sık .normalde ara ara sancı girerdi .bilmiyorum ama bu ilk denemem hissettiklerim bunlar daha farklı bi belirtim yok aslında hayırlsı inşallah hepimiz için:13:
evet canim ben bunu duydum ama dogruluk payi varmi diye dusunup duruyordum ,klomen turu ilaclar yumurtlama zamanini erkene alabiliyormus hatta bat tarihini bile dogruymus demek , peki canim ilaci biraktiktan sonra bat ve yumurtlama zamani normale donuyormu acaba ??? cevap larin icin cok tesekurederim ya orkide allah ne muradin varsa versin tez zamanda sana ,,cok yardimci oluyorsun saol canim ,senin bat nezmandi???
ben de klomen kullanıyorum. o nedenle kesin bir bat veremiyorum. ama tahminen 4 haziran gibi. haziranın ilk haftası desek daha doğru olur.
ilacı bıraktıktan sonraki ay da etkisi olabiliyor. ama sonra normale dönüyor.
okadar karistiriyo duzeni bu klomen yani uf, ins 4 haziranda hayirli haberini aliriz canim...bide klomeni 4 muu bilemiyorum 5 seferden fazla kullanmak iyi degilmis diye duydum ,,,kotu hastaliklara yol acarmis fazla kullanmak bilmem sende duydunmu ,,aman dikat et ,
kesınlıkle hayalımsın arkadasım sana katılıyorum kafaya ne kadar takarsan hamılelık o kadar uzaklasıyor ben de 3 ay hergün ha oldu ha olacak der belirtilerı takıp ederdim bu ay memlekete gittim hiç düşünmedim kendınızı baska seylere verin calısyorsanız işinize ya da gündelik hayatta hobıler edinin takmamaya gayret..bakın takmadığım için su an hamıleyım cok şükür..sabır allah tez zamanda sizler de verecek bu müjdeyi zaten 1 yıla kadar hersey normal böyle düşünün benim hiç sebep yokken 3. senede hamıle kalabılen arkadasım va . yanı stres cok etken ...
kesınlıkle hayalımsın arkadasım sana katılıyorum kafaya ne kadar takarsan hamılelık o kadar uzaklasıyor ben de 3 ay hergün ha oldu ha olacak der belirtilerı takıp ederdim bu ay memlekete gittim hiç düşünmedim kendınızı baska seylere verin calısyorsanız işinize ya da gündelik hayatta hobıler edinin takmamaya gayret..bakın takmadığım için su an hamıleyım cok şükür..sabır allah tez zamanda sizler de verecek bu müjdeyi zaten 1 yıla kadar hersey normal böyle düşünün benim hiç sebep yokken 3. senede hamıle kalabılen arkadasım va . yanı stres cok etken ...
6 ay diye biliyorum. arkadaşım kadın doğum doktoru o söylemişti. hatta o bana 1 ay kullan 1 ay ara ver diye söylemişti. rahimde incelme yapıp bebeğin tutunmasını engelleyebiliyormuş. düşükler daha sık görülüyormuş o yüzden klomen kullananlarda.
evet canim ben ilaca basliyorum bu ay ve ne kendimi dinlicem nede eve test alip sokucam,, sinavim yakin kendimi bol bol ders calismaya vericem,,bu ay
bu arada allah bebisini saglikli kucagina almayida nasip eder insallah tebrik ediyorum
Merhaba Hanımlar, BAT 8 mayıstı, Sanırım hamileyim, evde test yaptım, pozitif çıktı, henüz dr. gitmedim.. Herkese şimdiden hayırlı olsun diyorum, 17 Ocak 2013 beklenen doğum tarihi..... Bu tarihlerde olan ve dr. giden kalp atışını alan arkadaşlar durumlarından bahsederlerse memnun olucam...
dogrudur canim ben duyumlarimla yolla cikip yazmistim zaten,,,,sen bir kac ay bu ilaci denemisse benziyorsun arkadasim faydasi hemen olmuyo gibi ?? ne dersin ?
kızlar merhaba yazışmaları okudum ve gördüm ki bu sayfa da bi uğur var sanırım çok hamişler çıkmış burda maşallah:)dedim ki ben de yazayım 2 satır bana da bulaşsın,ben de bu ay klomen kullandım ilk defa 2 yıldır bebişimi bekliyorum ama gelmiyor((benim bat 3 haziran hesaplamalarıma göre ama bu klomen bi etki yaparsa ne olur bilemedim şimdi..bir de bişey sölicem ben kendim eczanede çalışıyorum da bir müşterim var doktora gidiyo ve doktor sende çok kist var normal yolla hamile kalman imkansız diyo kız ümidini kesmiyo tabi bide aile hekimime danışayım demiş oda klomen yazmış ve ne oldu biliyomusunuz klomenle ilk ayda hamile kaldı.O SEVİNCİ ALLAH BANA VE TÜM BEBEK BEKLEYENLERE YAŞATSIN
klomen yumurtlamayı artıran bir ilaç. ancak kadın doğum doktoru kontrolünde kullanılması önerilmektedir. bazı kadınlarda nadiren hiperstimülasyon sendromu denilen duruma yol açabiliyor. bu da hayatı tehdit edecek durumlara gelebiliyor.
KESİNLİKLE HAKLISIN MUAYENE OLMADAN KULLANILMAMASI GEREKEN BİR İLAÇ
klomen yumurtlamayı artıran bir ilaç. ancak kadın doğum doktoru kontrolünde kullanılması önerilmektedir. bazı kadınlarda nadiren hiperstimülasyon sendromu denilen duruma yol açabiliyor. bu da hayatı tehdit edecek durumlara gelebiliyor.
KESİNLİKLE HAKLISIN MUAYENE OLMADAN KULLANILMAMASI GEREKEN BİR İLAÇ
canım inşallah bu ay bebeğin seninle olur.
kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr kan testi yaptırdıımm .... 16.38 çıktıı, şimdi ben hamilemiyim yaniiiiiiiiiiii :)
bat ım 11 mayıstı, değer düşükmü sizcee ? çok heyecanlıyımmmm.....
2 kez kullandım bu 3. olacak. ilk kullandığımda hamile kaldım ancak 11. haftada düşük yaptım. 2. kullandığımda ilişki günleri eşim yanımda değildi. boşuna kullanmış oldum yani. kısmet bu sefer de inşallah olur ve ben ikizimin olmasını gerçekten çok istiyorum. yaşımı takıntı yapıyorum kafama. 30 yaşındayım. 1. ne zman olur, o olsa 2. yi ne zaman doğurabilirim ki. vakit geçiyor. çalışıyorum da. o yüzden iki tane olsa (tabiki hayırlı, sağlıklı) hiç yok demem, uçarııııııım hatta:)) bir seferde kurtulmuş olurum.
Arkadaşlar az önce yine idrar testi yaptım, hemen ilk 3 dk da silik çizgi belirdi. Yarın yine kan testi yaptırıcam, değerim düşük olduğu için çok endişeleniyorum ama inşallah hayırlısıyla yükselir değerim, gelir bebişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?