- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
bende 3 bebegimi istiyorum bakalim mayisin 10 hasta olmam gerekiyor insallah olmam:) kasiklarimda cok agri var kizima hamile kaldigimdada ayni olmustu insallah bu seferde tamamdir kendimi kandirmiyorumdur:)
geçen yıl mart ayında çalışmalara başladım. ağustos ayında klomenle hamile kaldım. ekimde düşük yaptım. ekimden bu yana hiç korunmadım ama olmuyor. polikistik overim var. eşimde de sperm kalitesi kötü çıktı. Rabbimin ol diyeceği günü bekliyorumarkadaslar nezamandir calismaktasiniz ????valla benim 10 ay oldu ufff,,, gelecek bat tada hamis olmazsam ,pergotime verildi bana 5 gun kullanacakmisim adetin 3 gunu baslayip,arkadaslarin bahsini etigi klomen olmali bu ,ben danimarkada yasamaktayim,ikinci bebegi istiyoruz ,,kizim var 6 yasinda ,esim korunuyordu sadece 1 gun 1 kazayla sap diye surpriz bir sekilde gelen canim kizim,,haaa simdide ben istiyorum ya inaattta inat oldu
ayyy ins kiz..´sen bence bi daha idrar testi yap ,yarim saat sonra 2 cizgi cikmasi ilginc bence vardir biseyler ,ki negatif hep negatif kalir bildigim,,,,,,umutlarimiz mayis topigi ..bizim topik burda kimsecikler yoksa orayada gel orkide ,su
umutlarımız mayıs topigini bulamadım
arkadaslar nezamandir calismaktasiniz ????valla benim 10 ay oldu ufff,,, gelecek bat tada hamis olmazsam ,pergotime verildi bana 5 gun kullanacakmisim adetin 3 gunu baslayip,arkadaslarin bahsini etigi klomen olmali bu ,ben danimarkada yasamaktayim,ikinci bebegi istiyoruz ,,kizim var 6 yasinda ,esim korunuyordu sadece 1 gun 1 kazayla sap diye surpriz bir sekilde gelen canim kizim,,haaa simdide ben istiyorum ya inaattta inat oldu
bende 3 bebegimi istiyorum bakalim mayisin 10 hasta olmam gerekiyor insallah olmam:) kasiklarimda cok agri var kizima hamile kaldigimdada ayni olmustu insallah bu seferde tamamdir kendimi kandirmiyorumdur:)
ben de umutlarımız mayıs topiğini bulamadım.
benim ovulasyon testim 13-14 gün önce pozitif göstermişti. adet günüm yarın.ama ovulasyon testlerim 3 gündür yine pozitif gösteriyor. 2. yumurtlama oluyor sanırım.bilemedim
canım forumda bir yerde okumuştum yumutlama testi gününe yakın gebe isen pozitif gösterebiliyormuş diye:))inşallah öyledir.ben şimdilik çıkmak zorundayım yarın görüşürüz.misafirliğe çeğırdılar malum yeni gelinim.öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çook istedim öyle çıksın diye ama dün ve bu sabah yaptım tek çizgi çıktı
( çok üzüldüm.hayırlısı bu ay çalışmalara devam ediyorsun belki bu ay bitmeden güzel haberlerini alırız bellimi olur.hem 3üncü ayına kadar testleri negatif çıkıp hamile olanlar var.tabi çok nadir olur bu sanırım ama allahtanda ümit kesmemek lazım değilmi?
bu gün durumlar nasıl diğer arkadaşlarımızda ses yok müjdesi olanlar belirti yaşayanlar :)
kızlar yaaaa adetime daha çok var ama yerimde duramıyom yaaaaa.çok merak ediyom.yakalayabildik mi acaba diye bu sefer.valla kardeşim benden daha heyecanlı.herkes benim gibi çok istiyo.bakalım hayırlısı.rabbim mayısta hepimizin yüzünü güldürsün AMİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNN......
zaten bu ay da olmazsa soğan kürü işe yarıyormuş onu deneyecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?