- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
Geçmiş olsun, umarım kısa zamanda ağrıların geçer, arkadaşımında hamileliğinin ilk günlerinde çok ağrıdığını, 2 gün evde istirahat ettiğini biliyorum, sonra yavaş yavaş geçmişti. Hamileliğide çok güzel geçmişti. İnşallah bizede Allah nasip eder, benim bel ağrılarım adet zamanlarımki gibi, bende hiç bulantı, baş dönmesi, mide kazınması, yanması yok, iyimi iyide biraz olsaydı kendimi hamile gibi hissedecektim. Şimdi acabalardayım.
Yok canim daha belli degil, yarin test alip yapicam tekrar. ozendigim icin koymustum oraya silmekte istemiyorump dualarim butun hamile kalmak isteyenler icin canim!!
uğurlu gelsin o zaman çizelgen sonucunu bekliyoruz:)
kızlar çok heyecanlıyım. adetim 19u. ve ateşim yüksek seyrediyor. hele bu sabah ölçmeden önce ateşimin yüksek olduğunu hissettim. yanıyordum sanki. ve sonuç 36.7. normalde bugün 36.6dan düşmeye başlayıp 36.4 civarı olması lazımdı. çünkü 36.2de adet oluyorum. sizce ümitlenmelimiyim. İnşallah son anda düşüş yaşamam.
benimde bata 3 gün var...1 haftadır mide bulantım baş dönmem var...bide aşırı ateş basıyo...ara ara kasıklarıma ağrıda giriyor...bu ay çok hewesliyim inşallah olur...dün akşam dayanamayıp test yaptım negatifti...ama kasık ağrım bel ağrım ara sıra yokluyo yine bacaklarımada vurmaya başladı kırmızlar gelicek diye korkuyorum...regl dönemi hesaplamada baktım bugün yada yarın adet olmam gerekiyo ama en en geçen ay 19 unda oldum...19 unu beklemeliyim dimi arkadaşlar net sonuç için...
Canim bekle derim ben sana, ama tabi bu insandan insana da degisebiliyo. Bende adetimden bi gun once yaptim daha negatif cikti, gununu gecirmeni bekle bence daha iyi sonuc alirsin.
bazı arkadaşlar adet günü geçtikten 1 hafta sonra deneyin diyolar bu kişiden kişiye yada döllenme zamanından zamanına değişiyor sanırım...kan testi çok büyük hayal kırıklığı yaratıyo bende o yüzden günüm geçtikten sonra idrarda görmessem kan içinde bekliycem inşallah RABBİM hepimizin isteyen herkesin gönlüne göre verir
Evet dogru diyosun canim, benimde ablam bi hafta sonra pozitif sonuc almisti. Ondan once yaptigi testte negatif cikmis ve artik kesin hamile degilim diye umidi kesmisti. Enistem ruyasinda onu hamile gorup bi test yapsan demeseydi baya bi gec farkina varacakti yani :) Amin canim amin...
canım hamişsin sanırım yanlış anlamadıysam5 haftalıkmı miniğin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına inşallah
ben bide çok düşünmeye başladım beslenmem çok kötü akşama doğru uyanıyorum sabaha kadar oturuyorum yaabebek için herşeyden vitamin almak gerek düzenli yemek yemek gerek bunları nasıl becericem bilmiyorum eşim gece çalışıyor gündüz yatıyo haliyle bende öle iştahla yemek yapıp yiyen bi insan değilim
bu ateş işini bilmiyorum ben 36.6 36.7 çıkıyor benim bat 22 mayıs bi anlamı var mı ki....
kızlar ben de dün akşam test yaptım sonuç negatiff amA hala umudum var
günün geçti mi peki arkadaşım
hayır bat:19mayıs ama ben dayanamdm test yptım
Soğan kürüne başlamayı düşünüyorum regl dönemimden sonra,başka var mı önerdiğiniz şeyler?o ayakları dikip yatmak falan bana pek inandırıcı gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?