Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar çok heyecanlıyım. adetim 19u. ve ateşim yüksek seyrediyor. hele bu sabah ölçmeden önce ateşimin yüksek olduğunu hissettim. yanıyordum sanki. ve sonuç 36.7. normalde bugün 36.6dan düşmeye başlayıp 36.4 civarı olması lazımdı. çünkü 36.2de adet oluyorum. sizce ümitlenmelimiyim. İnşallah son anda düşüş yaşamam.

Ah o acabalar zaten insani cildirtmiyomu :s bende ayni sen gibiyim hic belirti yok arada kasiklarima sanci giriyo. Keske midem fln bulansaydi bilirdim :) senin bat ne zaman?

bu ateş işini bilmiyorum ben 36.6 36.7 çıkıyor benim bat 22 mayıs bi anlamı var mı ki....

kızlar inanılmaz bel ve kasık ağrım var hiç böyle olmamıştı ve çok üşüyorum eşime soruyorum kombiyi mi yaksak diye o da sıcak diyor göğüslerim dokununca çok acıyor belirti olarak algılamak istemiyorum ama düşünmeden edemiyorum hamilelik belirtisi mi diye adet yaklaşınca da böyle olabilir demi bilemiyorum kiiii....

benimde bata 3 gün var...1 haftadır mide bulantım baş dönmem var...bide aşırı ateş basıyo...ara ara kasıklarıma ağrıda giriyor...bu ay çok hewesliyim inşallah olur...dün akşam dayanamayıp test yaptım negatifti...ama kasık ağrım bel ağrım ara sıra yokluyo yine bacaklarımada vurmaya başladı kırmızlar gelicek diye korkuyorum...regl dönemi hesaplamada baktım bugün yada yarın adet olmam gerekiyo ama en en geçen ay 19 unda oldum...19 unu beklemeliyim dimi arkadaşlar net sonuç için...

Canim bekle derim ben sana, ama tabi bu insandan insana da degisebiliyo. Bende adetimden bi gun once yaptim daha negatif cikti, gununu gecirmeni bekle bence daha iyi sonuc alirsin.

Canim bekle derim ben sana, ama tabi bu insandan insana da degisebiliyo. Bende adetimden bi gun once yaptim daha negatif cikti, gununu gecirmeni bekle bence daha iyi sonuc alirsin.

bazı arkadaşlar adet günü geçtikten 1 hafta sonra deneyin diyolar bu kişiden kişiye yada döllenme zamanından zamanına değişiyor sanırım...kan testi çok büyük hayal kırıklığı yaratıyo bende o yüzden günüm geçtikten sonra idrarda görmessem kan içinde bekliycem inşallah RABBİM hepimizin isteyen herkesin gönlüne göre verir

Evet dogru diyosun canim, benimde ablam bi hafta sonra pozitif sonuc almisti. Ondan once yaptigi testte negatif cikmis ve artik kesin hamile degilim diye umidi kesmisti. Enistem ruyasinda onu hamile gorup bi test yapsan demeseydi baya bi gec farkina varacakti yani :) Amin canim amin...

canım hamişsin sanırım yanlış anlamadıysam 5 haftalıkmı miniğin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına inşallah
ben bide çok düşünmeye başladım beslenmem çok kötü akşama doğru uyanıyorum sabaha kadar oturuyorum yaa bebek için herşeyden vitamin almak gerek düzenli yemek yemek gerek bunları nasıl becericem bilmiyorum eşim gece çalışıyor gündüz yatıyo haliyle bende öle iştahla yemek yapıp yiyen bi insan değilim

Ayy agzindan bal damliyo canim daha belli degil benimki bi heves icin koydum onu oraya hihi Bende yarin test yapcam gunum geceli uc gun olcak artik kesin bi sonuc cikar heralde :18:
Bende senin gibi cok duzensiz besleniyorum hic kahvalti etmeyip abur cubur yiyorum ancak Eger hamileysek mecburen duzenimizi bebise gore ayarlicaz onlar bizim herseyimiz :)

bu ateş işini bilmiyorum ben 36.6 36.7 çıkıyor benim bat 22 mayıs bi anlamı var mı ki....

canım ateş değeri her kadının farklıdır. bazı kadınların adet olacağı gün düşer bazılarınısa adetine 3-4 gün kalınca düşmeye başlar (benim gibi). ve adet olacağın günkü ateş değerin hep aynıdır. yani o ateş değerine gelince bilki o gün adet olacaksın. şu an ateşin yüksek adetine kadar düşmezse hamile olabilirsin. ama bunu net söylemek için 2-3 ay ateş ölçmen gerekiyor. yada en azından adetine 1 hafta varken ateşini ölç. her günü not al. hangi ateş değerinde adet olduğunu anlarsın. birde ateşini sabah aynı saatlerde yataktan kalkmadan ölç. İnşallah hamişizdir. şu son günler geçmiyor bir türlü.

Son düzenleme:
Soğan kürüne başlamayı düşünüyorum regl dönemimden sonra,başka var mı önerdiğiniz şeyler?o ayakları dikip yatmak falan bana pek inandırıcı gelmiyor.

Merhabalar,
soğan kürünü 1 aydır kullanıyorum bu ayda olmadı ıncır kurune basladım bakalım hayırlısı , ama benım esımde morfolojı bozuklugu var uzun suredır dun yıne tahlıl yaptırdı yıne aynı 3 aydan fazladır kecı boynuzu kurunu denıyoruz yıne tık yok yumurtlama takvımını ındırdım bu ayın 30 unda yumurtluyormusum Allahtan umıt kesılmez bakalım :)

bende dayanamadım dün test yaptım negatif tabi bat 20 mayıs.sanırım bu ayda olmadı.dün keçibıynuzu kürüne başladık umarım faydası olur.gelsin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…