haziran gelsin artık ya hayırlısıyla
canım benim sende haziranı bekliyorsun.bende bekliyorum haziranı evet haziran gelsin biran önce günler çok yavaş geçiyorrrrrrrrrr
tebrklenr cnm bnm de yarın darısı başımabelirtlerin neydi cnm
saol canım, allah isteyen herkese nasip etsin inş. Benim belim ve kasıklarımda ağrı vardı canım, göğüslerim şişti ama ağrı yok ve akıntım çok fazlaydı ki bu belirtiler hala devam ediyor aslında :) darısı isteyen tüm güzel anne adaylarının başına inş. Bana uğurlu geldi topiğimiz, sizlere de gönlünüzdekini getirsin, topiğimiz hamişş dolup taşsın inş.
canım benim biliyordum ben zaten testinden çok belliydi senin ben burdayım diyordu zaten annesiiiiiiiiiiii
wen canımm, sana nasıl teşekkür etsem az, bu topik can verdi bana. Ilk bebeğimi doğumda kaybetmiştim ben ve tekrar aynı şeyi yaşarım diye çok korkuyordum açıkçası, yazılarınız bana can verdi yeniden ve işte hamileyim şükürler olsun. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı, sevmeyi ve hatta düğününde oynamayı nasip etsin inş.
kızlar bana kırmızılar göründü(( bu ayda buraya kadarmış çekiliyorum...
wen arkadaşım daha önce yazmıştım ama görmedin sanırım.Adet oldum bu ayyeni bat 16 Haziran.Bekliyoruz heyecanla...
Kızlarrrr 19 mayısa kadar bekleyemedim, kan testi yaptırdım, hamileyiiimmmmmmsevinçten ağlamamıştım hiç daha önce, Allah'ım herkese yaşatsın inş.
benim de yarın olmam lazım malum bel ağrısı ara ara kasık ağrısı devam ediypo ama farklı olan sol kasık agrım ve ksıktan aşagı bacağımda uyuşma hissi var bunu hiç yaşamadım yaşaan var mı
yaşasıııııııııın çok sevindim canım zaten belliydi seninki testte hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah, bize de dua et..Kızlarrrr 19 mayısa kadar bekleyemedim, kan testi yaptırdım, hamileyiiimmmmmmsevinçten ağlamamıştım hiç daha önce, Allah'ım herkese yaşatsın inş.
Kızlarrrr 19 mayısa kadar bekleyemedim, kan testi yaptırdım, hamileyiiimmmmmmsevinçten ağlamamıştım hiç daha önce, Allah'ım herkese yaşatsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?