Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim sende haziranı bekliyorsun.bende bekliyorum haziranı evet haziran gelsin biran önce günler çok yavaş geçiyorrrrrrrrrr

evet tatlım haziranı bekliyorum hayırlısıyla inşallah.kızım çok kardeş istiyor geçen hafta ona oda takımı aldık kardeşi için beşiğin yerini ayarlıyor şimdiden ortada birşey yokken stres oluyorum bende böyle olunca

tebrklenr cnm bnm de yarın darısı başıma belirtlerin neydi cnm

saol canım, Allah isteyen herkese nasip etsin inş. Benim belim ve kasıklarımda ağrı vardı canım, göğüslerim şişti ama ağrı yok ve akıntım çok fazlaydı ki bu belirtiler hala devam ediyor aslında :) Darısı isteyen tüm güzel anne adaylarının başına inş. Bana uğurlu geldi topiğimiz, sizlere de gönlünüzdekini getirsin, topiğimiz hamişş dolup taşsın inş.

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
Herkes Böyle olsun :d

canım benim biliyordum ben zaten testinden çok belliydi senin ben burdayım diyordu zaten annesiiiiiiiiiiii

wen canımm, sana nasıl teşekkür etsem az, bu topik can verdi bana. İlk bebeğimi doğumda kaybetmiştim ben ve tekrar aynı şeyi yaşarım diye çok korkuyordum açıkçası, yazılarınız bana can verdi yeniden ve işte hamileyim şükürler olsun. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı, sevmeyi ve hatta düğününde oynamayı nasip etsin inş.

bende sizlere çok teşekkür ederim beni yalnız bırakmadınız.burada hepbirlikte birbirimize kardeşlik yaptık.daha önümüzde 9 ay var.hep birlikte şişmanlıycaz hep birlikte doğurucaz inşallah :)

wen arkadaşım daha önce yazmıştım ama görmedin sanırım.Adet oldum bu ay yeni bat 16 Haziran.Bekliyoruz heyecanla...

wen arkadaşım daha önce yazmıştım ama görmedin sanırım.Adet oldum bu ay yeni bat 16 Haziran.Bekliyoruz heyecanla...

benim de yarın olmam lazım malum bel ağrısı ara ara kasık ağrısı devam ediypo ama farklı olan sol kasık agrım ve ksıktan aşagı bacağımda uyuşma hissi var bunu hiç yaşamadım yaşaan var mı

selam kızlar,
aranıza yeni katıldım.
bizde bu ay çalışmalara başlicaz bebiş için:)

Adetim bugün yarın biticek. Bakalım artk :)
Allahım çocuk isteyen herkese versin inşallah.

Kızlarrrr 19 mayısa kadar bekleyemedim, kan testi yaptırdım, hamileyiiimmmmmm sevinçten ağlamamıştım hiç daha önce, Allah'ım herkese yaşatsın inş.
yaşasıııııııııın çok sevindim canım zaten belliydi seninki testte hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah, bize de dua et..

merhabalar, tahlil yaptıran arkadaşlar acaba hangi haftalarda tahlil yaptırdınız, bat ı beklemek şart mı?

selam kızlarr ya benim kafama takılan bişey var sormadan edemicem:44: internetten baktım da şimdi bu ovitrella vurulanla genelde vuruldukdan 12 gün sonra felan gebelik testi yapıyorlarmış.ve bu iğneyi vurulan normalden daha erken hastalanıyormuş.şimdi benim bugün itibari ile adet olmama 5 gün kaldı ve iğneyi vurulalı 4 gün oldu ben yarın test yapsam kan testi sizce sonuç alırmıyım? eğer erken adet olucaksam da herhalde bu aralar olurum ama henüz hiç tık yok belirtide adet için. sizce yarın test yapımı ben yaa :44::44::44::44:

Kızlarrrr 19 mayısa kadar bekleyemedim, kan testi yaptırdım, hamileyiiimmmmmm sevinçten ağlamamıştım hiç daha önce, Allah'ım herkese yaşatsın inş.

alah hayırlı etsin tatlım inşallah bebegin ve sende sağlıklı ve mutlu bir hamilelik geçirirsin. darısı bize

canım yaa benimde 19 mayıs bendemi yapsam acaba. ama korkuyorum negatif olacak diye. hayırlı olsun arkadaşım hem sana hem diğer hamişlere Allah sorunsuz hamişlik ve kolay doğum versin darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…