canım ojeden makyajdan birsey olacagını sanmam benım o kadar tıtızlenen arkadaslarım vardı ama ınan bana o kadar evham fazla saclarını boyama tabıkı ama makyajın hele ojenın zarar verecegını dusunmuyorum ..
sağol canım ya napıyım pipirikleniyorum işte
ben de evhamlıyımdır ama fazlada sakınan göze cöp batar.bir arkadasım var tum gebelık boyunca aynen ne oje ne makyaj yaptı tum meyvelerı organık yedı dunya para verıp yemeklerı bile hazır suyla yaptı daha sayamadıgım neler neler..ve allah korusun hiçbirimize yasatmasın ama bebegınde kalp problemı varcok fazla evham ıyı değil olması gerekenlerı uygula ama yıne de aklına cok takılıyorsa doktoruna sor canım
Canım maydonozu kaynatıp kaç defa içmem gerekiyor günde? Valla tahriş oldu kaşımaktanMerhem almayı düşünüyorum aslında ama rastgele de almak istemedim. Elma sirkesiyle pansuman okudum forumda onu yaptım, felaket yaktı. Bir an önce geçse de kurtulsam. şimdi bi de maydonozu deneyeceğim. Çok sağol
kızlar size bişe daha sorucam biliyorum çok oldum ama doktoro gitmem daha var..şimdi bu bebeiş daha çok yeni ya 5 haftalık işte yani ilişki sırasında korunma olucakmı doktora sormayı unuttum ya
ilk 3 ay ve son 3 ay yasak cnm iliskide, yolculukta
iyide ilşki heptenmi yasak yoksa sadece korunma falanmı
hamileliğin bence en büyük belirtisi heran adet olucak gibi olman ama bir türlü adet olmaman bir çok arkadaşımda öyle oldu.5 gün önceden yanlarında ped taşımaya başladılar.ama o ay olmadılar canım.meğer hamileymişler
kızlar size bişe daha sorucam biliyorum çok oldum ama doktoro gitmem daha var..şimdi bu bebeiş daha çok yeni ya 5 haftalık işte yani ilişki sırasında korunma olucakmı doktora sormayı unuttum ya
cnm ben buyuk kola bardagiyla 1kere ictim gunde trosy ya da travezel mantar egzama ilaci birde ben pecete kullanirim hep akintidandolayi gunluk ped kullanmiyorum pecete kullanmadim o surecte iyice azdirir diye kadin dogumcumun verdigi bur genital yikama jeliyle yikadim trosy surdum maydonozuda ictim yapraklarinida araya sikistirdim:) 2gun jilett gibi kesfi.icin rahat etsin istiyorsa bavli bulundugun saglik ocagina git sole kasintim var diye idral tahlili ister buyuk bi ihtimal ona gore kreminide verir ilac hap verirse gebelik olabilir sole
cnm yaaa inanamiyorum yaa cok guzel bir duygu cnm evet bende kizimda ole olmustum dikkat et kendine belirtin varmiydi hic yok yazmistin heraldeCnm dün akşam doktora gittim kaşıntı yüzünden. Gebelik şüphesini de söyledim.Önce ultrasyonla baktı. Rahimde kalınlaşma var, kan testi yapalım dedi. Kan testinin sonucunu da 2,5 saat sonra vericez dediler.Eve geldik, zor uyuduk sabahı zor ettik. Kan testinin sonucu 164,7 çıktı. Sabah gösterdik doktora hamilesin dedi. Hala inanamıyorum şoktayım.Değer bu kadar yükselmiş artık biyolojik gebelik değildir ama 1 hafta sonra net bir şekilde görürüz keseyi dedi. Son adetim 30 nisandı, bu hafta içinde kanama olursa gel dedi. Hala çok heyecanlıyım. İnşallah bu haftayı sorunsuz geçiririm bi aksilik çıkmaz. Ve inşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatır, harika birşey bu:) :)
Cnm dün akşam doktora gittim kaşıntı yüzünden. Gebelik şüphesini de söyledim.Önce ultrasyonla baktı. Rahimde kalınlaşma var, kan testi yapalım dedi. Kan testinin sonucunu da 2,5 saat sonra vericez dediler.Eve geldik, zor uyuduk sabahı zor ettik. Kan testinin sonucu 164,7 çıktı. Sabah gösterdik doktora hamilesin dedi. Hala inanamıyorum şoktayım.Değer bu kadar yükselmiş artık biyolojik gebelik değildir ama 1 hafta sonra net bir şekilde görürüz keseyi dedi. Son adetim 30 nisandı, bu hafta içinde kanama olursa gel dedi. Hala çok heyecanlıyım. İnşallah bu haftayı sorunsuz geçiririm bi aksilik çıkmaz. Ve inşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatır, harika birşey bu:) :)
cnm yaaa inanamiyorum yaa cok guzel bir duygu cnm evet bende kizimda ole olmustum dikkat et kendine belirtin varmiydi hic yok yazmistin heralde
cok sevindim yaa masallah sana yaa
cok tebrikler annemize:))
hayırlı olsun hoşgeldi en yeni bebiş inş hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırızÇok teşekkür ederim canım çok mutluyum:) Aslında belirtilerim vardı ama ben olmayacağına hazırlayayım derken fazla kaptırmışım, düşünmemeye çalışıyordum. Mesela 2 haftadır göğüslerim çok acıyordu, normalde adetten 2-3 gün önce acır o da az. Sivilce çıktı çok, o da adete yakın çıkardı. Akşamları üşüyordum hep üstüme bişey alıyordum sonra da yanıyordum. 1-2 kez ateşimi ölçtüm 37,5 falan olmuştu. 2 haftadır karnımda batmalar vardı, son günlerde sıklaştı. Sol kasığımda batma ve ayağıma doğru kasma oluyordu. Bunun dışında akıntı oldu, kaşıntıya da bu akıntı neden oluyormuş. Hamileliliğin ilk zamanlarda olması normalmiş. Yani şimdi düşününce belirtim çokmuş da ben bastırıyormuşum hayal kırıklığı olmasın diye. Sen anneymişsin zaten bilmiyordum. Çok güzel bir duyguymuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?