Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım ya napıyım pipirikleniyorum işte

sağol canım ya napıyım pipirikleniyorum işte

ben de evhamlıyımdır ama fazlada sakınan göze cöp batar.bir arkadasım var tum gebelık boyunca aynen ne oje ne makyaj yaptı tum meyvelerı organık yedı dunya para verıp yemeklerı bile hazır suyla yaptı daha sayamadıgım neler neler..ve allah korusun hiçbirimize yasatmasın ama bebegınde kalp problemı var cok fazla evham ıyı değil olması gerekenlerı uygula ama yıne de aklına cok takılıyorsa doktoruna sor canım

aaaa:18: şaşrdım şimdi bak..allah işte istedğini yap alnına ne yazdıysa değiştiremzsin inşallah alnıma bu bebeği yazmıştır canım benim o ya.aala kimseyi evlat acısıyla sınamasın

kızlar size bişe daha sorucam biliyorum çok oldum ama doktoro gitmem daha var..şimdi bu bebeiş daha çok yeni ya 5 haftalık işte yani ilişki sırasında korunma olucakmı doktora sormayı unuttum ya

cnm ben buyuk kola bardagiyla 1kere ictim gunde trosy ya da travezel mantar egzama ilaci birde ben pecete kullanirim hep akintidandolayi gunluk ped kullanmiyorum pecete kullanmadim o surecte iyice azdirir diye kadin dogumcumun verdigi bur genital yikama jeliyle yikadim trosy surdum maydonozuda ictim yapraklarinida araya sikistirdim:) 2gun jilett gibi kesfi.icin rahat etsin istiyorsa bavli bulundugun saglik ocagina git sole kasintim var diye idral tahlili ister buyuk bi ihtimal ona gore kreminide verir ilac hap verirse gebelik olabilir sole

iyide ilşki heptenmi yasak yoksa sadece korunma falanmı

valla cnm bana doktorum komplecdedi korunmali korunmasiz bazi doktorlar izin veriyormus ama bence bu olayin drlarin kendi fikirlerine kalmiyacak kadar hassas oldugunu dusunuyorum.bende cok arastirmistim o anki kasintilar beyinden salgilananlar dusuge neden oluyormus.bebek icin bence zor bi durum degil ortada ki 3 ay serbestsin

buna sevindim çünkü ben de şu an öyleyim. sanki her an bir akıntı gelecek gibi bir his var. bu ay 2 kez adet oldum doktor duphaston verdi ilacı kullandım bir yandan denemelere devam ettik 2.adet bitiminde. ilk deneme sonrası adet oldum erkenden. şimdi ikinci adet sonrası denemeler :) tuttu mu yumurtlama oldu mu hiç bilmiyorum ama bu günlerde dediğim gibi hisler var arkadaşlar. inşallah tekrar kanama olmaz ben de aceleci davrananlardanım sanırım. 1-2 yıldır bekleyenler var Allah sabır versin hepimize

yaklaşık 4 aydır deniyoruz daha hiçbişey yok ortada.. tiroid çıktı zaten ilaç kullanıyorum düzene girdi bakalım bu ay inşallah tutar.. hiçbi belirtim yok göğüslerimin acısından başka.. 3 haziran batım. yani 7 gün var. hiçbişey hissetmiyorum ben herkes birsürü belirti yazmış galiba bu ay da hiç umutlanmamam gerekiyo

kızlar size bişe daha sorucam biliyorum çok oldum ama doktoro gitmem daha var..şimdi bu bebeiş daha çok yeni ya 5 haftalık işte yani ilişki sırasında korunma olucakmı doktora sormayı unuttum ya

canım benım doktorumda yasak dedı valla bilmiyorum o zamankı düşük riskinden mı gecri hormonum düzeldi heralde yasak degıl artık derdi demekki arkadasca takılmaya devam edicez eşlerle..veletlere bak hemen de aramıza giriverdiler))))

Cnm dün akşam doktora gittim kaşıntı yüzünden. Gebelik şüphesini de söyledim.Önce ultrasyonla baktı. Rahimde kalınlaşma var, kan testi yapalım dedi. Kan testinin sonucunu da 2,5 saat sonra vericez dediler.Eve geldik, zor uyuduk sabahı zor ettik. Kan testinin sonucu 164,7 çıktı. Sabah gösterdik doktora hamilesin dedi. Hala inanamıyorum şoktayım.Değer bu kadar yükselmiş artık biyolojik gebelik değildir ama 1 hafta sonra net bir şekilde görürüz keseyi dedi. Son adetim 30 nisandı, bu hafta içinde kanama olursa gel dedi. Hala çok heyecanlıyım. İnşallah bu haftayı sorunsuz geçiririm bi aksilik çıkmaz. Ve inşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatır, harika birşey bu:) :)

Son düzenleme:
cnm yaaa inanamiyorum yaa cok guzel bir duygu cnm evet bende kizimda ole olmustum dikkat et kendine belirtin varmiydi hic yok yazmistin heralde
cok sevindim yaa masallah sana yaa

cok tebrikler annemize:))

Cuma günü hamile olduğumu öğrendim sizlerle de paylaşmak istedim çok mutluyum çok şükür ben de hamileyim :)) SAT 29 nisan 4 haftalık hamile oluyorum Allahım herkese nasip etsin :))

hamiş kızlar burdan başka hangi forumda toplanacaktık gebelik süresince wen bi ara yazmıştı ama bulamadım. ben daha hiç görmedim cuma ilk kez gideceğim muayeneye..

cnm yaaa inanamiyorum yaa cok guzel bir duygu cnm evet bende kizimda ole olmustum dikkat et kendine belirtin varmiydi hic yok yazmistin heralde
cok sevindim yaa masallah sana yaa

Çok teşekkür ederim canım çok mutluyum:) Aslında belirtilerim vardı ama ben olmayacağına hazırlayayım derken fazla kaptırmışım, düşünmemeye çalışıyordum. Mesela 2 haftadır göğüslerim çok acıyordu, normalde adetten 2-3 gün önce acır o da az. Sivilce çıktı çok, o da adete yakın çıkardı. Akşamları üşüyordum hep üstüme bişey alıyordum sonra da yanıyordum. 1-2 kez ateşimi ölçtüm 37,5 falan olmuştu. 2 haftadır karnımda batmalar vardı, son günlerde sıklaştı. Sol kasığımda batma ve ayağıma doğru kasma oluyordu. Bunun dışında akıntı oldu, kaşıntıya da bu akıntı neden oluyormuş. Hamileliliğin ilk zamanlarda olması normalmiş. Yani şimdi düşününce belirtim çokmuş da ben bastırıyormuşum hayal kırıklığı olmasın diye. Sen anneymişsin zaten bilmiyordum. Çok güzel bir duyguymuş...

selam kızlar,

öncelikle taze annelerimizi kutluyorum. tebrikler trianofiliz ve bymutlu. alah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah.
bizlere de göstersin o günleri.

bizde bu ay ilk defa başladık korunmasız ilişkiye.. herkes ilk ayda olmaz diyo ama tabii Allah bilir..

hayırlı olsun hoşgeldi en yeni bebiş inş hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…