kizlar günaydın...ya bende hiç belirti yok sanki hamiş değilim bu normaldir dimi ya yani doktora gitmesem karnımda bi miniğin olduğuna inanmıcam
çok sevindim canım ya darısı başımıza inşallah. bi kalp atışlarını duysak da rahatlasak artık uyku uyuyamaz olduk :)
hayret walla çok değişik bi duygu... ben de yeni gelişmeler ne var ne yok diye bakınıp duruyorum. :))
herkes güzel haberler verir inşallah.
çok sevindim canım ya darısı başımıza inşallah. bi kalp atışlarını duysak da rahatlasak artık uyku uyuyamaz olduk :)
hayret walla çok değişik bi duygu... ben de yeni gelişmeler ne var ne yok diye bakınıp duruyorum. :))
ya ne güzeeelll bende bebişimin kalbini duymak istiyorum allahım nekadar heyecan vericidir kimbilir ne mutlu sana
Merhaba kizlar... Bugun doktora gittim kafam karisti moralim bozuldu. Aglayarak eve geldim. Cardamba gunu test istemisti benden sonucum1261. Bunu gorunce karindan baktigimizda keseyi goruruz dedi. Bakti bakti goremiyorum dedi. Sonra alttan bakti goremiyorum dedi badtan sonra gordum dedi bana da gosterdi bisey amabenim aklimi karistirdi moralmi bozdu. Haftaya yine gel dedi kontrol etmemiz gerekiyor dedi.... Uzgunum
normal heralde bendede hiç belirti yok tek belirti göğüs uçlarımın acıması ve kaşınması.ben dün doktordaydım düşündüğümden daha küçükmüş 5+2 haftalıkmış sen kaçıncı haftandasın.
ewt bende o hafta gidecegim 7 sınde tam 2 aylık olacagız:))
ewt bende o hafta gidecegim 7 sınde tam 2 aylık olacagız:))
işte bende göüs ucuda acımıyo.yani göğslerim saeece şiş gibi..ya ben bilmiyorum kendi hesaplarıma göre 4 aylık ama doktor bişe demedi bebek oluşmamış dedi ama keseyi gördük biz haziran 10 gibi çağrdı işte anlamadım ben bişe benimde daha çoook miniksen keseyi gördünmü
derya üzlme keseyi görmüş çok şükürki korktum bende...bişey sorucam senden niye test istemişti.
Canim uzuldum iste elimde degil. Boyle bi garip konustu icime hic sinmedi ne bileyum iste. İnsallh bi sorun yoktur. Ben adet gunumden bi gun once kan testi yaptirip ogrenmistim degerim83tu. Carsamba gunu degerim yukseldi mi diye istemisti. Allahim herkese hayirlisini versin.. Bugun enerjim dustu benim yaa
meraklanma canım az bir zaman sonra karnın burnuna gelmeye baslayınca ınanırsın:))
ewet dün gördük keseyi 4aylık yazmışsın 4 haftalık diycektin heralde :))
Canim uzuldum iste elimde degil. Boyle bi garip konustu icime hic sinmedi ne bileyum iste. İnsallh bi sorun yoktur. Ben adet gunumden bi gun once kan testi yaptirip ogrenmistim degerim83tu. Carsamba gunu degerim yukseldi mi diye istemisti. Allahim herkese hayirlisini versin.. Bugun enerjim dustu benim yaa
bende ilk gittiğimde keseyi görememiştik 6 haftalıkken gördük bu gün 7hafta 1 günlükken kalbinin attığını söyledi doktor maşallah ama cihazın sesi yoktu yani.kesesi 28mm olmuş dedi .....maşalllah Allahım nazarlardan saklasın. haftaya 4 boyutlu bakıcaz inşallah bir sorun yoktur.içinizi ferah tutun.Darısı başınıza
bende ilk gittiğimde keseyi görememiştik 6 haftalıkken gördük bu gün 7hafta 1 günlükken kalbinin attığını söyledi doktor maşallah ama cihazın sesi yoktu yani.kesesi 28mm olmuş dedi .....maşalllah Allahım nazarlardan saklasın. haftaya 4 boyutlu bakıcaz inşallah bir sorun yoktur.içinizi ferah tutun.Darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?