Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ınsallah canım herne kadar keseyı gorsekte kalbını duymak daha onemlı bos olur filan diye ödüm patılıyor mıllet te felaket tellalı gıbı söyle de olabilir böyle de olabilir dıye olumsuz ıhtımallerı saydıkca daha bır evham yapıyorum ..kulaklarını tıkayacaksın ve sadece kendını dınleyeceksın ama olmuyor ıste

ınsallah canım hernekadar keseyı gorsekte kalbını duymak daha onemlı bos olur filan diye ödüm patılıyor mıllet te felaket tellalı gıbı söyle de olabilir böyle de olabilir dıye olumsuz ıhtımallerı saydıkca daha bır evham yapıyorum ..kulaklarını tıkayacaksın ve sadece kendını dınleyeceksın ama olmuyor ıste

ınsallah canım o gunlerı de görücez umuyorum kı ewt guzel haberler beklıyoruz daha haış olan yok mu kızlar ya da hamısler ne alemdesınız herkes uykuda sanırım miskinlikten ölücez:))

tam 1hafta var hasta olmama ve hicbir belirtim kalmadi karnimin sisligi baya gitti sadece nelimin agrisi var ve karnim agiriyor gosguslerim falan indi sisligi ama belirgin olarak karnimda agrim var 1hafta onceden de bellu olmaz meraktan olcem.hasta olmam gerek gunde tatile cikiyoruz yanimavtest alcam gecikirse adetetim falan off insallah gecer yaaaa

derya üzlme keseyi görmüş çok şükürki korktum bende...bişey sorucam senden niye test istemişti.

işte bende göüs ucuda acımıyo.yani göğslerim saeece şiş gibi..ya ben bilmiyorum kendi hesaplarıma göre 4 aylık ama doktor bişe demedi bebek oluşmamış dedi ama keseyi gördük biz haziran 10 gibi çağrdı işte anlamadım ben bişe benimde daha çoook minik sen keseyi gördünmü

ewet dün gördük keseyi 4aylık yazmışsın 4 haftalık diycektin heralde :))

derya üzlme keseyi görmüş çok şükürki korktum bende...bişey sorucam senden niye test istemişti.

Canim uzuldum iste elimde degil. Boyle bi garip konustu icime hic sinmedi ne bileyum iste. İnsallh bi sorun yoktur. Ben adet gunumden bi gun once kan testi yaptirip ogrenmistim degerim83tu. Carsamba gunu degerim yukseldi mi diye istemisti. Allahim herkese hayirlisini versin.. Bugun enerjim dustu benim yaa

bozma moralını derya doktor keseyı gormus ee degerın de yukselmıs bu doktorların genelde abuk subuk konusup ınsanı panık yapmalarına sınır oluyorum ..sabırla bekle bakalım kafana takma en kötusu o cunku..

kıyamam ya tahmin edebiliyorum seni...ama kötü bişey yok boşuna sıkıyosun kendini çünkü bebişin çok yeni.oluşmadı bile seninkide bunlar çok normal bebişi üzme bak

bende ilk gittiğimde keseyi görememiştik 6 haftalıkken gördük bu gün 7hafta 1 günlükken kalbinin attığını söyledi doktor maşallah ama cihazın sesi yoktu yani.kesesi 28mm olmuş dedi .....maşalllah Allahım nazarlardan saklasın. haftaya 4 boyutlu bakıcaz inşallah bir sorun yoktur.içinizi ferah tutun.Darısı başınıza

wen ne güzel duydun kalp atışlarnı hayırlısıyla bide ben duyabilsem derin bi ohhh çekicem.

ayy ne güzel ya .siz keseyi geçmi gördünüz normalde nekadarlıkken görülüyo kese ben ilk gittiğimde gördük keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…