Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy ne güzel ya .siz keseyi geçmi gördünüz normalde nekadarlıkken görülüyo kese ben ilk gittiğimde gördük keseyi

adet tarihimden bir gün sonra keseyi görememiştik.aradan 7 gün geçince gittim gördük o zaman normal herhelde geç değildi.

Slm kızlar ben bu ayın 18 inde çatlatma iğnesi olmuştum bugünde kasık ağrım oldu dayanamadık acile gittik
2 şişe serum verdiler kan değerim 3.2 çıktıı batım 1-2 haziran umut varmı acaba bilen varmıı
,

gözün aydın canımm ne mutlu sana darısı bıze kalp atıslarını beklıyoruz ..sen ne rahatlamıssındır..

ya bana cvp veriiiiiiiin nie kimse yok ya tabi hava güzel fırsattan istifade:112:

canım ojeden makyajdan birsey olacagını sanmam benım o kadar tıtızlenen arkadaslarım vardı ama ınan bana o kadar evham fazla saclarını boyama tabıkı ama makyajın hele ojenın zarar verecegını dusunmuyorum ..

Ben de meraktan ölücem. Şimdi 30 mayısı bekliyorum bi de adet olursam 30 haziranı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum Benim nerdeyse 2 haftadır göğüslerim acıyor, karnımda batmalar var ama bakalım beklemeye devam...Bu heyecan yetmezmiş gibi vajinada kaşıntı oldu, hiç mantar olmadım bugüne kadar ama geçmezse doktora gidicem.
İnşallah geçer adetin canım mutlu mutlu gidersin tatile.

iyi akşamlar bayanlar benimd adetime 2 gün var kasıklarımda batma ve hafif bi ağrı var ama ben adet olduktan sonra bunun acısını çekerdim öncesinde ağrı olmazdı bi de adet yaklaştıkça göğüs ucunda çok acı olurdu şimdi o yok her şey birbirine girdi ben hiç anlamadım ama inş. olmam bu ay hayırlısı ile mutlu haberleri veririrz birbirimize :)

merhaba kızlar adetime 2 gün var bugün dayanamadım terst yaptım negatif çıktı listeden silin beni

insallah ikimizinde bekledigi olur ben umidi kestim ama fazla iyiyim hic bir belirtim yok larnim ara ara agiriyor suanda oda yok bazen kadiklarim belum ama suanda cok iyiyim hic biseyim yok.ben ilk basta cok kasintimm sonra internetten okudum maydonozu kaynatip iciyon suyunu yapraklarida kildunun agina valla denedim Allah gunah yazmadin sifa niyetine 2gunde gitti ve trosy merhem surdum

bende yapsam mı diyorum cesaret edemiyorum muhtemelen sonucun seninkiyle aynı olacak

ay yapma canım ya ben yapmazdım bilseydim ama benimde senin dedğin gibi kasıklarım aynı adet olcakmış gibi sancılanıyor daha önce hiç olmazdı sadce adet günümde sancılanırdı önce olmazdı amaaa ne biliym inşallah sen gelirsin güzel haberlerle hadi sıramı sana verdim ben

gec. dollenmeyse yukselebilir cnm cunku ben gittigimde direk 0 cikti senin ki 3.2 cikmis umitlenme tabi olmaz birdaki ay birsuru zamanimiz sadece bati beklemek cok kotu

belki de senin içinde erkendir cnm yaa bazen adet geçiktikten bi hafta sonra filan çıkıyor sonuç... inş. ikimizde güzel haberleri veriririz umudunu yitirme şimdiden sen

belki de senin içinde erkendir cnm yaa bazen adet geçiktikten bi hafta sonra filan çıkıyor sonuç... inş. ikimizde güzel haberleri veriririz umudunu yitirme şimdiden sen

hiiiiiç sanmıyorum yumurtlama günümden sonra ya bir ya iki kez birliktelik oldu e yumurtlama günümde geçeli 11 gün oluyor eğer olsaydı çıkardı eminim....

Arkadaşlar bakıorum da yorumlara çok fazla üstüne düşmemeye bakın bu sürecte..
Benimde çok moralim bozulurdu kendimi dinlemicem dedikce aklım kayardı hep vucuduma
ama bu ay hiç umursamadım şöle olsun böle olsun die sadece gün aşırı ilişki oldu benn adet gunumde adet oldum ve 4 gun surdu bundan şüphelendim evde test olumlu çıktı hamileydim hala şoktayım perşembe gunude kan testi yaptırdım beta hcg yuksek çıktı şimdi pazartesiyi bekliorum yine kan testi yapacaklar çünki çok erkenmiş ultrason için
ilginç olanı ne göğüslerim acıdı ne kasıklarımhiç ummadığım anda oldu ve ben bu süreçte misafir ağırlıcaktım yapmadığım iş kalmamıştıağır mermer sehpaları koltukları itip kaktım Allah en iyisini biliyor en uygun zamanı yeterki stres yapmayalım..

Son düzenleme:
hiiiiiç sanmıyorum yumurtlama günümden sonra ya bir ya iki kez birliktelik oldu e yumurtlama günümde geçeli 11 gün oluyor eğer olsaydı çıkardı eminim....

hayırlısı olsun canım Allah en güzel zamanında verecektir eminim o zamanda iyi ki şimdi olmuş diyeceğiz inş.

Canım maydonozu kaynatıp kaç defa içmem gerekiyor günde? Valla tahriş oldu kaşımaktan Merhem almayı düşünüyorum aslında ama rastgele de almak istemedim. Elma sirkesiyle pansuman okudum forumda onu yaptım, felaket yaktı. Bir an önce geçse de kurtulsam. şimdi bi de maydonozu deneyeceğim. Çok sağol

doktora gidipte krem yazdır bende çok kaşıntıdan şikayetciydim 2 krem verdi kesti arada olsada azcık sürüyorum sende öyle yap...birde mantarda olabiir bilir kişi baksa daha iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…