ayy ne güzel ya .siz keseyi geçmi gördünüz normalde nekadarlıkken görülüyo kese ben ilk gittiğimde gördük keseyi
ya korkutma şmdiden dur zaten merak ediyorum nasıl olucam die umarım çok tipsiz olmam.yoksa kıskançlık krizlerine şimdiden girdim
bende ilk gittiğimde keseyi görememiştik 6 haftalıkken gördük bu gün 7hafta 1 günlükken kalbinin attığını söyledi doktor maşallah ama cihazın sesi yoktu yani.kesesi 28mm olmuş dedi .....maşalllah Allahım nazarlardan saklasın. haftaya 4 boyutlu bakıcaz inşallah bir sorun yoktur.içinizi ferah tutun.Darısı başınıza
ya bana cvp veriiiiiiiin nie kimse yok ya tabi hava güzel fırsattan istifade:112:
tam 1hafta var hasta olmama ve hicbir belirtim kalmadi karnimin sisligi baya gitti sadece nelimin agrisi var ve karnim agiriyor gosguslerim falan indi sisligi ama belirgin olarak karnimda agrim var 1hafta onceden de bellu olmaz meraktan olcem.hasta olmam gerek gunde tatile cikiyoruz yanimavtest alcam gecikirse adetetim falan off insallah gecer yaaaa
merhaba kızlar adetime 2 gün var bugün dayanamadım terst yaptım negatif çıktı listeden silin beni
Ben de meraktan ölücem. Şimdi 30 mayısı bekliyorum bi de adet olursam 30 haziranı nasıl bekleyeceğim bilmiyorumBenim nerdeyse 2 haftadır göğüslerim acıyor, karnımda batmalar var ama bakalım beklemeye devam...Bu heyecan yetmezmiş gibi vajinada kaşıntı oldu, hiç mantar olmadım bugüne kadar ama geçmezse doktora gidicem.
İnşallah geçer adetin canım mutlu mutlu gidersin tatile.
bende yapsam mı diyorum cesaret edemiyorum muhtemelen sonucun seninkiyle aynı olacak
Slm kızlar ben bu ayın 18 inde çatlatma iğnesi olmuştum bugünde kasık ağrım oldu dayanamadık acile gittik
2 şişe serum verdiler kan değerim 3.2 çıktııbatım 1-2 haziran umut varmı acaba bilen varmıı
,
ay yapma canım ya ben yapmazdım bilseydim ama benimde senin dedğin gibi kasıklarım aynı adet olcakmış gibi sancılanıyor daha önce hiç olmazdı sadce adet günümde sancılanırdı önce olmazdı amaaa ne biliym inşallah sen gelirsin güzel haberlerle hadi sıramı sana verdim ben
belki de senin içinde erkendir cnm yaa bazen adet geçiktikten bi hafta sonra filan çıkıyor sonuç... inş. ikimizde güzel haberleri veriririz umudunu yitirme şimdiden sen
hiiiiiç sanmıyorum yumurtlama günümden sonra ya bir ya iki kez birliktelik oldu e yumurtlama günümde geçeli 11 gün oluyor eğer olsaydı çıkardı eminim....
insallah ikimizinde bekledigi olur ben umidi kestim ama fazla iyiyim hic bir belirtim yok larnim ara ara agiriyor suanda oda yok bazen kadiklarim belum ama suanda cok iyiyim hic biseyim yok.ben ilk basta cok kasintimm sonra internetten okudum maydonozu kaynatip iciyon suyunu yapraklarida kildunun agina valla denedim Allah gunah yazmadin sifa niyetine 2gunde gitti ve trosy merhem surdum
Canım maydonozu kaynatıp kaç defa içmem gerekiyor günde? Valla tahriş oldu kaşımaktanMerhem almayı düşünüyorum aslında ama rastgele de almak istemedim. Elma sirkesiyle pansuman okudum forumda onu yaptım, felaket yaktı. Bir an önce geçse de kurtulsam. şimdi bi de maydonozu deneyeceğim. Çok sağol
oo biraz erken değil mi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?