Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

öyle deme beimde baştan sürekli mide mubaltım vardı.sonra pazar akşamı üst üste sürekli kustum.çok kötü birşey....tahriş oldu bademciklerim kusmaktan.nefes alamaz oldum.çok fenaydı

cok geçmiş olsun canım senın baya agır gecicek demekki ..dinlen evde bol bol...

selma kızlar..bugun hamişler hastalar oo baya hareketlı topık wen ve sevde sizlere cok gecmiş olsun diyim zor gebelikler gecireceksınız belli oldu ama olsun düşünün ne cok bekledık onları annelerine azcık çektirecekler ..ben de korkuyorum ama benim gebelık sızlerden daha önde heralde cıksa belirtilerim cıkardı bu zamana kadar deyıp kendımı rahatlatıyorum mide bulantısı zor ya.. ben 1 ay evdeyım izindeyim su an..bol bol ıstırahatle geciryorum calısan hele de böyle rahatsızlıkla calısanlara allah kolaylık versin...

öyle deme beimde baştan sürekli mide mubaltım vardı.sonra pazar akşamı üst üste sürekli kustum.çok kötü birşey....tahriş oldu bademciklerim kusmaktan.nefes alamaz oldum.çok fenaydı

zaten insan kusarken öyle oluyo tamam diyo gidiyorum bende çok zor kusuyorum dünden beri karnımın içi acıyodu kusarken zorlandığım için oturup kalkamıyodum ama çok şükür bugün iyiyim.

walla benimde hiç bişeyim yoktu birden başladı hemde gece saat 2 de çok korktum ne oluyo diye çok iyiydim hiç bişeyim yoktu yaaaaaa

ayyy inanmiyorumm yaa bdnide eklemissinizz ben halaa emin degilim ikinci cizgi silik cikti ama hasta olmama 2 gun var ya olursam yine gecen ayda ole oldu kanda bile gebe cikmistim sonra adet gunum hasta oldum korkiyorum acikcasi kimseye solemedim ben esime bile yine husrana ugrarim diye tatil donusunu bekliycem solemek icin insallah bu sefer ole olmak dua edin hamilelr duaniz kabul olur sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…