benim seninki kadar başlamadı daha ama kusucam korkusuyla doğru dürüst bişey yiyemiyorum zaten doktorda ilk aylarda bebek kendi beslene bilir yemesende bişey olmaz bebeğe dedi bugün tartıldım 2 kilo felan vermişim. bende düşünemiyorum böyle 3 ay neyse bebeğim sağlıklı olsunda ben hergün kusayım.
cok geçmiş olsun canım senın baya agır gecicek demekki ..dinlen evde bol bol...yeni hamişleri tebrik ederim kızlar.ben iki gündür evdeyim raporluyum.yarında çalışmıyacağım.sonra yine işteyim.aşırı bulantı ve istifradan sonra hastanede serum ilaç ve 3 gün rapor yazdı doktor.çok haftayım ühüüüüü bulantıdan çok fenayım
Eki Görüntüle 430737 Eki Görüntüle 430738 Eki Görüntüle 430737 Eki Görüntüle 430738 Eki Görüntüle 430737 Eki Görüntüle 430738
bakalim nasil yorumluycaksiniz kiZlar hayirlisi olsun
öyle deme beimde baştan sürekli mide mubaltım vardı.sonra pazar akşamı üst üste sürekli kustum.çok kötü birşey....tahriş oldu bademciklerim kusmaktan.nefes alamaz oldum.çok fenaydı
selma kızlar..bugun hamişler hastalar oo baya hareketlı topık wen ve sevde sizlere cok gecmiş olsun diyim zor gebelikler gecireceksınız belli oldu ama olsun düşünün ne cok bekledık onları annelerine azcık çektirecekler ..ben de korkuyorum ama benim gebelık sızlerden daha önde heralde cıksa belirtilerim cıkardı bu zamana kadar deyıp kendımı rahatlatıyorum mide bulantısı zor ya.. ben 1 ay evdeyım izindeyim su an..bol bol ıstırahatle geciryorum calısan hele de böyle rahatsızlıkla calısanlara allah kolaylık versin...
yapma ya sen kadarlıksın sevdewalla benimde hiç bişeyim yoktu birden başladı hemde gece saat 2 de çok korktum ne oluyo diye çok iyiydim hiç bişeyim yoktu yaaaaaa
yapma ya sen kadarlıksın sevde
6 haftalığım. tahminime göre 7 haftalık olmam lazım ama doktor ultrasonla baktığında 6 hafta dedi.
anladım ben de 7 yım ama inş. olmaz
inş.canım zor oluyo çok ama bende bugün iyiyim hiç bişeyim yok şuanda dün kötüydüm.
aman aman olmasın ınsallah ee karınlar ne alemde deyın bakalım:))[/QUOTE
anlayamıyorum bazen şiş geliyo ertesi gün sanki yok zaten mide bulantılarından dolayı birazda kilo verdiğim için şuanda yok karnım. senin çıktımı.
anlayamıyorum bazen şiş geliyo ertesi gün sanki yok zaten mide bulantılarından dolayı birazda kilo verdiğim için şuanda yok karnım. senin çıktımı.batlanbus kaç yaşındasın sen merak ettim.
anlayamıyorum bazen şiş geliyo ertesi gün sanki yok zaten mide bulantılarından dolayı birazda kilo verdiğim için şuanda yok karnım. senin çıktımı.
yok canım benım de yok su an benim zaten hafıf bır badem gobegım vardı 56 kg da hamıle kaldım kac kgyum bilmiyorum su an
yok canım benım de yok su an benim zaten hafıf bır badem gobegım vardı 56 kg da hamıle kaldım kac kgyum bilmiyorum su an
hmmm bişey olmaz iyi kiloyla kaldın hamile yaşın kaç nekadarlık evlisin. benim yaşım 21 evliliğimde 2 ay sonra 2. senemiz dolucak.
hmmm bişey olmaz iyi kiloyla kaldın hamile yaşın kaç nekadarlık evlisin. benim yaşım 21 evliliğimde 2 ay sonra 2. senemiz dolucak.
sen baya gencmıssın daha canım ben 27 yasındayım..evlılıkte agustos bası 2. sene olacak genc evlenmıssın neden o kadar erken evlendın 19 yasında ??
ayyy inanmiyorumm yaa bdnide eklemissinizz ben halaa emin degilim ikinci cizgi silik cikti ama hasta olmama 2 gun var ya olursam yine gecen ayda ole oldu kanda bile gebe cikmistim sonra adet gunum hasta oldum korkiyorum acikcasi kimseye solemedim ben esime bile yine husrana ugrarim diye tatil donusunu bekliycem solemek icin insallah bu sefer ole olmak dua edin hamilelr duaniz kabul olur sizinUMUT LİSTESİ
kedishimalya (25 mayıs)
melistuna(26 mayıs)
pervane88(28 mayıs)
ayşem_kas(26-28 mayıs diyorum :))
ADVERSARY84(29 MAYIS)
CALAKAN(28 MAYIS)
emesz(29 mayıs)
missyaman(31 mayıs)
sumisali (_____)
Gaye2007
İdilga.
41 zeynep
Wannabemummy
Sevgisu(…
HOŞGELDİN BEBEK:))
wen-HOŞGELDİN BEBEK
yeşim83 HOŞGELDİN BEBEK
thesun HOŞGELDİN BEBEK
uzul29 HOŞGELDİN BEBEK
batlanbus HOŞGELDİN BEBEK
lukretia HOŞGELDİN BEBEK
sevde53.HOŞGELDİN BEBEK
pumpkin2 HOŞGELDİN BEBEK
ipek41 HOŞGELDİN BEBEK
arslan07 HOŞGELDİN BEBEK
nilege HOŞGELDİN BEBEK
Gamze1907 HOŞGELDİN BEBEK
derya16 HOŞGELDİN BEBEK
Shuku HOŞGELDİN BEBEK
yedirenk HOŞGELDİN BEBEK
berrak HOŞGELDİN BEBEK
trianofiliz HOŞGELDİN BEBEK
bymutlu HOŞGELDİN BEBEK
besyo85 HOŞGELDİN BEBEK
sen baya gencmıssın daha canım ben 27 yasındayım..evlılıkte agustos bası 2. sene olacak genc evlenmıssın neden o kadar erken evlendın 19 yasında ??
eşimi tanıyınca çok sevdik birbirimizi zaten tanıştıktan 1.5 yıl sonra evlendik erken evlendim ama allaha şükür pişman olmadım eşim 29 yaşında olduğu için çok iyi dengeliyoruz birbirimizi şimdide kısmetse bebişimiz olucak inşallah :)
eşimi tanıyınca çok sevdik birbirimizi zaten tanıştıktan 1.5 yıl sonra evlendik erken evlendim ama allaha şükür pişman olmadım eşim 29 yaşında olduğu için çok iyi dengeliyoruz birbirimizi şimdide kısmetse bebişimiz olucak inşallah :)
aman aaman allah mutlu mesut etsın canım ne mutlu ewt erkekte yas farkı olunca ilişkide bence de daha ıyı olur ne guzel ınsallah bebişinizle de mutlulugunuz kat kat artar:))hepımız icin tabi...
aman aaman allah mutlu mesut etsın canım ne mutlu ewt erkekte yas farkı olunca ilişkide bence de daha ıyı olur ne guzel ınsallah bebişinizle de mutlulugunuz kat kat artar:))hepımız icin tabi...
daha dünyaya gelmeden hayatımızı değiştirdi evde değişik bir hava var geldiği zamanki mutluluğu düşünemiyorum bile. hayırlısıyla o günleri hepimiz bi görebilsek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?