Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sat 29 nisan ve bugün itibariyle beta hcg değerim 52 çıktı sizce bu değer normal mi ? haftaya tekrar test yaptırmam söylendi. sizin değerleriniz nasıldı yine acele mi etttim sizce?

sat 29 nisan ve bugün itibariyle beta hcg değerim 52 çıktı sizce bu değer normal mi ? haftaya tekrar test yaptırmam söylendi. sizin değerleriniz nasıldı yine acele mi etttim sizce?

merhaba canım benım ılkınde 64 cıkmıstı hemsıre biz 25 ın ustunu gebe sayarız demişti saglık ocagında ama yıne de senı yanıltmak ıstemem sana bir acıklama yapmadılar mı

merhaba canım benım ılkınde 64 cıkmıstı hemsıre biz 25 ın ustunu gebe sayarız demişti saglık ocagında ama yıne de senı yanıltmak ıstemem sana bir acıklama yapmadılar mı

bize göre gebelik görünüyor dedi ama sanki küçük gibi geldi değer bana, hani anormallik yoktur dimi(
şubatta düşük yapmıştım eğer hamile kalırsam iğne tedavisi olucam bu yüzden çok panik oluyorum acaba yine pıhtılaşmadan kaynaklanan bir durum mu var diye üzülüyorumm

sanmam ne kadar olduguna baglı adetın gectımı benım ıkı gun gectıgınde bu degerdeydı ama zaten gunden gune cok hızlı artatr umarım olmaz birsey iyi düşün iyi olsun

sanmam ne kadar olduguna baglı adetın gectımı benım ıkı gun gectıgınde bu degerdeydı ama zaten gunden gune cok hızlı artatr umarım olmaz birsey iyi düşün iyi olsun

sanırım benim de 2 gün geçti geçen ay 29 una adet olmuştum. hep iki gün geriye gidiyor... ama senin değerine göre normaldir o zaman biraz rahatlattın beni çok sağol..

iyi akşamlar bayanlar bugünde adet olmadım 2 gün geçti daha yarın sabahta olmazsam test yapacağım ama yoruldum artık sürekli lavoboya gidip kontrol etmekten sürekli olacakmışım gibi geliyor kendimi de kaptırmak istemiyorum sonrasında çok üzülüyorum keşke buraya güzel haberler verebilsem ne çok istiyorum

iyi akşamlar bayanlar bugünde adet olmadım 2 gün geçti daha yarın sabahta olmazsam test yapacağım ama yoruldum artık sürekli lavoboya gidip kontrol etmekten sürekli olacakmışım gibi geliyor kendimi de kaptırmak istemiyorum sonrasında çok üzülüyorum keşke buraya güzel haberler verebilsem ne çok istiyorum

hamiş arkadaşlarım gündüz nete giriyorsunuz genelde o yüzden karşılaşamıyoruz benim doktorum ilk muayeneyi bat'tan 10 gün sonraya verdi yani bu cuma olacak çok merak ediyorum inş herşey yolundadır bulantı yok bende ama yorgunum sürekli uyumak istesem de çok yoğun çalışıyorum hep ayaktayım ve bel ağrısı çok bende beli ağrıyan varmı başka bide sorun yoktur demi inş herkese güzel günler..

aslında belirtiler kişiden kişiye değişiyor bel ağrısı sorunu yaşaman da normaldir çünkü gün boyu ayaktayım diyorsun, mümkün oldukça dinlenmeye çalış arkadaşım...
cuma günü haberlerini bekliyoruz.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…