daha dünyaya gelmeden hayatımızı değiştirdi evde değişik bir hava var geldiği zamanki mutluluğu düşünemiyorum bile. hayırlısıyla o günleri hepimiz bi görebilsek :)
ewt ya hepımızde aynı demekkı..aglamalarıyla cınlansa ev daha neler olacak kimbilir..şimdiden özledim valla ..dogumdan korkmasam bugun elıme alasım var:))
ewt ya hepımızde aynı demekkı..aglamalarıyla cınlansa ev daha neler olacak kimbilir..şimdiden özledim valla ..dogumdan korkmasam bugun elıme alasım var:))
walla bazen oturup düşünüyorum nasıl doğurucam diye korkuyorum çok normal doğum istiyorum.
walla bazen oturup düşünüyorum nasıl doğurucam diye korkuyorum çok normal doğum istiyorum.
ben de fena korkuyorum ya ikısı de korkutucu napıcaksak
ben de fena korkuyorum ya ikısı de korkutucu napıcaksak
bakalım o zamanlar ne göstericek.
sat 29 nisan ve bugün itibariyle beta hcg değerim 52 çıktı sizce bu değer normal mi ? haftaya tekrar test yaptırmam söylendi. sizin değerleriniz nasıldı yine acele mi etttim sizce?
merhaba canım benım ılkınde 64 cıkmıstı hemsıre biz 25 ın ustunu gebe sayarız demişti saglık ocagında ama yıne de senı yanıltmak ıstemem sana bir acıklama yapmadılar mı
bize göre gebelik görünüyor dedi ama sanki küçük gibi geldi değer bana, hani anormallik yoktur dimi(
şubatta düşük yapmıştım eğer hamile kalırsam iğne tedavisi olucam bu yüzden çok panik oluyorum acaba yine pıhtılaşmadan kaynaklanan bir durum mu var diye üzülüyorumm
korkmana gerek yok cnm normal dogum hamilelik gibi en guzel seylrden biri her ani yasiyorsun cocugunu ciktigi gibi goruyorsun koynuna koyuyorlar kendindesin bebegini rahatlikla emziriyorsun dolasiyorsun yemek yiyorsun sezeryan ameliyat oluyorsun narkoz beyin bile dogum yaptigini anlamiyor.cok kotu degil sancilarda dayanilmiycak gibi pirt diye cikiyor dayanma gucune bagli birazda
sanmam ne kadar olduguna baglı adetın gectımı benım ıkı gun gectıgınde bu degerdeydı ama zaten gunden gune cok hızlı artatr umarım olmaz birsey iyi düşün iyi olsun
korkmana gerek yok cnm normal dogum hamilelik gibi en guzel seylrden biri her ani yasiyorsun cocugunu ciktigi gibi goruyorsun koynuna koyuyorlar kendindesin bebegini rahatlikla emziriyorsun dolasiyorsun yemek yiyorsun sezeryan ameliyat oluyorsun narkoz beyin bile dogum yaptigini anlamiyor.cok kotu degil sancilarda dayanilmiycak gibi pirt diye cikiyor dayanma gucune bagli birazda
ewt mutlaka canım ya adı ustunde normal olanı o ama ıste korku farklı efsaneler dınleyınce doguranlardan daha bır korkuyorsun keske herkes sen gıbı ozendırerek anlatsa hemen normal ısterım yanı:))pırt dıye cıkıyorsa oh ne ala:))
ben de normal doğum yapan biri olarak, normal doğumu tavsiye ederim, çektiğiniz acı nasıl olursa olsun o anlık acı, sonrasında kuş gibi hafifliyorsunuz sezeryanın sıkıntısı doğumdan sonra çıkıyor bence...o kadar korkmayın lütfen şu anın kıymetini bilin yeter..
sanırım benim de 2 gün geçti geçen ay 29 una adet olmuştum. hep iki gün geriye gidiyor... ama senin değerine göre normaldir o zaman biraz rahatlattın beni çok sağol..
rıca ederım korkma bence normall herkese gore farlılık gosterır sonucta
ewt mutlaka canım ya adı ustunde normal olanı o ama ıste korku farklı efsaneler dınleyınce doguranlardan daha bır korkuyorsun keske herkes sen gıbı ozendırerek anlatsa hemen normal ısterım yanı:))pırt dıye cıkıyorsa oh ne ala:))
anlatilanlari dinleme o tipler dogumdan sonrada konusmaya devam edicek sutun bazilarinda gec gelir bi kacgun oo bunun hic sutu olmuycak belli diycekk sonra bebegin minicik oldugu icin emmekte zorlancakk belli bu yemeyen olcak istahsiz olcak diycek hicbirini dinlemiyceksin unutmaki sutunde gelicekk bebeginde emicek normal dogumda her guzel seyin bir zorlugu var normal dogum bir lutuf korkma agrin olcak sancinda olcak ama hemen kendini salipp ayyy bu cok zorrr cok aviya demiycenn dayanmaya caliscann bebegini dusunceksin Allah o kolayligi veriyor sana guzel dusun vee hep dua ett
anlatilanlari dinleme o tipler dogumdan sonrada konusmaya devam edicek sutun bazilarinda gec gelir bi kacgun oo bunun hic sutu olmuycak belli diycekk sonra bebegin minicik oldugu icin emmekte zorlancakk belli bu yemeyen olcak istahsiz olcak diycek hicbirini dinlemiyceksin unutmaki sutunde gelicekk bebeginde emicek normal dogumda her guzel seyin bir zorlugu var normal dogum bir lutuf korkma agrin olcak sancinda olcak ama hemen kendini salipp ayyy bu cok zorrr cok aviya demiycenn dayanmaya caliscann bebegini dusunceksin Allah o kolayligi veriyor sana guzel dusun vee hep dua ett
ewt canım insallah öyle olur allah o dayanma gücünü kudretını bize de versin de biz de doguralım insallah saglıkla...ben yine de şimdi düşünmeyeyım demi hamileliğin tadını cıkarmaya bakayımm))
hamiş arkadaşlarım gündüz nete giriyorsunuz genelde o yüzden karşılaşamıyoruz benim doktorum ilk muayeneyi bat'tan 10 gün sonraya verdi yani bu cuma olacak çok merak ediyorum inş herşey yolundadır bulantı yok bende ama yorgunum sürekli uyumak istesem de çok yoğun çalışıyorum hep ayaktayım ve bel ağrısı çok bende beli ağrıyan varmı başka bide sorun yoktur demi inş herkese güzel günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?