iyi akşamlar bayanlar bugünde adet olmadım 2 gün geçti daha yarın sabahta olmazsam test yapacağım ama yoruldum artık sürekli lavoboya gidip kontrol etmekten sürekli olacakmışım gibi geliyor kendimi de kaptırmak istemiyorum sonrasında çok üzülüyorum keşke buraya güzel haberler verebilsem ne çok istiyorum
merhaba canım bence de bi test yapma vaktin gelmiş, beta hcg değerini bizimle paylaşırsan sevinirim..hayırlı haberler olsun inşlh.
sabah kalkar kalkmaz yaptım idrar testi negatif çıktıı bu ay da umutlarım bitti şimdi adet olmayı bekliyorumm :(((
cnm uzulmemek elde degil ama olsun hayirlisini iste Yaradan en dogru zamani bilir cnm ben dunde 2inciye test yaptim farkli marka testle yine ikinci cizgi silik cikti hamileler arasina bile aldilar listeye ama ben hala umitsizim hasta olcam diye bekliyorum hepimizin hakkinda hyirlisi cnm bazen gec dollenmeden dolayi da bezen cikmiyor testte bekle bi olursa olur olmazsa olmaz cnm biedahaki aylara
sabah kalkar kalkmaz yaptım idrar testi negatif çıktıı bu ay da umutlarım bitti şimdi adet olmayı bekliyorumm :(((
kızlarrr merhabalar... nasılsınız?
görüşmeyeli belirtileriniz artmaya başlamış.
mide bulantıları kolay bi durum değil. kuzenimde 3 ay boyunca devam etmişti ve
3 ay boyunca ne evde yemek pişirdi ne de işe gidebildi. umarım sizinkiler bu ciddiyette olmaz, çabucak geçiverir.
ben de bugün doktoruma randevu aldım. dün hafif kanamam oldubebeğime bişey mi oldu diye dünden beri düşünmekten kafayı yiyeceğim kızlar lütfen dua edin de bebeğime bişey olmasın.....
birkaç gün sonra yine regl olmazsan bi kan tahlili yaptır istersen idrar testi yanıltıcı olabiliyor, hemen moralini bozma..
3 ay boyunca ne evde yemek pişirdi ne de işe gidebildi. umarım sizinkiler bu ciddiyette olmaz, çabucak geçiverir.
ben de bugün doktoruma randevu aldım. dün hafif kanamam oldubebeğime bişey mi oldu diye dünden beri düşünmekten kafayı yiyeceğim kızlar lütfen dua edin de bebeğime bişey olmasın.....
cok gecmıs olsun canım ınş. sorun yoktur da hayırlı haberlerını alırız..bulantı zor hakıkaten benim de olmuyordu ama bugun bı tuhaf mıdem bulantı degıl ama yeme yedıgım an ılk lokmada doyuyor gibi oluyorum ara ara bi tuhaflasıyo tarıfsız birşey bulantı baslamasından korkuyorum
evet kızlar mide bulantılarınız ne zaman başladı alalım bilgilenelim :))..bide beni sağlık ocağından aradılar sistemde gebe gözüküyomuşum gittim bi takım tahliller yapıcaz dedi pazartesi gel dedi. doktoruna gittiğin zaman götrürürsün dedi bu neyin nesi bukadar ilgileniyomu aile doktorları şaşırdım valla
evet hala olmadım ama sivilcelerim çok çıkktı hep olmadan önce çıkardı ve çok aşırı bi akıntım var ne olacaksa da hemen belli olsun istiyorum beklemek daha zor
öncelikle bebeğini tebrik ederim canım birazdan listemize ekliycem.benimde iki dirseğimde egzama var.hamilelik boyunca hiç bir ilaç kullanmayacağım.hamilelikte egzama sorunu yaşayan var mı arkadaşlar? şuan ceradolin kullanıyorum ama çok da işime yaramıyor, yüz için önereceğiniz krem vs varsa bilgilenmek isterim; kaşıntı, pullanma, tahriş oldukça fazla dayanamıyorum. doktorlar ilaç veremiyor gebelikte ne yapacağımı şaşırdım. arada zeytinyağı sürüyorum biraz hafifletiyor ama o anlık....
öncelikle bebeğini tebrik ederim canım birazdan listemize ekliycem.benimde iki dirseğimde egzama var.hamilelik boyunca hiç bir ilaç kullanmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?