Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba canım bence de bi test yapma vaktin gelmiş, beta hcg değerini bizimle paylaşırsan sevinirim..hayırlı haberler olsun inşlh.

sabah kalkar kalkmaz yaptım idrar testi negatif çıktıı bu ay da umutlarım bitti şimdi adet olmayı bekliyorumm :(((

cnm uzulmemek elde degil ama olsun hayirlisini iste Yaradan en dogru zamani bilir cnm ben dunde 2inciye test yaptim farkli marka testle yine ikinci cizgi silik cikti hamileler arasina bile aldilar listeye ama ben hala umitsizim hasta olcam diye bekliyorum hepimizin hakkinda hyirlisi cnm bazen gec dollenmeden dolayi da bezen cikmiyor testte bekle bi olursa olur olmazsa olmaz cnm biedahaki aylara

hayırlısını istiyorum gerçekten ama korkuyorum çok korkuyorumm bundan başkada diyecek bi şey bulamıyorum ki inş. senden mutlu haberleri alırız cnm

kızlarrr merhabalar... nasılsınız?
görüşmeyeli belirtileriniz artmaya başlamış.
mide bulantıları kolay bi durum değil. kuzenimde 3 ay boyunca devam etmişti ve
3 ay boyunca ne evde yemek pişirdi ne de işe gidebildi. umarım sizinkiler bu ciddiyette olmaz, çabucak geçiverir.

ben de bugün doktoruma randevu aldım. dün hafif kanamam oldu bebeğime bişey mi oldu diye dünden beri düşünmekten kafayı yiyeceğim kızlar lütfen dua edin de bebeğime bişey olmasın.....

mrb....biz iyiyiz çok şükür....mide bulantıları vardı meyveyi bıraktım şimdi iyiym...zor gerçekten çalışan için daha zor.....
acile falan gitseydin bakmıyolarmı ya yarını beklemek zorundamısınki.umarım bişey yoktur allah yardımcınız olsun ama sen kötü düşünüp iyice stres yapma

birkaç gün sonra yine regl olmazsan bi kan tahlili yaptır istersen idrar testi yanıltıcı olabiliyor, hemen moralini bozma..

evet hala olmadım ama sivilcelerim çok çıkktı hep olmadan önce çıkardı ve çok aşırı bi akıntım var ne olacaksa da hemen belli olsun istiyorum beklemek daha zor

cok gecmıs olsun canım ınş. sorun yoktur da hayırlı haberlerını alırız..bulantı zor hakıkaten benim de olmuyordu ama bugun bı tuhaf mıdem bulantı degıl ama yeme yedıgım an ılk lokmada doyuyor gibi oluyorum ara ara bi tuhaflasıyo tarıfsız birşey bulantı baslamasından korkuyorum

mide bulantisi olanlar ne zaman basladi mide bulanti ve kusmalariniz

evet kızlar mide bulantılarınız ne zaman başladı alalım bilgilenelim :))..bide beni sağlık ocağından aradılar sistemde gebe gözüküyomuşum gittim bi takım tahliller yapıcaz dedi pazartesi gel dedi. doktoruna gittiğin zaman götrürürsün dedi bu neyin nesi bukadar ilgileniyomu aile doktorları şaşırdım valla

ole cnm ilgileniyolar iyiye denk gelirsen bizimkide kizimin zamani hemen aradilar gelin kayit yapcaz sunlari bunlari yapcaz diye anlattilar hele kizimi her ay asisi olmasada goturdum her ay ne guzel muayne ediyodular tepeden tirnaga saglik oCaklari cok iyi tahlillerin ucretsiz en ufagi gebelik testi ozel haztanede 70 tl saglik ocagibedava istedigin tHlili yaptiriyon vuzel yani

Allah herkesin yavrusunu korusun umarım önemli bişi yoktur, dualarımız tüm anne adaylarına

evet hala olmadım ama sivilcelerim çok çıkktı hep olmadan önce çıkardı ve çok aşırı bi akıntım var ne olacaksa da hemen belli olsun istiyorum beklemek daha zor

canım üzülme hemen bi kan testi yaptırmadan net bişi söylemek doğru değil, çünkü hamile olsan bile bu belirtilerin hepsi normal..

merhaba arkadaşlar,dün doktora gittim ve geçen gün 52 olan beta hcg değerim dün itibariyle 127.2 olmuş, haftaya kesemizi görmeye gideceğiz inşaallah...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.. .

hamilelikte egzama sorunu yaşayan var mı arkadaşlar? şuan ceradolin kullanıyorum ama çok da işime yaramıyor, yüz için önereceğiniz krem vs varsa bilgilenmek isterim; kaşıntı, pullanma, tahriş oldukça fazla dayanamıyorum. doktorlar ilaç veremiyor gebelikte ne yapacağımı şaşırdım. arada zeytinyağı sürüyorum biraz hafifletiyor ama o anlık....

öncelikle bebeğini tebrik ederim canım birazdan listemize ekliycem.benimde iki dirseğimde egzama var.hamilelik boyunca hiç bir ilaç kullanmayacağım.

HOŞGELDİN BEBEK:))
wen-HOŞGELDİN BEBEK
yeşim83 HOŞGELDİN BEBEK
thesun HOŞGELDİN BEBEK
uzul29 HOŞGELDİN BEBEK
batlanbus HOŞGELDİN BEBEK
lukretia HOŞGELDİN BEBEK
sevde53.HOŞGELDİN BEBEK
pumpkin2 HOŞGELDİN BEBEK
ipek41 HOŞGELDİN BEBEK
arslan07 HOŞGELDİN BEBEK
nilege HOŞGELDİN BEBEK
Gamze1907 HOŞGELDİN BEBEK
derya16 HOŞGELDİN BEBEK
Shuku HOŞGELDİN BEBEK
yedirenk HOŞGELDİN BEBEK
berrak HOŞGELDİN BEBEK
trianofiliz HOŞGELDİN BEBEK
bymutlu HOŞGELDİN BEBEK
besyo85 HOŞGELDİN BEBEK
melistuna HOŞGELDİN BEBEK
sevgili arkadaşlarım.iyisiyle kötüsüyle mayıs ayının sonuna geldik.umarım bu gün daha bir çok arkadaşımızın güzel haberlerini alırız.bu günen sonra haziran ayına geçtiğimiz için umut listesini kaldırdım.bu gün artık mayıs ayı için son hoşgeldin bebek haberlerini bekliyorum :)

öncelikle bebeğini tebrik ederim canım birazdan listemize ekliycem.benimde iki dirseğimde egzama var.hamilelik boyunca hiç bir ilaç kullanmayacağım.

teşekkür ederim wen; egzama benim göz kapaklarımda ve yüzümün belirli bölgelerinde olduğu için kanama, kaşıntı, pullanma oldukça fazla cildimi nemli tutmaya çalışsam da olmuyor bir türlü geçmiyor, hamilelikle birlikte kaybolsa keşke çok acı çekiyorum gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…