Senin adına çok üzüldüm. Geçmiş olsun canım. Hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimizden maalesef
cnm bende maltepe dragosta sema hastanesinde gulcin hanima gidiyorum ne istersen var mutluluk nese ictenlik guleryuz abla ne istersen sana ole guven veriyorki anlatamam ben cok aglardim giderdim kontrole gulerek cikardim psikolok gibiydi sonuna kadar tavsiye ederim ben goztepeden gidiyodum uzakti ama hep gittim her ay sonlara dogru 15gunde bir sanada cok uzak degilKartalda MEdicine Hospital Asya var ordaki kadın doğumcu Hilal BAYRAM SANA BUNU ÖNERİRİM..O KADAR çok tutuluyorki bu doktor ben yakın olsam bugun durmıcam gidicem ona ama malesef ben avrupa yakasındayım uzak bana..Bizim tum sulalenin doktoru diyebilirim herkes çok memnun bence bir git derim fiyatlarıda çok uygun burdaki fiyatlara göre kaçınılmaz bir yer..Sadece fiyat için değil herşey mukemmel ben çok beğeniyorum orayı..
cnm bende maltepe dragosta sema hastanesinde gulcin hanima gidiyorum ne istersen var mutluluk nese ictenlik guleryuz abla ne istersen sana ole guven veriyorki anlatamam ben cok aglardim giderdim kontrole gulerek cikardim psikolok gibiydi sonuna kadar tavsiye ederim ben goztepeden gidiyodum uzakti ama hep gittim her ay sonlara dogru 15gunde bir sanada cok uzak degil
merhaba bende 7 haftalık hamileyim ve kurtköyde oturuyorum ben sultanbeylide bi doktor buldum muaynanesine gidiyorum ben memnunum istersen gel bi bak bedia örnek doktorun adı hemde pahalı değil muayneden 40tl alıyo kontrollerden hiç almıyo ben pazartesi günü gidicem.
merhaba bende 7 haftalık hamileyim ve kurtköyde oturuyorum ben sultanbeylide bi doktor buldum muaynanesine gidiyorum ben memnunum istersen gel bi bak bedia örnek doktorun adı hemde pahalı değil muayneden 40tl alıyo kontrollerden hiç almıyo ben pazartesi günü gidicem.
cnm bende maltepe dragosta sema hastanesinde gulcin hanima gidiyorum ne istersen var mutluluk nese ictenlik guleryuz abla ne istersen sana ole guven veriyorki anlatamam ben cok aglardim giderdim kontrole gulerek cikardim psikolok gibiydi sonuna kadar tavsiye ederim ben goztepeden gidiyodum uzakti ama hep gittim her ay sonlara dogru 15gunde bir sanada cok uzak degil
amin canım...allah allah neye dayanarak herkes erkek diyoki :))) onlar erkek isteyenlerdir cnım bence :))
Merhaba arkadaşlar, tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Bebeğimi zaten düşürdüğüm için tam kürtaj olmadım.parça da kalmamış, orayı temizledi sadece.
Hayırlısı böyleymiş, zaten devam etseydi büyük ihtimal sağlık problemleri oluşacaktı. Allah her şeyin en iyisini bilir.
İlaçlarım bitince tahliller falan yapıcaz dedi doktor. gerçi uzun bi süre istemiyorum artık.
Her ne kadar eşim istese de benden bu kadar dedim. hormonlardan mı bilmiyorum ama bi anda çocuk sevgim sıfırlandı gibi oldu.
Belki zamanla değişir düşüncelerim, bilemiyorum.
Her şey için tekrardan çok çook teşekkür ederim. moralinizi bozmamak için topiğimizden bi süre ayrı durayım. ara sıra uğrar hal hatır sorarım yine
Allaha emanet olun. Kendinize, bebişlerinize iyi bakın...
Görüşmek dileğiyle...
Hastane değil galiba değil mi? Özel muayenesine mi gidiyorsun?
cnm sema hastanesini duydum ama çok pahalı olduğu söyleniyor. Öyle değil mi?
cepten giriyorum takildi habire bastim hepsi geldi pardon bu arada biz tatildeyiz 4uncu gunumuz ucakta bise olmadi yani insallah olmamistir olsaydi kanaman falan olurdu belli ederdi ters giden bise olsa dediler ilk iki gun havuza girdim normal atlamadan yuzdum sonra dr aradim gulcin hanimi havuza kesinlikle giremezsin dedi yasak ben sok tabi denize girebilirsin dedi dun bugun girmedim hic havuza yarin denize gircem hic girmesemde olur bise olmasinda
cepten giriyorum takildi habire bastim hepsi geldi pardon bu arada biz tatildeyiz 4uncu gunumuz ucakta bise olmadi yani insallah olmamistir olsaydi kanaman falan olurdu belli ederdi ters giden bise olsa dediler ilk iki gun havuza girdim normal atlamadan yuzdum sonra dr aradim gulcin hanimi havuza kesinlikle giremezsin dedi yasak ben sok tabi denize girebilirsin dedi dun bugun girmedim hic havuza yarin denize gircem hic girmesemde olur bise olmasinda
oh ne güzel tatile erken başladınız siz....evet canım havuz yasak ya.... sen kaç haftalık hamileydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?