Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin adına çok üzüldüm. Geçmiş olsun canım. Hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimizden maalesef

cok gecmis olsun cnm kotu bir durum Allahtan hayirlisi cnm herseyde bir hayir vardir ozurlu olacak cocuklar kendi kendini oldurup dusururlermis uzulmemek elde degil ama en azindan cok ileriki zamanlarda olmadi

cnm bende maltepe dragosta sema hastanesinde gulcin hanima gidiyorum ne istersen var mutluluk nese ictenlik guleryuz abla ne istersen sana ole guven veriyorki anlatamam ben cok aglardim giderdim kontrole gulerek cikardim psikolok gibiydi sonuna kadar tavsiye ederim ben goztepeden gidiyodum uzakti ama hep gittim her ay sonlara dogru 15gunde bir sanada cok uzak degil

cnm sema hastanesini duydum ama çok pahalı olduğu söyleniyor. Öyle değil mi?

Hastane değil galiba değil mi? Özel muayenesine mi gidiyorsun?

Hastane değil galiba değil mi? Özel muayenesine mi gidiyorsun?

senin adına sevindim.. ben bakırköy tarafındayım maltepe çok uzak banayine de saol..

Merhaba arkadaşlar, tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Bebeğimi zaten düşürdüğüm için tam kürtaj olmadım.parça da kalmamış, orayı temizledi sadece.
Hayırlısı böyleymiş, zaten devam etseydi büyük ihtimal sağlık problemleri oluşacaktı. Allah her şeyin en iyisini bilir.
İlaçlarım bitince tahliller falan yapıcaz dedi doktor. gerçi uzun bi süre istemiyorum artık.
Her ne kadar eşim istese de benden bu kadar dedim. hormonlardan mı bilmiyorum ama bi anda çocuk sevgim sıfırlandı gibi oldu.
Belki zamanla değişir düşüncelerim, bilemiyorum.

Her şey için tekrardan çok çook teşekkür ederim. moralinizi bozmamak için topiğimizden bi süre ayrı durayım. ara sıra uğrar hal hatır sorarım yine
Allaha emanet olun. Kendinize, bebişlerinize iyi bakın...
Görüşmek dileğiyle...

böle güzel kendini motive etmene sevindim güzel şeyler düşünüyosun doğruda düşündüklerin..ama moralimi kendi adıma konuşıyım bozmuyosun sana ve kötü durumda olanlara moral vermek hoşuma gider tabi vreb,ldiğim kadar....şimdilik çocuk sevgin sıfırlanmış olabilir ama bence bu geçici yine isityiceksin sen kendini nezaman hazır hissedersen canım

cnm ben kizimin zamaninda gittim ve dogum yaptim su anda muaynesi 110 falan heralde dogumu bilmiyorum ama sormadim bu seneyi oda 2kusurdur kesin ama busene fakulte oluyor falan diye duydum birkere gittim hamile olmadan once 100 verdik sanirim muaynesine ama hastane doktorlar dogumhane odalar hepsi super

cnm ben kizimin zamaninda gittim ve dogum yaptim su anda muaynesi 110 falan heralde dogumu bilmiyorum ama sormadim bu seneyi oda 2kusurdur kesin ama busene fakulte oluyor falan diye duydum birkere gittim hamile olmadan once 100 verdik sanirim muaynesine ama hastane doktorlar dogumhane odalar hepsi super

cepten giriyorum takildi habire bastim hepsi geldi pardon bu arada biz tatildeyiz 4uncu gunumuz ucakta bise olmadi yani insallah olmamistir olsaydi kanaman falan olurdu belli ederdi ters giden bise olsa dediler ilk iki gun havuza girdim normal atlamadan yuzdum sonra dr aradim gulcin hanimi havuza kesinlikle giremezsin dedi yasak ben sok tabi denize girebilirsin dedi dun bugun girmedim hic havuza yarin denize gircem hic girmesemde olur bise olmasinda

oh ne güzel tatile erken başladınız siz....evet canım havuz yasak ya.... sen kaç haftalık hamileydin

havuz yasakmıymış yaaa denizden bişey olmazmıymış? çok özledim denizi ama bu yaz girmesek de olur bebiş için neme lazım korktum şimdi

mrb kızlar bişe danışmak istiyorum sizlere. adetimin 6. günü 7günü ve 9 günü ilişkiye girdim . prezervatifle girdim..baktım sonradan hiç yırtık yoktu. ama adetimin 6 günü girdigim ilişkiyi söyle anlatım eşim boşaldı çıkardı onu sildi penisini , ben penisine deydim sildikden sonra acaba biraz biyerlerde kaldıda bulaştımı süpesine kapılıyorum . daha sonra öbür prezervatifi taktı tekrar yaptık ... adetime 2 hafta kala kahverengi akıntı geldi ne oldugunu bilemedim korktum. bazı yerlerde araştırdım yerleşme kanaması olabilirmiş korkuyorum hamile olmak istemiyorm. bu ayın 16 sındada adet olcam ... sizce hamile kalmış olabilirmiyim. lütfen yardım edin kafana fazlasıyla takınca gelmiyo sizce bi sorun varmı..???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…