haklısın benimde ilk ayım bu daha bu kadar sabırsızım.Allah senelerdir isteyenlere gerçekten sabır versin.aylarca bu stresi yaşamak çok zor.umarım anneler günü hediyemiz olur.çok güzel bir süpriz olur
merhaba kızlar banada dua edin. Mayısın 2sinde acile gitmiştim başka nedenden dolayı kan testinde hamilelik çıktı değerim:23 tü fakat dün adet oldum bugünde az geliyor yarın doktora gideceğim hakkımda hayırlısı neyse o olsun ne olur dua edin bana
sim----bat
orkide-(29 nisan-4 mayıs)inşallah pozitiftir
lykos -(yazılmamış)tarih ve durum belirtelim:)
ffakem-(10 mayıs)
scarlet-(10 mayıs)
wen-( 10 mayıs)
rüveyda12-(27 nisan)
gece 85 (1 mayıs)sonuç bekleniyor ?
rimel84 (23 mayıs)
edbe (2 haziran)bu ay için olur umarım.güncellendi..
secret1985 (3-4 mayıs)sonuç bekleniyor?
sweet85 (4 mayıs)sonuç bekleniyor?
cemrecik (17 mayıs)
karabiber 89 (30 nisan)
nisan 1986 (15-20 nisan)
yeşim83 (30 nisan)HOŞGELDİN BEBEK 
thesun (5 mayıs) HOŞGELDİN BEBEK
hayat365 (20 mayıs)
sedser (6 mayıs)sonuç bekleniyor?
hayalimsin1(14 mayıs)
su2333( 14 mayıs)
elifzeynel(10 mayıs)
leyd_eliph(2 haziran)
sumisali (_____)
göçmenkuşlar(19 mayıs)
yakamoz2012(11 mayıs)
su misali (15 mayıs)
ayşem_kas(26-28 mayıs diyorum :))
roseyou (19 mayıs)
arslan07 (19 mayıs)
mulbery(14 mayıs)
ipek41(10 Mayıs)HOŞGELDİN
uzul29 (10 mayıs) HOŞGELDİN
kedishimalya (25 mayıs) HOŞGELDİN
missyaman(31 mayıs) HOŞGELDİN
pervane88(28 mayıs) HOŞGELDİN
batlanbus(7 mayıs) HOŞGELDİN:)
candysweet(19 mayıs) hoşgeldin :))
mavihayal(18 mayıs) hoşgeldin :))
üstüne görüyorsundur belki canım inş bebiş vardır.
merhaba arkadaşlar benide alırmısınız aranıza....
ben 7 haftalık bebeğimi 14 martta kalbi atmadığı için kürtajla aldırmak zorunda kaldım1 ay bekledim ve 11 nisanda ilk adeditmle çalışmalara başladık.
Şİmdi bat 11 mayıs, inşallah bizimledir bebeklerimiz :)
arkadaşlar kan testi yaptırdım az önce. beta hcg 141 çıktı
Kızlar malesef ben kırmızıları gördüm zaten pek umutlu değilim demiştim. Gerçi tam kırmızıları gördüm sayılmaz dünden beri beyaz akıntım hafif pembe gelıyo normalde hemen kırmızıya dönerdi. Hazirana kaldı umutlar dua ediin.
arkadaşlar kan testi yaptırdım az önce. beta hcg 141 çıktı
the sun oncelikle simdiden tebrikler ben de bugun gözüm yollarda beklemedeyım ama su an gelen giden yok pek sasmaz benım adet düzenlidir ama belli de olmaz umutlanmıyorum hüsrana ugramak daha kötü anneler günü hediyem karnımdadır insallah:))hepimizin tabi ne zaman yaptırabiliriz kan testini dayanamıcam bende..
ben adet günümden 1 gün sonra yaptırdm ama evde idrar testinde silik de olsa çıkmıştı.pek ümidim yoktu aslında
su yenı hamılelerımız belirtilerınden bahsetseler azıcık gerci insan psıkolojık olarak o moda giriyor ama olsun bilelim mesela benim sankı heran olacakmısım gibi belimde ufak bir agrım var birde gögüste hafif agrı..yarını da bekleyeyım bakalım olmadı bende bir kan testi yaptırsam ..ıdrar testınde olsa da bu kadar erken cıkmaz değilmi arkadaslar??
su yenı hamılelerımız belirtilerınden bahsetseler azıcık gerci insan psıkolojık olarak o moda giriyor ama olsun bilelim mesela benim sankı heran olacakmısım gibi belimde ufak bir agrım var birde gögüste hafif agrı..yarını da bekleyeyım bakalım olmadı bende bir kan testi yaptırsam ..ıdrar testınde olsa da bu kadar erken cıkmaz değilmi arkadaslar??
bu ay ilk kez klomen kullandım.onca kendimi dinlememe rağmen hiç bi belirti yok yaaaa.oysa ki her ay psikolojik olarak belirti yaşıyordum.göğüslerim mi şişmedi.bulantılarım mı olmadı.bel ağrısı ne ararsan vardı yani.bu ay çok fena gazım var sadece o da hamilelik belirtisi midir değil midir bilmem.hayırlısı olsun tabiiii
benm adet belrtilerm vardı kasıklarımda ağrı falan.bide adet günümden bir gün önce çok açık kahverengi 2 damla lekelenmem olmuştu.başka hiçbir belirtim olmadı.ki hala da yok.sadece bugün çok sık idrara çıkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?