Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar banada dua edin. mayısın 2sinde acile gitmiştim başka nedenden dolayı kan testinde hamilelik çıktı değerim:23 tü fakat dün adet oldum bugünde az geliyor yarın doktora gideceğim hakkımda hayırlısı neyse o olsun ne olur dua edin bana

Kızlar malesef ben kırmızıları gördüm zaten pek umutlu değilim demiştim. Gerçi tam kırmızıları gördüm sayılmaz dünden beri beyaz akıntım hafif pembe gelıyo normalde hemen kırmızıya dönerdi. Hazirana kaldı umutlar dua ediin.

üstüne görüyorsundur belki canım inş bebiş vardır.

hoşbulduk :))))))))

arkadaşlar benim hamilelik için ilk planlı denemem oldu inşallah tutaradetime 12 gn kaldı ve bn ilk defa adet tarihimi dört gözle beklyom inşallah hayırlı haberkeri alırızz

üstüne görüyorsundur belki canım inş bebiş vardır.

inşallah canım ama adet gibi ya düşük yada hala orada hayırlısı neyse artık .zaten şöyle birşeyde var eğer bir problem varsa vücüt kendisi atıyormuş bir çok kadın bilmeden bunu yaşıyormuş.dediğim gibi dua edin benim için hayırlısı neyse o olsun.

merhaba arkadaşlar benide alırmısınız aranıza....
ben 7 haftalık bebeğimi 14 martta kalbi atmadığı için kürtajla aldırmak zorunda kaldım 1 ay bekledim ve 11 nisanda ilk adeditmle çalışmalara başladık.
Şİmdi bat 11 mayıs, inşallah bizimledir bebeklerimiz :)

inşallah canım Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

aynen ben de bugün kahve lekelenme oldu. yarın kırmızılar gelir. benim de umutlar hazirana kaldı. ama mutluyum:)) umutluyum:))

the sun oncelikle simdiden tebrikler ben de bugun gözüm yollarda beklemedeyım ama su an gelen giden yok pek sasmaz benım adet düzenlidir ama belli de olmaz umutlanmıyorum hüsrana ugramak daha kötü anneler günü hediyem karnımdadır insallah:))hepimizin tabi ne zaman yaptırabiliriz kan testini dayanamıcam bende..

ben adet günümden 1 gün sonra yaptırdm ama evde idrar testinde silik de olsa çıkmıştı.pek ümidim yoktu aslında

su yenı hamılelerımız belirtilerınden bahsetseler azıcık gerci insan psıkolojık olarak o moda giriyor ama olsun bilelim mesela benim sankı heran olacakmısım gibi belimde ufak bir agrım var birde gögüste hafif agrı..yarını da bekleyeyım bakalım olmadı bende bir kan testi yaptırsam ..ıdrar testınde olsa da bu kadar erken cıkmaz değilmi arkadaslar??

ben adet günümden 1 gün sonra yaptırdm ama evde idrar testinde silik de olsa çıkmıştı.pek ümidim yoktu aslında

ne mutlu sana arkadasım baya erken cıkmıs ıdrar testınde o halde.. bana kesın cıkmaz dedi arkadaslarım ama demekkı bellı olmuyor denemekte fayda var en azından kendı kendıme bakar atarım sessiz sedasız :))

bu ay ilk kez klomen kullandım.onca kendimi dinlememe rağmen hiç bi belirti yok yaaaa.oysa ki her ay psikolojik olarak belirti yaşıyordum.göğüslerim mi şişmedi.bulantılarım mı olmadı.bel ağrısı ne ararsan vardı yani.bu ay çok fena gazım var sadece o da hamilelik belirtisi midir değil midir bilmem.hayırlısı olsun tabiiii

benm adet belrtilerm vardı kasıklarımda ağrı falan.bide adet günümden bir gün önce çok açık kahverengi 2 damla lekelenmem olmuştu.başka hiçbir belirtim olmadı.ki hala da yok.sadece bugün çok sık idrara çıkmaya başladım

bir de böyle dene arkadasım bakarsın tutar :))herseyden önce unutmak lazımmıs herkes aynı seyı soyluyor ama gel de unut bu kadar istersen nasıl unutacaksın..bu arada klomen ne için mazur görün daha yeniyim henüz 4 ay oldu denemeye baslayalı

benim de belımde ve kasıklarımda az bir agrım var bir de bacakarım agrımaya basladı aksamdan beri ama su sık idrar olayı bende de yogun az az ama sıkısmıs gibi gidiyorum gerci benim böbrekte de kum var ondan ayırt edemedım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…