Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

üzülme Allahtan umut kesilmez belki geç döllenme olmuştur ondanda çıkmamamış olabilir

kızlar hayıt hapını duydunuzmu hiç yumurtlamak için iyiymiş ben adet olunca bu ay kullanacam aranızda kullanan varmı

bende duymamıstım valla denemek gerek ..

haklısın cnm benim yumurtlamam düşük başka bi topikten bi arkadaş tavsiye etmişti bana eczanede hapı varmış agnucaston diye adetin 1. günü yada 3. günü başlamamı sölemişti ben bu ay kesin deneyecem

başka topikte rastladım bende yumurtlamayı ve adeti düzenliyomuş kullanıpta hamile kalan var hayıt hapı ve ya hayıt tohumu diye

ben duydum, kolaylaştırıomuş eskiden köylerde felan kullananlar çokmuş.. denemek lazım bu arada arkadaşlar hafif enfeksiyon kapmışım doktor antibiotik verdi ben aslında mantar sandım ama enf. dedi, o antibiotik faydalı olurmu kullanan varmı enfeksiyon için hiç? gebe kalmayı etkilermiki bu...

selam kizlar yurtdisinda yasayan varsa diger adi da vitex (agnus-castus)tir hayit tohumu kapsullerinin.su an tedavi gordugum icin ben kullanmadim ama arastirdim cok bitkisel tedavi yontemlerini.sentetik hormonlarin vucudu daha kotu etkiledigini dusunuyroum.

sim----bat
orkide-(2 haziran) güncellendi.hayırlısı olsun canım.
lykos -(yazılmamış)
ffakem-(10 mayıs)
scarlet-(10 mayıs)
wen-( 10 mayıs)
rüveyda12-(27 nisan)
gece 85 (1 mayıs)
rimel84 (23 mayıs)
edbe (2 haziran)
secret1985 (3-4 mayıs)
sweet85 (4 mayıs)
cemrecik (17 mayıs)
karabiber 89 (30 nisan)
nisan 1986 (15-20 nisan)olumlu belirtiler bunlar inşallah pozitif olur sonuç haftaya belli olur seninki de inşallahh
yeşim83 (30 nisan)HOŞGELDİN BEBEK 
thesun (5 mayıs) HOŞGELDİN BEBEK
hayat365 (20 mayıs)
sedser (6 haziran) güncellendi.hayırlısı olsun canım…
hayalimsin1(14 mayıs)
su2333( 14 mayıs)
elifzeynel(10 mayıs)
leyd_eliph(2 haziran)
sumisali (_____)
göçmenkuşlar(19 mayıs)
yakamoz2012(11 mayıs)
su misali (15 mayıs)
ayşem_kas(26-28 mayıs diyorum :))
roseyou (19 mayıs)
arslan07 (19 mayıs)
mulbery(14 mayıs)
ipek41(10 Mayıs)
uzul29 (10 mayıs)
kedishimalya (25 mayıs)
missyaman(31 mayıs)
pervane88(28 mayıs)
batlanbus(7 mayıs) canım artık test yapabilirsin sen idrarda da çıkar haydi bu gün bak ta güzel haberlerini alalım.
candysweet(19 mayıs) hoşgeldin :))
mavihayal(18 mayıs) Mavi hayal inşallah diyoruz.biraz sabır
lukretia(11 mayıs) hoş geldin
selvi84 düşük yada düşük tehlikesi olabilir ama inşallah üzerine görüyorsundur canım benim.güzel haberlerini bekliyoruz.
Gaye2007 bu gün testi tekrarlamalısın bence.
İdilga inşallah anneler günü hediyelerimiz gelir hepimizin inşallah.
41 zeynep genelde kan tahlilleri pek yanılmaz ama inşallah geç döllenme falandır da ondan dolayı çıkmamıştır.
Wannabemummy o zaman bu ay senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah

ashanur ben hiç duymadım canım yumurtlama için bitkisel bir şey pek bilmiyorum klomen var bir tek.o da doktor kontrolünde alınıyor ama bal,tarçın çörekotu var sahi bunu kullananlar o ay kalmışlar hep adetin 2.gününden 14üncü güne kadar kullanıyormuşsun

inşallah bende bu aydan umutluyum.. hayırlısı olur umarım.. 10 nisanda 6 haftalık gebeliğime son verildi gelişme olmadığı için.. doktor korun demedi hayırlısı diyorum bu ay tekrar olur inşallah...

inşallah bende bu aydan umutluyum.. hayırlısı olur umarım.. 10 nisanda 6 haftalık gebeliğime son verildi gelişme olmadığı için.. doktor korun demedi hayırlısı diyorum bu ay tekrar olur inşallah...

canım doktor korun demediyse sorun yok ama bildiğim kadarıyla rahmin kendini toparlaması için 3 aya ihtiyaç oluyor.arkadaşım kürtaj olduğunda doktor böyle söylemişti.

canım doktor korun demediyse sorun yok ama bildiğim kadarıyla rahmin kendini toparlaması için 3 aya ihtiyaç oluyor.arkadaşım kürtaj olduğunda doktor böyle söylemişti.

kontrollerde rahmin toparlanmış ama 2 ay olmasa iyi olur dedi.. ama bu boşluğun yerine hiçbirşey dolmuyor.. hayırlısı inşallah oluruna bıraktım artık

kontrollerde rahmin toparlanmış ama 2 ay olmasa iyi olur dedi.. ama bu boşluğun yerine hiçbirşey dolmuyor.. hayırlısı inşallah oluruna bıraktım artık

hayırlısı olursa olur olmazsada kendini hiç üzme toparlanıyorumdur de olupta düşmesi çok kötü birşeydir sanırım.allah kararlamıştır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…