aminn inş. 3 aşılama 1 tüp denedim ama tutmadı hiçbiri strestende hamile kalamıyor olabiliriz ben takmayacam desemde heray aynı şeyi yaşıyorum acaba oldumu olmadımı buda beni iyice geriyo
kesinlikle öyle oluyor bende de takmayacam diyorum adetime birkaç gün kala ha oldum ha olacam diye strese giriyorum teste te birşey çıkmadı ama
artık sabah bir daha yapıp olmazsa senin gibi kan testi yaptırırım senin adetler düzenli mi yoksa arada böyle olurmu
Soğan kürüne başlamayı düşünüyorum regl dönemimden sonra,başka var mı önerdiğiniz şeyler?o ayakları dikip yatmak falan bana pek inandırıcı gelmiyor.
kesinlikle öyle oluyor bende de takmayacam diyorum adetime birkaç gün kala ha oldum ha olacam diye strese giriyorum teste te birşey çıkmadı ama
artık sabah bir daha yapıp olmazsa senin gibi kan testi yaptırırım senin adetler düzenli mi yoksa arada böyle olurmu
aslında tüp bebekten sonra adet günümden 4,5 gün önce lekelenmem oluyordu ta adet günüme kadar sonra kanamam başlıyodu ama bu ay o lekelenme olmayınca ilk defa bende çok ümitlenmiştim hamileyim diye tahlil negatif çıktı hüsrana uğradım açıkcası
üzülme Allahtan umut kesilmez belki geç döllenme olmuştur ondanda çıkmamamış olabilir
kızlar hayıt hapını duydunuzmu hiç yumurtlamak için iyiymiş ben adet olunca bu ay kullanacam aranızda kullanan varmı
ne hapıymış ilk kez duydum ne işe yarar ki
bende duymamıstım valla denemek gerek ..
kızlar yarın herkes için güzel birgün olsun ..iyi geceler
başka topikte rastladım bende yumurtlamayı ve adeti düzenliyomuş kullanıpta hamile kalan var hayıt hapı ve ya hayıt tohumu diye
inşallah bende bu aydan umutluyum.. hayırlısı olur umarım.. 10 nisanda 6 haftalık gebeliğime son verildi gelişme olmadığı için.. doktor korun demedi hayırlısı diyorum bu ay tekrar olur inşallah...
canım doktor korun demediyse sorun yok ama bildiğim kadarıyla rahmin kendini toparlaması için 3 aya ihtiyaç oluyor.arkadaşım kürtaj olduğunda doktor böyle söylemişti.
kontrollerde rahmin toparlanmış ama 2 ay olmasa iyi olur dedi.. ama bu boşluğun yerine hiçbirşey dolmuyor.. hayırlısı inşallah oluruna bıraktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?