benim de belımde ve kasıklarımda az bir agrım var bir de bacakarım agrımaya basladı aksamdan beri ama su sık idrar olayı bende de yogun az az ama sıkısmıs gibi gidiyorum gerci benim böbrekte de kum var ondan ayırt edemedım...
benm ovulasyon testlerm adetmden 2 gün önce pozitif göstermeye başlamıştı yeniden ama gebelik testi tek çıkınca bu ay da olmadı demiştim.dün sabah bi ümit adetim 1 gün geckti diye yenden yaptım ve gördüm 2. çizgiyi:)
bir de böyle dene arkadasım bakarsın tutar :))herseyden önce unutmak lazımmıs herkes aynı seyı soyluyor ama gel de unut bu kadar istersen nasıl unutacaksın..bu arada klomen ne için mazur görün daha yeniyim henüz 4 ay oldu denemeye baslayalı
o halde yarına kadar bekleyeyım eger iş cıkıısına kadar olmazsam bende alıp yapayım bakalım :))
polikistik overim ben.yumurtalarım çatlamaya yetecek kadar büyümüyordu.yumurtalarımın büyümesi için bi ilaç.benim büyüyen 4 tane yumurtam oluştu ama 3 ilişki günlerinden 2 sini kaçırdık.bakalım hayırlısı.dualaşalım inşallah.
gebelik testini sabah ilk idrarınla yapman lazım canım.yoksa bhcg düşük olduğu için negatif çıkabiliyor. ben ilk idrarımla yaptım biraz silik çıktı.inanmadım daha sonra bir daha yaptım onda çok silik çıktı. eğer daha yeniyse bebek ilk idrarla çıkıyor
ben adet günümden 1 gün sonra yaptırdm ama evde idrar testinde silik de olsa çıkmıştı.pek ümidim yoktu aslında
slm hanımlar bende bebek istiyorum dün adet olmam gerekiyordu olmayınca test yaptım
sonuç tek çizgiydi:18: acaba bugün yapsam mı yoksa beklesem mi ne dersiniz sizler kaçıncı günü yapıyorsunuz
kan tahlili yaptırsam sağlık ocağından sonuç hemen çıkarmı acaba
uff nekadar zor beklemesi yaa artık hayırlısı ama yine bir test yapacam bakalım ne çıkacak:2::2::2:
WAnnamumyy sana takildim geldimmmm
bendee istiyorummmm mayistaaaa anneler gunuu hediyemii yuce rabbimdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
insallahhh hepimizee bebislerimizi nasip etsin
herkesi optummmmucxxxxxx
aslında 5 yaşında Allah bağışlarsa bir kızım var ama ikinciyi 4 yıldır uğraşıyoruz
geçen sene hamile kaldım ama bebeğin kalp atışı yokyu kürtaj oldum ağustos ayından beri uğraşıyoruz
hayırlısı bakalım baklayacağiz sen ne zamandan beridir istiyorsun
ALLAH kızını bağışlasın inş. bu sefer sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inş. hamilesindir ben 9 yıldır istiyorum ama daha kısmet olmadı bugünde adet günüm ama olmadım sabah kan tahlili yaptırdım negatif çıktı malesef[/QU
Amin amin canım darısı başına olsun inşallah Allah sanada bir yavru versin aşılama falan denemedin mi ben denedim ama tutmadı
sonra doğal yolla hamile kalmıştım ama yaşamadı... kızımda öyle sorun olmamıştı istediğim ay haman hamile kalmıştım neden olmuyor anlamış değilim
ALLAH kızını bağışlasın inş. bu sefer sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inş. hamilesindir ben 9 yıldır istiyorum ama daha kısmet olmadı bugünde adet günüm ama olmadım sabah kan tahlili yaptırdım negatif çıktı malesef[/QU
Amin amin canım darısı başına olsun inşallah Allah sanada bir yavru versin aşılama falan denemedin mi ben denedim ama tutmadı
sonra doğal yolla hamile kalmıştım ama yaşamadı... kızımda öyle sorun olmamıştı istediğim ay haman hamile kalmıştım neden olmuyor anlamış değilim
aminn inş. 3 aşılama 1 tüp denedim ama tutmadı hiçbiri strestende hamile kalamıyor olabiliriz ben takmayacam desemde heray aynı şeyi yaşıyorum acaba oldumu olmadımı buda beni iyice geriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?