Merhaba öncelikle hayırlısı olsun hakkınızdaMerhaba hanımlar, Allah hepinize positifleri göstersin inşallahbizde tüp bebeğe karar verdik benim 6 senedir olmuyor sebepsiz herşeyi araştırdık artık son çare tüp bebek randevu aldık yarınaydı ama iptal oldu haftaya 13 mayısa alındı hayırlısı bakalım regl dönemime denk gelcek acaba ilaçlara başlatır mı hemen ? Bir de dondurulmuş mu taze transfer mi sizce ? Fikirlerinizi alabilirmiyim
aminnn çok teşekkür ediyorum :)Hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsünüz
Bence başlatabilirler adetle başlıyor çünkü tabi başka sorun çıkmasa hayırlısı olsunMerhaba hanımlar, Allah hepinize positifleri göstersin inşallahbizde tüp bebeğe karar verdik benim 6 senedir olmuyor sebepsiz herşeyi araştırdık artık son çare tüp bebek randevu aldık yarınaydı ama iptal oldu haftaya 13 mayısa alındı hayırlısı bakalım regl dönemime denk gelcek acaba ilaçlara başlatır mı hemen ? Bir de dondurulmuş mu taze transfer mi sizce ? Fikirlerinizi alabilirmiyim
Hadi hayırlı olsun hep peş peşe beklicezBende bugün oldumsiz hangi hastane seçtiniz?
Adetin ikinci günü genelde yumurtalara bakıyorlar.adet falan düzenli iyi görürlerse başlayabilirler.bizim merkez dondurulmuş yapıyor genelde .çok hormon yükledikleri için bende beklemekten yanayım vücut dengesini buluyo gibi geliyo bana.şimdiden hayırlı olsunMerhaba hanımlar, Allah hepinize positifleri göstersin inşallahbizde tüp bebeğe karar verdik benim 6 senedir olmuyor sebepsiz herşeyi araştırdık artık son çare tüp bebek randevu aldık yarınaydı ama iptal oldu haftaya 13 mayısa alındı hayırlısı bakalım regl dönemime denk gelcek acaba ilaçlara başlatır mı hemen ? Bir de dondurulmuş mu taze transfer mi sizce ? Fikirlerinizi alabilirmiyim
İnş bu sefer son olur bu süreç gerçekten zor insan yaşadıkça anlıyo.mesela ben çevremdeki insanlardan önce burda paylaşıyorum çünkü benzer şeyleri yaşadığımız için biribirimizi daha iyi anlarız diye hissediyorumBen 19 yıllık evliyim ve bu 9.transferim olacak uzun uzun anlatıp sizi sıkmak istemem inşaAllah benim kadar uzun yıllar beklemeniz gerekmeden tez vakitte alırsınız evlatlarınızı kucağınıza
Ben Akdeniz ÜniversitesindeHadi hayırlı olsun hep peş peşe beklicezantalyadayım ben o yüzden Antalya tüp bebek merkezinde oldum.ama olmazsa bi de istanbulda denemek istiyorum ama onu düşünmek istemiyorum siz hangi hastane
Aa evet konuşmuştuk sizinleBen Akdeniz Üniversitesindehoca kim?Kemal Özgür??
Ben 19 yıllık evliyim ve bu 9.transferim olacak uzun uzun anlatıp sizi sıkmak istemem inşaAllah benim kadar uzun yıllar beklemeniz gerekmeden tez vakitte alırsınız evlatlarınızı kucağınıza
Allah yardımcınız olsun bence bu 9. Değil 19.denemeniz çünkü 9. Deneme öyle 9 ayda bitmiyor tek bir deneme bile 1 yıl sürebiliyor bazen gerçekten biz tek denemede bile bu kadar yorulmusken sizi dusunebimiyorum bu son olur inşaallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBen 19 yıllık evliyim ve bu 9.transferim olacak uzun uzun anlatıp sizi sıkmak istemem inşaAllah benim kadar uzun yıllar beklemeniz gerekmeden tez vakitte alırsınız evlatlarınızı kucağınıza
Yo ben doktor değiştirdim Mehmet Sakıncı artık. Ocakta da histeroskopi oldum polip bulmuşlar. Sonra martta gittim kist vardiAa evet konuşmuştuk sizinleevet Kemal hoca ama transferde bayram tatilindeydi Hasan hoca yaptı.senin Şafak hoca mı ? Ay inş olur bu sefer ikimizinde ya
Hadi inş bebişle gidersinizEşimin tayin çıkacak bu ay başka şehire gideceğiz ondan bu transfer etmek istedim bırakmak istemedim hastanede
Siziniz kan testi ne zaman??Hadi inş bebişle gidersinizçok geçmiş olsun bu arada
Haftaya cuma .aslında korkuyorum ama stres yapmamak için olumlu düşünmeye çalışıyorum bakalım nolcakSiziniz kan testi ne zaman??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?