Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:))) ayyy güldürdün sabah sabah yine,Allahta seni güldürsün inşAllah,
ee doktor ne dedi,ne olacakmış şimdi

evet canım ben istiyom beyin reddediyo sesim de kısılmaya başladı ahh keşke bıraksam anlaşarak olmadı çekişmeli boşansam...

görüyon mu beğenmediğin kahraman embriyomuuu... tahmin edebiliyorum az çok adamın tavrını iyi olmasaydı dondurulur muydu hanfendi :)) bak aa kaliteler bile tutunmayabiliyor okuyoruz işin içinde değilim lakin ilgileniyorum kuzu.. ben buna çok güveniyorum çalışmasa da dersi dinler başarır bu çocuk ben inanıyorum :)

ee şimdi ne zaman koyacaklar kısmetse süreç ne şimdi?

Yaşasınnnn, çok güzel haber bu. sonuna kadar sağlıkla büyüsün. Bi içeri alsan bir daha bırakmazsın, eminim o da seni bırakmayacaktır.

Eğer doktor olsan, binlerce km öteye gidip tedavi etmek, 15 yumurtası olana prp önermekten daha tatmin edici olurdu eminim ki..

Güzel haber canım. Bence de 6. Güne gelmiş, kalitesiz olsa bu kadar dayanır mı hiç. Zeki ama çalışmıyorsa da iyi yapıyor. Enerjisini tutunmaya sakladıysa aferin ona :)

Koyacaklar mı acaba? Aydın'daki doktorum biriktirebilirler dedi. Bahçeci'deki doktorum da arayacağım yazdı. Bakalım ne dicek.

Bence hem zeki, hem de süper çalışıyo. Bak neler başardı. Hem milimetrik bebe ne bilsin kaçıncı günde hangi seviyeye gelinecek? Bi duraksadı depar attı yetişti. Sen boşuna en başından mayısa odaklanmamışssın dimii? Olacak inşallah

Heyecan doruktadır :))Sen toplanmasından mı yanasın, havuz yönteminden yani. Yoksa tek embriyo yerleştirilmesinden mi.

Ben tekten yanayım. Kesinlikle Mayıs şansımı değerlendirmek istiyorum. Nisan-Mayıs benim için hep güzel şeyler getirdi. 3.gün embriyosu bile olsa Mayıs sonunda transfer olsun demiştim zaten doktora. Hatta normalde opu'dan sonraki 2.adetle transfer hazırlığına başlayacaktı, 1.adetle başlayalım nooolur dedim, tamam nasıl içine sinecekse öyle olsun dedi.

Konuştuk az önce. Kalitesi ne 3cc mi dedim, hayır 5cc orta kalite dedi. Ulen dedim cc nedir yaa bari birini b yapaydı tembel teneke :))

5 dış çeperi kırıp tomurcuklanmaya başlamış, tutunmaya hazır demekmiş.
Ccler ise dışındaki ve içindeki hücre sayısının az olması demekmiş.
Gelişim iyi, içerik tırt yani. :))
Bölünmeye üşenmiş o belli. Ben biliyom malımı.

Hayırlısı bakalım. En azından şansımı denemiş olayım.

O değil de para iadesi alacaktım, ikinciye harcayacaktım yaa tühh.. Tutmazsa potansiyel kardeşlerinin rızkını yemiş olacak. Hem tembel hem müsrif derim o zaman

Ay sen bu embriyoyu çok rencide ettin. Seni utandıracak sıkı sıkı tutunacak. Biz de burada zevkle izleyeceğiz :)

Koyacaklar mı acaba? Aydın'daki doktorum biriktirebilirler dedi. Bahçeci'deki doktorum da arayacağım yazdı. Bakalım ne dicek.
ne cikarsa ummadigindan cikarmis helall olsun ona 6 gunluk olmuş kaderin de varsa 9 aylikta olurbiriktirirlerse birdanki tedaviye nekadar oduceksin .

ne cikarsa ummadigindan cikarmis helall olsun ona 6 gunluk olmuş kaderin de varsa 9 aylikta olurbiriktirirlerse birdanki tedaviye nekadar oduceksin .

İnşallah 9 ay yardırır kuzum :)
Biriktirmicekmişiz. Transfer olacak. Adet olunca 1.gün rahim hazırlama tedavisine başlayacağız.

O değil de ben ne zaman adet olurum yaa? Tarlusal'ı da bitirdim dün. İstanbul'dayken olsam ne güzel olur. Kendime yeni dert buldum bak şimdi.

Hayırlı olsun inşallah kahramanın finali bulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…