Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım ama dr lar hep tüpe yönlendirdi bu yaşta hamile kalma ihtimali yüzde beş tüplerin açılma garantisi yok dediler ve rezervi azaltıyor diye okudum

can09e
flx77
seheryeli77
Ozgur06
Kızlar acil yardım ihracat yapan bir şirkette her ay kdv iadesi olan 40 personelli bir yerde tek olarak mali musavir ücreti ne talep edilmeli. Bünyede iki sirket var toplamda aylik 8 beyanname iviri ziviri fatura kaydı kesimi personel kdv iadesi e fatura e defter Hic personel yok muhasebede. Özel mesaj atarsanız sevinirim.

Evet canım ama dr lar hep tüpe yönlendirdi bu yaşta hamile kalma ihtimali yüzde beş tüplerin açılma garantisi yok dediler ve rezervi azaltıyor diye okudum
tüpe yapilan islem rezervi niye etkiliyormuş ki sadece acmak icin ugasilicaksa ve yumurtalıga islem yoksa? sana acilmazsa alırız mi dediler ?

E Efembahya 8i pik görünüyor inşallah değerlendirmelerin tutar kuzu.. silinmiş de denebilir.. çok yapmışın yahuu günde 5 tane falan hemi 50lik sipariş miydi :))

özgürcan sağol kuzu sen de:)
reca cancanım,bende dedim,o kadar çok yapma diye ama mayısa odaklandı,asla kaçırmak istemedi pik i

E Efembahya 8i pik görünüyor inşallah değerlendirmelerin tutar kuzu.. silinmiş de denebilir.. çok yapmışın yahuu günde 5 tane falan hemi 50lik sipariş miydi :))

özgürcan sağol kuzu sen de:)
Evet 50 lik aldıydım. Evet o tek resimler dünkü ve önceki günkü çift cizgi ler. Diger tek resimde silik olan bügün öğlen yaptığım.

Saglık olsun gecmiş olsun. Cano ya katılıyorum Dr um kesinlikle yapısıklık varken normal yada tüp yapılmamalı dedi işti bize. Üzüldüm ama bundan sonra tedavi ni ol öyle hamile kal bence. Belki normal yolla kalırsında tedaviden sonra.

Tüp bebekte tıkanıklıkönemli değil rahimde sorun yok çünkü

Aslında silikleştiyse bugün son defa olması lazım. Çatladıktan sonra ömrü en çok bir günmüş,ertesi güne çıkmazmış. Ama dün olduysa zorlamaya gerek yok. Çatlamadan önceki gün en verimli gün zaten. Artık normal yaşama dönebilirsiniz aynı dert bende de var. Zaten yoğunduk bide açlık halsizlik vs gelince bizimki duraklama dönemine girdi

Canım tüplerde nasıl bir sorun var bilmiyorum, tutunmayı engelleyecek bir şeyse önce onu çözmek gerekiyor diye biliyorum. Bende de sıkıntı vardı, hatta düzeltilemediği için tüp alındı ve öncesinde doktor bu şekilde hamile kalman mümkün değil demişti. Bu arada tüplerdeki sorunlar nasıl yumurtalık rezervini etkiliyor ben pek anlamadım. Öyle olduğunu da sanmıyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla birbiri ile bağlantılı değiller. Tüpler rahim ile bağlantılı..Tüplerin başı karın boşluğuna geliyor ve yumurtalıklardan karına atılan yumurtayı saçaklı yapısı yakalayıp tüplerde döllenmesini sağlıyor gibi biliyorum
buralardayım canım ama burda hep tüp bebek konuları konuşuluyor dolayısıyla kuru kalabalık gibi hissettim kendimi o yüzden gittim
Bizler aynı kişiler canım. Kim ne deniyorsa ondan bahsediyor sonuçta. Ne tüp bebek gündemi olan kuru kalabalık, ne doğal deneyen ne de denemeler öncesi tedavi olan.. hepimizin amacı ortak yollarımız farklı sadece..

Silindiği için bugünü de değerlendirsen iyi olur. Ama olmaz diyorsan.. bence dünü değerlendirildiğin için bu gün olmaması çok değil yarını değerlendirip sakince beklemeye başlamalısın :) umarım çalışmalar sonuç verir pozitif görürsün canım

hayır bi de isteyerek olması lazım deyollaarr adamda hal kalmıyor ki
Aman çok şey deyollaaaar.. yaptık olmadı niye isteyerek yapmadık :) yok bizim bebeler herşeyden nem kapıyor. Tam sopalıklar...

Tüp bebekte tıkanıklıkönemli değil rahimde sorun yok çünkü
Tüp bebekte tıkanıklık şöyle önemli bence; tıkanıklık nedeni genelde iltihap oluyor ve tam tıkanıklık yoksa rahim içine doğru bir sıvı akışı oluyor. Bu da rahimde tutunmayı olumsuz etkiliyor.
Bende sol tüp 5 mm şişmişti, rahim filminde geçiş vardı ama düz olmadı gereken kanal üç odacıklı bir şeye döndü. Açıp baktıklarında da tüplerden bağırsaklara kadar uzanan enfeksiyon ve yapışıklık gördüler. Daha önce açık miyom ameliyatı olmuştum. Doktor açık ameliyatın bir handikapı dedi.. bu halde tüp bebek ya da doğal yoldan denemek fayda etmez demişti bana.

Dennisgo bügün imkansızzz. Bugünde dersem ne olur kestiremiyorum dün gece 3 saatte yakın ikna etmek için ugrastımm. Ama yarın tekrar zorlarımm ikna edebilirsem insallah. Bu sperm leri alıp dondurucuya koysak diyorum lazım olunca cıkarıp enjektör le gönderirdikk midare etmezdikk. Valla ne iyi olurduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…