- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.301
Evet canım ama dr lar hep tüpe yönlendirdi bu yaşta hamile kalma ihtimali yüzde beş tüplerin açılma garantisi yok dediler ve rezervi azaltıyor diye okudummerhaba canım keşke tedavini olmadan transfer olmasaydın... birbirinize yüklenmenin anlamı yok şu saatten sonra.. bak efembahya da tedavisini oldu şimdi normal yolla deniyor.. evet anlıyorum çok yıpratmış olmalı hem maddi hem manevi tutmuş olsa idi en azından maddiyatı düşünmezdiniz.. lütfen canını sıkma.. kimbilir ne şartlarda ulaştınız ama keşke öncesinde yapışıklığı halletseydin. Rabbim yar ve yardımcın olsun biz buradayız kuzu.. her zaman desteğiz. keşke beraber sevinebilseydik. birbirinizi seviyorsanız, bunların sizi bu hale getirmesine izin vermemelisiniz. inşallah her şey yolunda gitsin.
tüpe yapilan islem rezervi niye etkiliyormuş ki sadece acmak icin ugasilicaksa ve yumurtalıga islem yoksa? sana acilmazsa alırız mi dediler ?Evet canım ama dr lar hep tüpe yönlendirdi bu yaşta hamile kalma ihtimali yüzde beş tüplerin açılma garantisi yok dediler ve rezervi azaltıyor diye okudum
Yok demedilertüpe yapilan islem rezervi niye etkiliyormuş ki sadece acmak icin ugasilicaksa ve yumurtalıga islem yoksa? sana acilmazsa alırız mi dediler ?
Dün gece de ugrastımm çok yapamadım. Ama.özgür atsın ben ona atayımm
İnşallah bebislerin haberini alirizBenimde 23 nisan ve aynen sanki adet görcekmiş gbi ara ara kasık ağrılarım oluyo
Tesekkür ederim canım benimEki Görüntüle 2267019 Eki Görüntüle 2267021 Eki Görüntüle 2267022 Eki Görüntüle 2267023 kizlar E Efembahya nin ovu testleri bunlar
Evet 50 lik aldıydım. Evet o tek resimler dünkü ve önceki günkü çift cizgi ler. Diger tek resimde silik olan bügün öğlen yaptığım.
Saglık olsun gecmiş olsun. Cano ya katılıyorum Dr um kesinlikle yapısıklık varken normal yada tüp yapılmamalı dedi işti bize. Üzüldüm ama bundan sonra tedavi ni ol öyle hamile kal bence. Belki normal yolla kalırsında tedaviden sonra.merhaba canım keşke tedavini olmadan transfer olmasaydın... birbirinize yüklenmenin anlamı yok şu saatten sonra.. bak efembahya da tedavisini oldu şimdi normal yolla deniyor.. evet anlıyorum çok yıpratmış olmalı hem maddi hem manevi tutmuş olsa idi en azından maddiyatı düşünmezdiniz.. lütfen canını sıkma.. kimbilir ne şartlarda ulaştınız ama keşke öncesinde yapışıklığı halletseydin. Rabbim yar ve yardımcın olsun biz buradayız kuzu.. her zaman desteğiz. keşke beraber sevinebilseydik. birbirinizi seviyorsanız, bunların sizi bu hale getirmesine izin vermemelisiniz. inşallah her şey yolunda gitsin.
Tüp bebekte tıkanıklıkönemli değil rahimde sorun yok çünküSaglık olsun gecmiş olsun. Cano ya katılıyorum Dr um kesinlikle yapısıklık varken normal yada tüp yapılmamalı dedi işti bize. Üzüldüm ama bundan sonra tedavi ni ol öyle hamile kal bence. Belki normal yolla kalırsında tedaviden sonra.
Evet dinlemedimm hatta canlı yayın gibi kıza her yaptıgım attım. Basını agrıttım gece gündüzz Allah gönlünün muradını versin insallahreca cancanım,bende dedim,o kadar çok yapma diye ama mayısa odaklandı,asla kaçırmak istemedi pik i
aşk olsun bacım benim,dünürüm,bu telefon sana her zaman açık,inşAllah işe yararEvet dinlemedimm hatta canlı yayın gibi kıza her yaptıgım attım. Basını agrıttım gece gündüzz Allah gönlünün muradını versin insallah
Aslında silikleştiyse bugün son defa olması lazım. Çatladıktan sonra ömrü en çok bir günmüş,ertesi güne çıkmazmış. Ama dün olduysa zorlamaya gerek yok. Çatlamadan önceki gün en verimli gün zaten. Artık normal yaşama dönebilirsinizGünaydın kızlar mesajların hepsini okumadım baya yazmışsınız.. Sonra okuyacağım. Ya ben buara ovülasyontesti lerini baya Bi yaptım yaklaşık 19 tanecikkkama yakaladım çok şükür. Dün ve önceki gün özelliklerde dün pik oldu koyu çift cizgi. 5 mayıs 7 mayıs ve dün gece Lambada yaptık. Biraz önce yaptıgım silik çıktı. Şimdi benim tekrar yapmam gerekiyormu ve nezaman yapmalıyım???? Bu gece demeyinnn benimki iki gün üst üste oruç oruç yalvar yakar yaptı işide yogun bu gece de dersem bosarmı evdenmi kovar bilemiyorummm
Evet canım ama dr lar hep tüpe yönlendirdi bu yaşta hamile kalma ihtimali yüzde beş tüplerin açılma garantisi yok dediler ve rezervi azaltıyor diye okudum
Bizler aynı kişiler canım. Kim ne deniyorsa ondan bahsediyor sonuçta. Ne tüp bebek gündemi olan kuru kalabalık, ne doğal deneyen ne de denemeler öncesi tedavi olan.. hepimizin amacı ortak yollarımız farklı sadece..buralardayım canım ama burda hep tüp bebek konuları konuşuluyor dolayısıyla kuru kalabalık gibi hissettim kendimi o yüzden gittim
Silindiği için bugünü de değerlendirsen iyi olur. Ama olmaz diyorsan.. bence dünü değerlendirildiğin için bu gün olmaması çok değil yarını değerlendirip sakince beklemeye başlamalısın :) umarım çalışmalar sonuç verir pozitif görürsün canımGünaydın kızlar mesajların hepsini okumadım baya yazmışsınız.. Sonra okuyacağım. Ya ben buara ovülasyontesti lerini baya Bi yaptım yaklaşık 19 tanecikkkama yakaladım çok şükür. Dün ve önceki gün özelliklerde dün pik oldu koyu çift cizgi. 5 mayıs 7 mayıs ve dün gece Lambada yaptık. Biraz önce yaptıgım silik çıktı. Şimdi benim tekrar yapmam gerekiyormu ve nezaman yapmalıyım???? Bu gece demeyinnn benimki iki gün üst üste oruç oruç yalvar yakar yaptı işide yogun bu gece de dersem bosarmı evdenmi kovar bilemiyorummm
Aman çok şey deyollaaaar.. yaptık olmadı niye isteyerek yapmadık :) yok bizim bebeler herşeyden nem kapıyor. Tam sopalıklar...hayır bi de isteyerek olması lazım deyollaarr adamda hal kalmıyor ki
Randevuyu salıya verdiler haydi hayırlısı bakalım
Tüp bebekte tıkanıklık şöyle önemli bence; tıkanıklık nedeni genelde iltihap oluyor ve tam tıkanıklık yoksa rahim içine doğru bir sıvı akışı oluyor. Bu da rahimde tutunmayı olumsuz etkiliyor.Tüp bebekte tıkanıklıkönemli değil rahimde sorun yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?