- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.321
Bence hiç önemli değil canım sonuçta dünü değerlendirdin ve spermler yumurtadan uzun yaşıyor. Zaten önerilen de gün aşırı ilişki bir yerde onu yapmış gibi olacaksın.. bence bu nedenle yarını da değerlendirmeye çalış. Yumurta çatladıktan sonra bir gün yaşıyor. Aslında yarın önemli değil gibi duruyor ama daha önce burada konuştuk ya yarın da önemli diye.. yarın da olmaz diyorsan hiç sıkma canını zaten spermiyogram iyi ise üç gün yaşıyor diyorlar spermler için..Dennisgo bügün imkansızzz. Bugünde dersem ne olur kestiremiyorum dün gece 3 saatte yakın ikna etmek için ugrastımm. Ama yarın tekrar zorlarımmikna edebilirsem insallah. Bu sperm leri alıp dondurucuya koysak diyorum lazım olunca cıkarıp enjektör le gönderirdikk midare etmezdikk. Valla ne iyi olurduu
Hidrosalpenksten bahsetmediler tekrar film çektiricem sağlam bir yerdeTüp bebekte tıkanıklık şöyle önemli bence; tıkanıklık nedeni genelde iltihap oluyor ve tam tıkanıklık yoksa rahim içine doğru bir sıvı akışı oluyor. Bu da rahimde tutunmayı olumsuz etkiliyor.
Bende sol tüp 5 mm şişmişti, rahim filminde geçiş vardı ama düz olmadı gereken kanal üç odacıklı bir şeye döndü. Açıp baktıklarında da tüplerden bağırsaklara kadar uzanan enfeksiyon ve yapışıklık gördüler. Daha önce açık miyom ameliyatı olmuştum. Doktor açık ameliyatın bir handikapı dedi.. bu halde tüp bebek ya da doğal yoldan denemek fayda etmez demişti bana.
İlk düşükte sonra sperm analizi yapılmıştı ileri hareket 2 puan düşük cıkmıştı. Dr yastık koy kalca İn altına demişti. O tahlilin üstüne iki kez daha kaldım hamile şuan nasıldır bilmiyorum hızı hareketi falan. Ama sunu ögrendim adetin üçüncü günü yaptırdıkları normal cıktı ve ben bir kez daha anlamış oldum 11 gün benimBence hiç önemli değil canım sonuçta dünü değerlendirdin ve spermler yumurtadan uzun yaşıyor. Zaten önerilen de gün aşırı ilişki bir yerde onu yapmış gibi olacaksın.. bence bu nedenle yarını da değerlendirmeye çalış. Yumurta çatladıktan sonra bir gün yaşıyor. Aslında yarın önemli değil gibi duruyor ama daha önce burada konuştuk ya yarın da önemli diye.. yarın da olmaz diyorsan hiç sıkma canını zaten spermiyogram iyi ise üç gün yaşıyor diyorlar spermler için..
İnşallah bakalım kıza testlerimi getiriyim mi dedim yok gerek yok doktorumuz yönlendirir dedi. Bi daha bi daha gidicem tabi.Tüp bebek cevabını kabul etmiyoruz demeyi ihmal etme :) bilmediğimiz ama çok faydalı bilgiler duymak istiyoruz. Umarım testler falan da iyi çıkar.
Yok o öyle oluyorArkadaşlar merhaba, bir konuda kafam karıştı, bugün yumurta toplama öncesi son iğnelerimi yapıyorum. 18.30 Gonal f, 19.30 cetrotide, 22.30 da ovitrelle.. ama şimdi düşündüm de hem çatlatmama hem çatlatma iğnesi tuhaf geldi, bi yanlışlık yok değil mi?cumartesi de yumurta toplama olucak.
Yok test yapmak gelmedi aklımainşallah bi test yok mu yapsann yaa.. haydi güzel haber alalııımm..
amin amin kazasız belasız canım.
Belki sendeki durum sorun teşkil etmiyordur bilmiyorum ama genelde tüp bebek tedavilerinde rahim filmi çekilip ilk tüpleri değerlendirmeleri, sorun varsa da çözmeleri sık duyduğumuz bir şey.Hidrosalpenksten bahsetmediler tekrar film çektiricem sağlam bir yerde
Şu an rahimin de hazır sen de hazırsın.. Geriye kaldı sağlıklı bir hamilelik yaşamak o da yakında olur umarım. Daha seninle hamilelik haberine sevineceğiz burada hepimiz :)İlk düşükte sonra sperm analizi yapılmıştı ileri hareket 2 puan düşük cıkmıştı. Dr yastık koy kalca İn altına demişti. O tahlilin üstüne iki kez daha kaldım hamile şuan nasıldır bilmiyorum hızı hareketi falan. Ama sunu ögrendim adetin üçüncü günü yaptırdıkları normal cıktı ve ben bir kez daha anlamış oldum 11 gün benimgünüm. Çünkü üç hamilelik te 11 gün yasanan birliktelikten olmuştu. Ovülasyontesti de bunu kanıtlamış oldu. Birde eski günlerime döndüğümde çok sevindim ben çok ümitsizdim ama tahliller ve günüm aynı gün olunca cok mutlu oldum. Burda bana okadar cok moral verdinizki hepinizden Allah razı olsun rabbim hepimize nasip etsin inşallah enkısa zamanda saglıklı ve sıhatli bebekler
Ay inşallah yaİnşallah bebislerin haberini aliriz
Ben çatlama iğnesinden önce cetrotide vurdum. O gün yumurta geliştirici vurmadım ama sonuçta her tedavi farklı olabilir. Bunu mutlaka doktoruna ya da hemşiresine ulaşıp sormalısın benceArkadaşlar merhaba, bir konuda kafam karıştı, bugün yumurta toplama öncesi son iğnelerimi yapıyorum. 18.30 Gonal f, 19.30 cetrotide, 22.30 da ovitrelle.. ama şimdi düşündüm de hem çatlatmama hem çatlatma iğnesi tuhaf geldi, bi yanlışlık yok değil mi?cumartesi de yumurta toplama olucak.
Zaten testler adetin 3. Günü olmayacak mı? Tekrar gitmek gerekecek muhtemelen. Yeter ki sonu iyi olsun gidersin. Bir başladın mı bizim gibi doktor bağımlısı olursun. 8 gündür görmüyorum ya sanki bir uzuvum eksik :)İnşallah bakalım kıza testlerimi getiriyim mi dedim yok gerek yok doktorumuz yönlendirir dedi. Bi daha bi daha gidicem tabi.
Hamileysen doktora mazeretinle gidersin :) ay hamile ol da, sağlıklı ilerlesin de, mazeret kısmı hiç de önemli değilYok test yapmak gelmedi aklıma
1 hafta-10 gün içinde regl olursun deyince doktor:)
Yarın alayım bi test:)
Bidamı bakılır orada testler çok tutar ama muayene 300 tl bi de testler.. aman yok eksik kalsın biyerimi eksik hissetmem valla.. inşallah sorunsuz çıkayım ya..Zaten testler adetin 3. Günü olmayacak mı? Tekrar gitmek gerekecek muhtemelen. Yeter ki sonu iyi olsun gidersin. Bir başladın mı bizim gibi doktor bağımlısı olursun. 8 gündür görmüyorum ya sanki bir uzuvum eksik :)
Sürpriz olsun bakalım.. ne zamandı bat?Yok test yapmak gelmedi aklıma
1 hafta-10 gün içinde regl olursun deyince doktor:)
Yarın alayım bi test:)
Sanmıyorum zaman zaman değişiklikler çıkabiliyorKızlar Acillll , adetime 1 hafta var normalde beta hcg 0.10 çıkıyordu bugün yaptırdım 0.398 e yükselmiş erken olduğu İçin mi az
Ama inşallah hızla yükselirSanmıyorum zaman zaman değişiklikler çıkabiliyor
Henüz bir hafta var test için muhtemelen erken.. ama sonuç 0,1 veya 0,398 de gebelik yok demek bildiğim kadarıyla.Kızlar Acillll , adetime 1 hafta var normalde beta hcg 0.10 çıkıyordu bugün yaptırdım 0.398 e yükselmiş erken olduğu İçin mi az
Evet öyleymiş, hemşireyi arayıp sordum.. ilk tedavi olunca yanlış bişey yaparsam diye tedirgin oldumYok o öyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?