Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence hiç önemli değil canım sonuçta dünü değerlendirdin ve spermler yumurtadan uzun yaşıyor. Zaten önerilen de gün aşırı ilişki bir yerde onu yapmış gibi olacaksın.. bence bu nedenle yarını da değerlendirmeye çalış. Yumurta çatladıktan sonra bir gün yaşıyor. Aslında yarın önemli değil gibi duruyor ama daha önce burada konuştuk ya yarın da önemli diye.. yarın da olmaz diyorsan hiç sıkma canını zaten spermiyogram iyi ise üç gün yaşıyor diyorlar spermler için..

Hidrosalpenksten bahsetmediler tekrar film çektiricem sağlam bir yerde

İlk düşükte sonra sperm analizi yapılmıştı ileri hareket 2 puan düşük cıkmıştı. Dr yastık koy kalca İn altına demişti. O tahlilin üstüne iki kez daha kaldım hamile şuan nasıldır bilmiyorum hızı hareketi falan. Ama sunu ögrendim adetin üçüncü günü yaptırdıkları normal cıktı ve ben bir kez daha anlamış oldum 11 gün benim günüm. Çünkü üç hamilelik te 11 gün yasanan birliktelikten olmuştu. Ovülasyontesti de bunu kanıtlamış oldu. Birde eski günlerime döndüğümde çok sevindim ben çok ümitsizdim ama tahliller ve günüm aynı gün olunca cok mutlu oldum. Burda bana okadar cok moral verdinizki hepinizden Allah razı olsun rabbim hepimize nasip etsin inşallah enkısa zamanda saglıklı ve sıhatli bebekler

Arkadaşlar merhaba, bir konuda kafam karıştı, bugün yumurta toplama öncesi son iğnelerimi yapıyorum. 18.30 Gonal f, 19.30 cetrotide, 22.30 da ovitrelle.. ama şimdi düşündüm de hem çatlatmama hem çatlatma iğnesi tuhaf geldi, bi yanlışlık yok değil mi?cumartesi de yumurta toplama olucak.

Tüp bebek cevabını kabul etmiyoruz demeyi ihmal etme :) bilmediğimiz ama çok faydalı bilgiler duymak istiyoruz. Umarım testler falan da iyi çıkar.
İnşallah bakalım kıza testlerimi getiriyim mi dedim yok gerek yok doktorumuz yönlendirir dedi. Bi daha bi daha gidicem tabi.

Yok o öyle oluyor

Şu an rahimin de hazır sen de hazırsın.. Geriye kaldı sağlıklı bir hamilelik yaşamak o da yakında olur umarım. Daha seninle hamilelik haberine sevineceğiz burada hepimiz :)

Ben çatlama iğnesinden önce cetrotide vurdum. O gün yumurta geliştirici vurmadım ama sonuçta her tedavi farklı olabilir. Bunu mutlaka doktoruna ya da hemşiresine ulaşıp sormalısın bence

İnşallah bakalım kıza testlerimi getiriyim mi dedim yok gerek yok doktorumuz yönlendirir dedi. Bi daha bi daha gidicem tabi.
Zaten testler adetin 3. Günü olmayacak mı? Tekrar gitmek gerekecek muhtemelen. Yeter ki sonu iyi olsun gidersin. Bir başladın mı bizim gibi doktor bağımlısı olursun. 8 gündür görmüyorum ya sanki bir uzuvum eksik :)

Bidamı bakılır orada testler çok tutar ama muayene 300 tl bi de testler.. aman yok eksik kalsın biyerimi eksik hissetmem valla.. inşallah sorunsuz çıkayım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…