- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.341
Hemşireye arayıp sordum, böyle olması gerekiyomuş. İlk tedavim olduğu için tırstım yanlış bişey yaparsam diyeBen çatlama iğnesinden önce cetrotide vurdum. O gün yumurta geliştirici vurmadım ama sonuçta her tedavi farklı olabilir. Bunu mutlaka doktoruna ya da hemşiresine ulaşıp sormalısın bence
Gene enjektör kullansanız? O şekilde hamile kalan çok olmuş forumda. Hem daha zahmetsiz olur eşiniz için de.Dennisgo bügün imkansızzz. Bugünde dersem ne olur kestiremiyorum dün gece 3 saatte yakın ikna etmek için ugrastımm. Ama yarın tekrar zorlarımmikna edebilirsem insallah. Bu sperm leri alıp dondurucuya koysak diyorum lazım olunca cıkarıp enjektör le gönderirdikk midare etmezdikk. Valla ne iyi olurduu
Aynen canım, o işin esprisi de, hamilelik olsa bu kadar ağrır mı, belim, karnımın alt tarafı, kasığım, hem şişkinlik var hem sancıyor. Yaranın üzerine mi yerleşti bebiş:))Hamileysen doktora mazeretinle gidersin :) ay hamile ol da, sağlıklı ilerlesin de, mazeret kısmı hiç de önemli değil
5 mayıstı BAT.Sürpriz olsun bakalım.. ne zamandı bat?
ayyy inşallahh vardır da bebektendir gecikmeee çok heyecanlandımm.. varsa kıpkırmızı göreriz gibi :)5 mayıstı BAT.
HADİ HAYIRLISI yarın @dennisgo için de büyük gün çifte bayramm edelim inşallah.:))) Ewet, öyle olması gerekiyor. Sabah eczane kapalıydı, alamadım testi. İşyerinde de yapmak istemiyorum zaten. Bugün alıp yarın sabah yaparım. Ağrı devam ederse de doktora gideceğim zaten.
Ewet,HADİ HAYIRLISI yarın @dennisgo için de büyük gün çifte bayramm edelim inşallah.
YOK sana korunma demiştik kuzu çoook geçmiş olsunn nasıl kırdın parnağı ya.. nasıl canhıraş şekilde kendini kaptırdıysaan tövbe est... napıyoruuz üst üste geliyor demiyoruz kuzuuu geldi geçti.. şimdi iyiyim sağlıklıyım bütün olumlu olayları yaşamayı seçiyorumm:)
Geçmiş olsun canım, temizlik yaparken gerçekten dikkat etmek gerekiyor..ucuz atlatmışsın umarım bir an önce iyileşirsin
Geçmiş olsun bacım. Artık nasıl bi ilhamsa o kendini kaybetmişsin. :) Önemli olan kayıp kafayı gözü yarmamak. O kadar olsun.
geçmiş olsun canım,dikkat et kendine,bi sadaka falan ver istersen
He işte bizimki de o pregnacare. İki gün içiyo üçüncü gün unutuyo, üç gün içiyo iki gün unutuyo. Ben tur bindiriyorum kutu bitiyo, bu hala tin tin geride. Alarm kur diyorum onu da kurmuyo. Akşamları kendim depecem bundan sonra ağzına.
Yazık ben günde 5 çeşit takviye kullanıyorum 8 aydır. Bırakınca boşluğa düşerim artık. Bence benim bu 2cik yımırtamın birinin 4.güne diğerinin de şimdilik en azından 5.güne kadar direnmesinde bu kullandıklarımın etkisi var. Canım yımırtalarım. Cefakar yımırtalarım.
Napıyo acaba benim cengaver tek başına yaban ellerde.
Herşey olabilir.. ben bizim bebelerde o potansiyeli de görüyorum :) bir de hamilelik belirtileri kimde nasıl gerçekleşiyor bilmiyoruz ki.belki sende böyle çok ağrılı bir başkasında hiç ağrısız oluyor.bence en iyisi test yap. Pozitif ya da negatif, ağrın devam ederse de mutlaka kendi doktoruna gitAynen canım, o işin esprisi de, hamilelik olsa bu kadar ağrır mı, belim, karnımın alt tarafı, kasığım, hem şişkinlik var hem sancıyor. Yaranın üzerine mi yerleşti bebiş:))
HADİ HAYIRLISI yarın @dennisgo için de büyük gün çifte bayramm edelim inşallah.
Dün akşama doğru kahverengi lekelenme ve adet ağrısına benzer ağrılarım oldu. Çok takılmamaya çalışsam da yine de büyük ihtimalle tutmadı diye düşünmeden edemedim. Şu an devam etmiyor kırmızı ya da dönmediği için beklemeye devam ediyorum. Adet başlamadığı sürece umut devam ediyor sonuçta.Ewet,dennisgo için çok heyecanlı, önemli, özel bir gün. Benim düşük ihtimal de, belli de olmaz:)
o ağrılar lekelenmeler olabiliyor biliyorsun.. umarım gelmesinn umarım hayırlı zamanı bu zaman olsun kuzuDün akşama doğru kahverengi lekelenme ve adet ağrısına benzer ağrılarım oldu. Çok takılmamaya çalışsam da yine de büyük ihtimalle tutmadı diye düşünmeden edemedim. Şu an devam etmiyor kırmızı ya da dönmediği için beklemeye devam ediyorum. Adet başlamadığı sürece umut devam ediyor sonuçta.
ama geçen sefer 8.gün kan verdiğinde doktor ilaçları bırak demişti sana demi sanki,şimdi dünkü kandan sonra sesi çıkmıyor,bence oldu bu sefer,öyle hissediyorum,umarım yanılmam hislerimdeDün akşama doğru kahverengi lekelenme ve adet ağrısına benzer ağrılarım oldu. Çok takılmamaya çalışsam da yine de büyük ihtimalle tutmadı diye düşünmeden edemedim. Şu an devam etmiyor kırmızı ya da dönmediği için beklemeye devam ediyorum. Adet başlamadığı sürece umut devam ediyor sonuçta.
geçmiş olsun cicegim.. soyleme oyle seyler çağırma. kafa dolu olunca dikkatsiz oluyor insan. dikkat et kendine
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, bazı dönemler olumsuz şeyler üst üste gelebiliyor maalesef. Daha beteri uzak olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?