- Konu Sahibi panic_attack
-
- #3.381
İnşallah hayırlısı bakalım akıntım değişti şeffaf iki parmak arasında uzuyo kasık ta arada sancı ve bel ağrım varhadi bakalım güzel haberlerle dönersin inşallah..
Kiz cancan kalabalıktı ,belki de farketmedim, belkide bizdeki sendinBiz de görümcedeydik yoksa sizde miydik
Şaka şakaAllah kabul etsin kuzuumm..
Ben bittimm koca da cereyanda kaldı zaar göğsü ağrıyormuş bebe de yatmıyo zaten neden bugün cumartesiydi.. bu çocuk değişti yahu küçükken daha akıllıydı.. elini bişeye sürmedi.. görümceye giderken (neyse ki bide akşam yemeğiyle uğraşmadım☺) yürüyemedim geçmiş olsun anne çok çalıştın ben de sıfır iş yaptım deyip gülmez mi..
Ne kadar zaman sonra ikinci çizgi çıkıyor? Bir de erken gebelik mi normal test mi? Umarım bu şikayetler hamilelik belirtisidirValla sürekli uykum var bi de beyaz krem kıvamında akıntım oluyor başka bi belirti yok şu anda
Ayrıca testlerim önce negatif biraz zaman geçince silik çizgi çıkıyor
Seviyom sizi işte bu yüzden gııı :))Kiz cancan kalabalıktı ,belki de farketmedim, belkide bizdeki sendinbak sen hele kuzuya, şimdiden işten kaçıyor ha, akilli kuzu
bu belirtileri en iyi seen yorumlarsın.. daha önce regl beklerken oluyor muydu? yoksa belirti denebilir yani... :)İnşallah hayırlısı bakalım akıntım değişti şeffaf iki parmak arasında uzuyo kasık ta arada sancı ve bel ağrım var
Benim şu beyazların başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyor :)Daha ne olabilir ki deseydin
Ben de sinir olurum içerden çıkan 1 adet siyah çorabaaa
Normal kaset test canım 4-5 saat sonra çıkıyor ondan emin olamıyorum bakalım hayırlısı olur inşallah Aminnn
Adet olana kadar ümidim var inşallahdennisgo
Canım erken gebelik testi yapsan bir tane.daha hassas oldukları için daha net sonuç verir sanırım4-5 saat sonra çıkıyor ondan emin olamıyorum bakalım hayırlısı olur inşallah
Göbeğimde iğne izi olmadan gezmem artık, ay bi de benim göbek acayip büyüyor iğne sürecinde,resmen can simidiyle geziyorum, cuma ilk kontrol vardı 2. Kontrol pazartesi canımAy o iğneler bağımlılık yaptı bizde :) umarım kaliteli yeterli sayıda yumurta oluyordur şu an içeride.. Kontrol yarın mı?
Çok doğru bir çizgi gibi durmuyor maalesef tekrar denemen mümkün mü? Mesela yarın sabahtan.
Nasıl yani kesin hamilelik var miTebrikler canım umarım sağlıkla kucağına alırsın
Hahaha adam haklı o görüntünün bizde yarattığı yıkımı anlayamazlarBen de geleneksel beyaz çamaşır faciamı yaşadım. Ne zaman beyazları yıkacak olsam kocam beni sabote ediyor ve mutlaka bir siyah çorap atıyor makineye. Beni deli ediyor. Beyazları dün makineye koydum ama bugün yıkadım. Kaşla göz arasında yine bir siyah çorap girmiş. Beyaz çamaşır yıkayacağım zaman zincirle asma kilitle makinenin kapağını bağlayacağım artık. Bir de telefonda konuşuyorduk tam siyah çorabı gördüğümde.. aman öyle bir tepki verdin ki ben de bir şey oldu sandım diyor :)
Biz de görümcedeydik yoksa sizde miydik
Şaka şakaAllah kabul etsin kuzuumm..
Ben bittimm koca da cereyanda kaldı zaar göğsü ağrıyormuş bebe de yatmıyo zaten neden bugün cumartesiydi.. bu çocuk değişti yahu küçükken daha akıllıydı.. elini bişeye sürmedi.. görümceye giderken (neyse ki bide akşam yemeğiyle uğraşmadım☺) yürüyemedim geçmiş olsun anne çok çalıştın ben de sıfır iş yaptım deyip gülmez mi..
Nasıl yani kesin hamilelik var mi
Göbeğimde iğne izi olmadan gezmem artık, ay bi de benim göbek acayip büyüyor iğne sürecinde,resmen can simidiyle geziyorum, cuma ilk kontrol vardı 2. Kontrol pazartesi canım
Hahaha adam haklı o görüntünün bizde yarattığı yıkımı anlayamazlardiyorum ya biz kadınlar çok renkli kişilikleriz
Kiz yerim ben onu, cok tatli oluyor bu kiz bebeleri ya, bebekligi ayri tatlı,genclikleri ayri tatlı, yüzleri hep gülsün insAllahSeviyom sizi işte bu yüzden gııı :))
Hem ne kaçma bi de köstek oluyo benimkilerden deniyo falan.. yav bi git dedim destek olmuyon bari köstek olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?