Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok doğru bir çizgi gibi durmuyor maalesef tekrar denemen mümkün mü? Mesela yarın sabahtan.
Olur yarın sabahtan yaparım. Sahurdan sonra yemek yiyip yatcaz muhtemelen saat 10 gibi uyanırım. O saatlerde de yapsam olur mu? Yoksa akşamdan idrarimi tutayimmi

Hahahah çok yaşa sen emi gece gece koptum yine, benim adam çok inanır böyle şeylere nazar, büyü, üfürük püfürük bense bildiğin odunum bu konulara hiç inanmam(kendinin kalpten ettiğin iyi dualar hariç) o yüzden beni yaparken görse internette geze geze kayışı kopardı der,ama ayrıntılı okuyup yapıcam sırf tepkisini meraktan

Olur yarın sabahtan yaparım. Sahurdan sonra yemek yiyip yatcaz muhtemelen saat 10 gibi uyanırım. O saatlerde de yapsam olur mu? Yoksa akşamdan idrarimi tutayimmi
Yok yok bisey tutma, sabah gelen ilk idrar yeter, varsa çıkar zaten, ben aksam yaptım, yedim ictim yaptım, çıkmıştı, hadi hayırlısı

Ya aslında ideal olan onların tutumu. Ne olacak giysilerde sıkıntı olsa.. hasta mıyız, çaresiz dert mi ama çok basit bir şey tekrar tekrar olunca da sinirleniyorsun ister istemez.
Valla ben çözümü buldum şu ıslak mendil gibi bezler var atıyorum içine ohhh kafa rahat, al sen de kullan kocana da söyle istediğin kadar sabote edebilirsin çamaşırlarımı

Temsili olarak bu gece sen, bu kadına bayılıyorum, takip etmiyorsanız edin mutlaka

Eklentiler

• A9E52B0B-8AC0-4181-8DC7-AB679A4FE062.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 47
Valla ben çözümü buldum şu ıslak mendil gibi bezler var atıyorum içine ohhh kafa rahat, al sen de kullan kocana da söyle istediğin kadar sabote edebilirsin çamaşırlarımı
nasil yani ki islak mendili makinaya atinca ne oluyor bize de deyin

Temsili olarak bu gece sen, bu kadına bayılıyorum, takip etmiyorsanız edin mutlaka
vallaha ben, aaa bir de şey var, bütün evi yalar yutar temizlersin, misafir gelince ay evde biraz dağınık dersin, yani benim en dağınık halim bu anlaminda, bugün de bana sen çalışıyorsun neden bu kadar zahmet ettin dediler, bisey yapmadım ki dedim, ne yapmadim yaaa ne yapmadım daha ne yapacamm

tutacakkiiii(çok amin) hatta senin yavruyla ilgili bisey yazacagimda senin yakışıklı diyesim geliyor nedense

Bana hiç fark etmez kız erkek. Benim de niyeyse genelde erkek canlanıyo hayalimde. Ama eşim "kız olursa beni maymun eder o, parmağında oynatır, hayır diyemem hiç" diyo. O sebepten kız da cazip geliyo.

Emaan sağ salim çözülsün ve tutunsun da hele bi. :) Hayalleeer hayallerrr..

Benim saatler başlıyo etrafta kimse kalmıyo. :)
Armin nabıyon gız? Saat kaç orda?
Aha Ozgur06 da burda.
suan 02:08 bugun herkezin temizlik gunu herhal. ben de evi temizledim camasir yikadim utu yaptim cam sildim bir suru bisiler bi pis ben kalmıştım simdi,kafam da havlu, elim de cay elbise kovaliyorum

niye senin saatler benim gibi sabaha kadar oturuyomusun sen de

Evet yaa bi öğrenemedim zamanında yatıp zamanında kalkabilmeyi. Geceleri seviyorum ben. Bebeyken de böyleymiş. Fücut saatim ters. Öğrencilik hayatım ve iş hayatımın bir kısmı can çekişerek geçti ama şimdi part time mis gibi oldu. 12'de 1'de uyanıyorum :)

Ahh ahjhh o bende de var. Sabahlar olmasın modunda dolanır dururum evde kendimi bildim bileli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…