- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #3.421
ben 12 de yatarsam 8,9 gibi uyaniyorum bu sefer de gun cok uzuyo bunaliyorum. oyuzden böyle daha guzel.Evet yaa bi öğrenemedim zamanında yatıp zamanında kalkabilmeyi. Geceleri seviyorum ben. Bebeyken de böyleymiş. Fücut saatim ters. Öğrencilik hayatım ve iş hayatımın bir kısmı can çekişerek geçti ama şimdi part time mis gibi oldu. 12'de 1'de uyanıyorum :)
Senella nın bahçeci fulya değildi sanki, Bahçeci olacaksa, Fulya derler hep. Benim de kafamdakiler panic_attack ın saydığı merkezler. Acıbadem fulya Ercan beyle görüştüm sadece.
Sağol canım, inşallah ihtiyaç olmaz Antalya ivf de tedavi oluyorum çok ta memnunum, işin yoksa pazartesi randevum 1 de buluşup angaralılara bak bizde buluştuk diyelim, sonra da atlar Ankara’ya onları görmeye gideriz
Kızlar dün yapmştm bugnde uyanır uyanmz yaptım gene çıktı cizgi 13 gün ignenin etkisi gecmişmidr sizce
rakamlarin sifasimiydi neydi organlara iyi gelen sayilar atiyorum islerin iyi gitmesi icin sayilarin kodlari bir rus bir matematikci bulmus galiba. teşekkür etmek istedim sana bize yaradi bencekaristirmiyosam sen paylasmistin. neyse ben onlardan bana lazim gelenleri yazip kocamın cuzdanina koydum koyarken gordu dedim buyu degil istedigin olmayan sey varya o olsun ugur getirsin diye dedim sonra olmayan onun icin hayal olan sey oldu, oylede kolay oldu ki, ve bircok sey. dedim bak yazigim rakamlar ise yaradi tesadüf değildir. keske hamile kalmak icinde olsaydi, heryere yazardim
zeynooooo bravo sana baya msj karıştırmış olmalısın cünkum cok geri de kalmıştı sagol varol guzellikdemek @flx77 miś paylasan. @flx77 cok tesekkur ediyorum rabbim gonlune göre versin. iki senedir adam basaramadigini basardi ardi ardina guzel seyler oldu merak edenlere linki birakiyorum
Rus matematikçi Grigori Grabovoi’nin Sayılar Eczanesi kitabından
Su şişesine yada bardak üstüne kağıda yazabilirsiniz bence ilk olarak tek konu çalışmak daha iyi olur isterseniiz .. 3 farklı konuda alt alta yazabilirsiniz sonuçta suya frekans yüklüyorsunuz…mistikspirituel.home.blog
Valla sürekli uykum var bi de beyaz krem kıvamında akıntım oluyor başka bi belirti yok şu anda
Ayrıca testlerim önce negatif biraz zaman geçince silik çizgi çıkıyor
Valla ben çözümü buldum şu ıslak mendil gibi bezler var atıyorum içine ohhh kafa rahat, al sen de kullan kocana da söyle istediğin kadar sabote edebilirsin çamaşırlarımı
en basta o ve baska muhim seylerEvet bizimki bahceci umut tup bebek, ama paniktede gördüm ki önce fiks tedavi uygulanıyor olmazsa alternatifler. O yüzden hastanın bir daha durumu var mi diye hassas yaklasilmiyor. Kişiye özel tedavi ilkten uygulanmıyor.
Orda fiyatlar nasıl canım. Bazen sehirdislari daha uygun olabiliyor.
Sen hamilesin bence, kan sonucun cıktı mi?
Vayy harika bir haber. O kavga ettiği adam mi?
Himm enteresan. Ama şöyle bişey var tılsım dedikleri olay var bizde. Hatta padişahların tılsımlı gömlekleri meşhur. Tılsım denen şeyde aynı böyle rakamlar yazılır. Arapça 3-5-7 9 vs. Gibi. Ve o rakamların sembolize ettiği değerler var. Buna osmanlida ebced hesabı da deniyor. Mesela Allah isminin ebced hesabına göre rakamsal değeri var. 66 sanırım (az önce baktim) bunun gibi senin sorununla ilgili kelimelerin rakamsal değeri yazıyorlar ve tılsım oluyor sanırım. Yani diyeceğim o ki, bu ecnebiler bu bilgileri bizlerden çalmış olabilir. O rakamları neye göre bulmuş bu adam niye onun açıklaması yok. Kafasından rakam yazmamıştır. Himm şuraya bir 3 yazayim yanina 5 hee 9 da koyduk mu? Maddi durumun guclenmesine iyi gelir. Sonra uyumluluk icin yazayim 789456 hee bir de 1 tamam bu da. Ebced hesabından alıp direkt rakamları yazmışlardır. Hatta once bu kitabi okuyup kendinde uygulayıp test ettikten sonra yazmıştır kitabını. Topkapı sarayına her gün binlerce turist geliyor O tılsımlı gömlekleri hiç mi merak edip araştırmamışlardır. Bir biz toplum olarak araştırmıyoruz.
Bu işin sırrı ne bize de anlatır mısın.
Canım buarada yaş kaç Dr un yaşı takıntı ediyormu. Ben 41 yaşındayım ama Dr yaşla ilgili birşey demesi canımı sıkıyor işin doğrusu. Ona göre bende çıkayım senin Dr a ilgiliyse.Şimdilik iyi gibi ilk gittim memnun kaldım.. hrs coşkun aydın.
Tşk ederim cnmInstagram üzerinden alıyorum clife macun yazarsam çıkar
Ben hiç öyle değilim. Öldüm bittim, temizlikten nefret ediyorum. Yemek tamam da daha hamur işlerine gelmedim falan diye ulu orta anlatırım :) evlenene kadar, ev düzeni ile ilgili bir gündemim olmadığı için herkese de bunu ilan ettiğim için bu hallerim yakınlarımız arasında hep dalga konusudur.vallaha ben, aaa bir de şey var, bütün evi yalar yutar temizlersin, misafir gelince ay evde biraz dağınık dersin, yani benim en dağınık halim bu anlaminda, bugün de bana sen çalışıyorsun neden bu kadar zahmet ettin dediler, bisey yapmadım ki dedim, ne yapmadim yaaa ne yapmadım daha ne yapacamm
Bana hiç fark etmez kız erkek. Benim de niyeyse genelde erkek canlanıyo hayalimde. Ama eşim "kız olursa beni maymun eder o, parmağında oynatır, hayır diyemem hiç" diyo. O sebepten kız da cazip geliyo.
Emaan sağ salim çözülsün ve tutunsun da hele bi. :) Hayalleeer hayallerrr..
suan 02:08 bugun herkezin temizlik gunu herhal. ben de evi temizledim camasir yikadim utu yaptim cam sildimbir suru bisiler bi pis ben kalmıştım simdi,kafam da havlu, elim de cay elbise kovaliyorum
niye senin saatler benim gibi sabaha kadar oturuyomusun sen de
Evet yaa bi öğrenemedim zamanında yatıp zamanında kalkabilmeyi. Geceleri seviyorum ben. Bebeyken de böyleymiş. Fücut saatim ters. Öğrencilik hayatım ve iş hayatımın bir kısmı can çekişerek geçti ama şimdi part time mis gibi oldu. 12'de 1'de uyanıyorum :)
Bende takip ediyorum çok güzel tespitleriTemsili olarak bu gece sen, bu kadına bayılıyorum, takip etmiyorsanız edin mutlaka
Tuzlu ayran içmeni tavsiye ederim aşırı değil tabii tuz vücutta suyu tuttuğu için çok fazla WC çıkmıyorsun yoksa bende senin gibi oluyordumBen sahur gelmeden içebildiğim kadar su iceyim diye sürekli içiyorum, sonra wc ile yatak arasinda mekik dokuyorum
Kalın geldi evet kuzu sabahtan dener tekrar.
Benim de çok hoşlandığım söylenemez kuzu bazı şeyleri mecbır yapıyorsun... çok uzakta aramama gerek yok bana çekmiş annem de bana söylenirdi.. ben çalışıyorum da bi işin ucundan tutmuyosun diye
Aminn kuzuum inşallah hep gülsünler.. Rabbim kısa zamanda hayırlısıyla art arda haberlerinizi almayı nasip etsinn çok aminn❤
Yok yok adet geçtiyse en basiti bat günüyse ille sabahı beklemene de gerek yok.. inşallah düzgün çizgin çkar hamilesindir☺
Ama çok etkilendim ben bu beyin mayısa yapar inşallah tutuyor dedim ben çiçeem ❤
İnşallah kuzu ben de çok isterim.:)
Yaş 40 oldu artık.. başta bişiy demedi ama kocamın örnek vermemesi, sıkıntı olduğunu duyunca biraz acele etmemiz gerekebilir belki de tüpe gidilecek dedi.. ben sıkıntı etmedim çünkü laylaylom edilecek yaşta değiliz.. bir çocuğumuz var olmadı olmaz yani ne yapalım.
inşallah hamileyimdir kullandığım folik asit aspirin ve clife macun var ama bunların etkisi olur mu bilemedim
Tuzlu ayran içmeni tavsiye ederim aşırı değil tabii tuz vücutta suyu tuttuğu için çok fazla WC çıkmıyorsun yoksa bende senin gibi oluyordum
Kızlar kan tahliline gdiyrm birzdn sans dileyn bana bugn de yaptm sabah kan vermedn vardı hafif çizgiyok o ben değilim :) ben hiç anlamayanım.. :) anlayan @Beste78 hatlar karıştı...
Yumurtlamaya göre 3 gün var canım bu sabah ki testim tertemiz negatif sanırım yanılttı kuruma çizgisi diğer testlerdekiClife macunun faydası var bence. Bende en son hamileliğimde önceki ay kullanmıştım.
Canim bata kaç var? Ve şu sonradan çıkan silik çizgilerinin bir fotosunu atsana.
Valla bende sahurdan sonra 3-5 kere gidiyorum. Bütün sular gidiyor haliyle. Bunu deneyeyim ama tuzlu ayranda susattirmaz mi?
Problem şu kı ben kaçta yatarsam yatayım sabah mecburen 8 de kalkiyomben 12 de yatarsam 8,9 gibi uyaniyorum bu sefer de gun cok uzuyo bunaliyorum. oyuzden böyle daha guzel.
Hadi bakalım bekliyoruz haberlerini inşallah. .Kızlar kan tahliline gdiyrm birzdn sans dileyn bana bugn de yaptm sabah kan vermedn vardı hafif çizgi
Varr kuzuuu yaaa hepsinde çizgii. Nasıl bu sabahki tertemiz.. kimyasal mı gene:/Yumurtlamaya göre 3 gün var canım bu sabah ki testim tertemiz negatif sanırım yanılttı kuruma çizgisi diğer testlerdeki Eki Görüntüle 2270315 Eki Görüntüle 2270316 Eki Görüntüle 2270317 Eki Görüntüle 2270318
Bilmiyorum kuzum bakalım adet olmadıkça ümidim var çok şükürVarr kuzuuu yaaa hepsinde çizgii. Nasıl bu sabahki tertemiz.. kimyasal mı gene:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?