Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nasil yani ki islak mendili makinaya atinca ne oluyor bize de deyin
Çamaşırlarla makinaya atıyorsun renklerin karışmasını önlüyor ben bazen şüpheye düştüğüm renklilerde de atıyorum

Eklentiler

• A83BC653-BBFA-43F6-A04A-A02E3E65D44E.webp
    46 KB · Görüntüleme: 37
Canım bizim klinikte opu 5500 tl transfer 2000 tl başka birşey ödemiyorsun rahim dinlendirme vs gibi,ilk parti yani 3 lü dondurma ücretsiz 3 ten fazla olursa her parti için 700 tl,bir de şehir dışı gelenlere ücretsiz misafirhanesi var, şehir ve ülke dışından gelenler orada ücretsiz konaklıyormuş.

@Beste78 kuzuuu nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsunn.. ❤yeni yaşında beste kızın kucağında olsun inşallah..
Ayyy ne güzel bir dilek aminnnnn Çok teşekkür canım benim seneye kucaklarımızda bebelerimizle kutlayalım inşallah

@Beste78 tatlım Doğum günün kutlu olsun bu yaşında dilediğin herşey gerçekleşsin inşallah besteye kavuşman dileğiyle ❣
Çok teşekkürler canım, dileklerimde size de yer verdim içeriğini söylememe gerek yok sanırım

Merhaba, bahsettiğiniz merkez hangisi? Konaklamaya kadar düşünen böyle bi merkezi tebrik ediyorum valla Doğum gününüz kutlu olsun

Çok fazla değil yani içebileceğin kadar tuz hiç susatmıyor

Saglikli, akilli, vicdanli evlat olsun, aynen kız erkek hic farketmez, bana biri bu saydiklarimin garantisini verse, beben olacak ve bu özellikleri taşıyacak diye, doğana kadar cinsiyeyi ne diye sorarsam namerdim
Anksiyete konusu bulunmuş yine, sağ salim çözülecek mi, Allah emi seni, çözülecek insAllah merak etme, haziran 1 de şu an karnımda yazacaksin da su 31 mayis olaydi eyiydi

Bende evlenene kadar aynen öyleydim, annem evin prensesi gibi büyüttü, sana bunun boyutunu anlatamam yani o derece,annem misafire çay mi kahvemi diye sorduğunda ben üzerime bile alinmazdim,
neyse sonra arkadasim ben evlendim.... saat 12 olmus geceee ve ben balkabağı olmuşum, o gunden sonra arkamda bir motor gezip duruyorum, temizligi ve temiz evi severim ama temizliği ben yapmayacam şartım o, biraz simetri takintim var, bu yüzden kimse yapmayinca is bana düşüyor, yemek konusunda da Allaha Şükür 6 senedir aç kalmadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…