- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.101
Kuzum zaten ilaca başladım demiştin ikisini birden kullanmasan mı?Aktara gidemedim ya Sinem, ilaca başladım ben de
Yarın da gidemem
Perşembe alıp içeceğim ama, cuma olsam bile razıyım
Günaydın kuzum kolay gelsin sana da.. bana da zaman çok çabuk geçiyor ama ben tatilin bitmesini istemiyorumHerkese günaydın
Haftayı ortalayacağız neredeyse güzel haberlere bira daha yakınız sanki :) ben bu hafta iptalim çünkü Perşembe, Cuma, haftaya Salı sınavlarım var. Arada girip bakıyorum ama çok yazamıyorum. Fakat zamanın böyle akmasından hiç şikayetçi değilim. Hem kendi tedavime bir adım yaklaşıyorum hem yakında beklediğimiz pozitif sonuçlara bir adım yaklaşıyoruz.
Armin eşin sıkıntı yaşamadı değil mi bayram nedeniyle. Sonuçlar iyi gelir umarım. Elinle besledin sonuç almak istiyorsundur haklı olarak. Bir adım daha yaklaştınız tedaviye sanırım.
Aa saat verdiler hatta hadi bakalım inşallah işi rast gitsin canım ya.dennisgo delirecegimmmmmm koca tr de suan hastane de ve kapali diyorlarmış danismayi verdi telefona dedim aradik ve saat verdiler acik dediler yurtdışından geldi o karsinizda ki insan sirf bu test icin gel de cildirmaaaaaaaa bakalim ne olucak
kız caneeee bu nedir yaa neye adim atsam icin de kayboluyorum. illaaaa bin sitres yasayip mi cikmam lazim icindenAa saat verdiler hatta hadi bakalım inşallah işi rast gitsin canım ya.
kız caneeee bu nedir yaa neye adim atsam icin de kayboluyorum. illaaaa bin sitres yasayip mi cikmam lazim icindengalibası deliriyorum neysaaa yaşattıkları sitresin karsiligi olarak misliyle karşılık almak yaramiş islemlerini yapmışlar yapicaklarmis testi.
yine cok şükür bu isimde bin sitresle halloldutövbe estafurulllahhhhhhh
kupaaa yi kaldırdık ama, ben kupayi huni gibi kafama gecirip dolasicam az kaldi. adami bir suru sitrese soktular soktularrrrrrrr tamam dediler ya, sitres yapmış ornek az gelmiş diyimasdffg cok mersiiii
kupaaa yi kaldırdık ama, ben kupayi huni gibi kafama gecirip dolasicam az kaldi. adami bir suru sitrese soktular soktularrrrrrrr tamam dediler ya, sitres yapmış ornek az gelmiş diyimasdff guleyim mi agliyayim mi kimin kafasini kime tokuştursam rahatlasam bilmem ki velakin verip gittikten sonra merkez ariyor diyor beyefendi ornek cok az test yapmaya uygun degil. biri beni dovsun ya kalan beynimin hoşafıni çıkarsin düşünemiyorum benn opu olsam böyle olsa naparim.
bilmiyorum ki ne olacak, gecersiz ki aramislar onuNe? Nolmuş? Örnek geçersiz mi? E nolacak şimdi? Haydaa!
bilmiyorum ki ne olacak, gecersiz ki aramislar onu☹arıyorum ulasamiyorum da, dunden beri elimde telefon sitrese girmesin diye herseyi programlamaya kolaylaştırmaya cabala cabalaaaaa, olana bak. beni de doktorum aradı kan sonuclarim cikmiş acilen gel damardan 3 kere demir yuklemeliyiz,cok dusuk dedi . gelemem almanyadaym dedim yalandan, suan hic onla ugrasamam
2kutu proxseed bi kutu progny-m kullandi omega-3 folik asit falanlarla devam etti. bu 5 sinci sperm testi ilkin de böyle az cikmisti sitrese girdim demisti ya zaten normalde de cikan ne derler ornek iste az geliyor onun normal halinden dahada az vermis. şırıngadan biliyorum ahhh allahım bunlar bu kadar azken onca yolu nasil gitsin diyordum gittim o meşhur jelide aldim fayda etmedi, nerdeyse 4 günluk perhizle gitti. moralmen çöktüm simdi bütün tup bebek heycanim bitti. opu filan yalan olur benim az cikicak sitresinden de belli etmem ona ama ölürüm☹Hoff.. Multivitamin kullanmadın mı kuzum sen hiç şimdiye kadar?
2kutu proxseed bi kutu progny-m kullandi omega-3 folik asit falanlarla devam etti. bu 5 sinci sperm testi ilkin de böyle az cikmisti sitrese girdim demisti ya zaten normalde de cikan ne derler ornek iste az geliyor onun normal halinden dahada az vermis. şırıngadan biliyorum ahhh allahım bunlar bu kadar azken onca yolu nasil gitsin diyordum gittim o meşhur jelide aldim fayda etmedi, nerdeyse 4 günluk perhizle gitti. moralmen çöktüm simdi bütün tup bebek heycanim bitti. opu filan yalan olur benim az cikicak sitresinden de belli etmem ona ama ölürüm☹
vitamin derken hangimizi sordun anlmadimulasilmiyor. iki turlusunden yanitladim bensem sordugun. nezaman yaptirsam benim demir hep yerler de. sitresim bitmiyor ki kendime bakayim
Canımdennisgo delirecegimmmmmm koca tr de suan hastane de ve kapali diyorlarmış danismayi verdi telefona dedim aradik ve saat verdiler acik dediler yurtdışından geldi o karsinizda ki insan sirf bu test icin gel de cildirmaaaaaaaa bakalim ne olucak
az once konustum lab demis ki bizim icin sorun yok biz bir damlayi da test ederiz biz merak ettik dokuldu mu neden bukadar az ama sonuclari doktora yonlendirdik bize tüp bebek icin yetersiz dedi demis. esniz buraya geldigin de ona da bakilicak ve siz 1 temmuzda geldiginiz de sizden tekrar test isyecegiz duruma bakilicak demisler . peki ozman niye doktor yetersiz tup bebek icin demisSeni sormuştum. :)
Çökme yahu dur hele. Sen acil demir yüklet kendine ve multivitamin dışında ekstra bi de demir hapı kullan.
Eşin üç gün sonra tekrar tahlil yaptırsa olmuyo mu? Sonuçlar çok mu geç çıkıyo ki?
Proxeed çok işe yarıyo. Benim eşimde sorun olmamasına rağmen sayı ve hız 3 ayda ikiye katlamıştı.
Tahlil yapılamasa bile tüp bebekte meni miktarının az veya çok olmasının önemi yok ki. Döllemek için her yumurtaya 1 tane sağlam sperm bulunsa yeter.
Zaten tahlil için yetersiz bile olsa tedaviyi iptal etmezler. Opu sonrası direkt dölleme aşamasında çıkan meni içindeki spermlerin durumuna bakarlar ve iyi görünenleri seçerler diye düşünüyorum. Kimi erkekte meni sıvısı bile olmuyo ama tüp bebek yapılıyo çünkü bi şekilde sperm elde ediyorlar.
Test için yetersiz olabilir ama tedavi için öyle bi şey yok yani. Bir damla menide yüzlerce, binlerce sperm var. Yeter ki kaliteli olsun. Zorla bolca boşalmasını bekleyecek halleri yok yani merak etme. :) Miktar azsa azdır, herkesin yapısı farklı. Ve tüp bebek tedavisi de tam da bunun için var. Onların derdi tedavi öncesi duruma bi bakmak o kadar.
yarın gelirim dedim kafam cok bozuk caneeNasılArmin nasıl geçersiz.. ciddi mi?
Ben olacaklardan bahsettiğini kötü düşündüşdüğünü sanmıştım..
Stresten olabilir gerçi de. Yabanellerde adam.
Sen neden demir yüklemiyon onları halletmeden transferi de yapmazlarsa git yüklet hemen işte.
az once konustum lab demis ki bizim icin sorun yok biz bir damlayi da test ederiz biz merak ettik dokuldu mu neden bukadar az ama sonuclari doktora yonlendirdik bize tüp bebek icin yetersiz dedi demis. esniz buraya geldigin de ona da bakilicak ve siz 1 temmuzda geldiginiz de sizden tekrar test isyecegiz duruma bakilicak demisler . peki ozman niye doktor yetersiz tup bebek icin demis☹? madem oyle niye.
kocanin ses gitmis cok uzgun ya insallah aglamamistir hasasttır o kapadim teli gizel bi agladim. ona da dedim iki gözümün çicegi biz zaten yetersiziz diye tup bebege karar verdik, onlar bir tane sperm icin ameliyat yapip ariyorlar buluyolar dölluyorlarda. ama senin ameliyatla bulmaya da gerek yok korkma dedim.
cok moral bozup sitrese soktular. zaten illa su sperm test bizde olucak diye diretmeleri bile bizi germişti. geldigim de bu olanların bir bir hesabini sorucam şikayet edicem. bi kere elemanlarini dogru bilgilendirsinler onlar da dogru bilgi akışı saglayip insanları germesinler once arayıp gecersiz sonra yok biz bir damlayi da test ederiz yok kapali bolum vermezsiniz diye delirtip sonra tamam verin vsyre. benimSinirlerin bozuldu biliyorum kuzum da ağlama yav.
Hem ne demek tüp bebek için yetersiz yaa?! Hangi doktor diyo bunu adı ne? Memorial'da mı bunu diyen doktor? Laboratuvara siz yine de yapın testi niye demiyo belki o kadarını da bulamayacaklar tekrarlandığında.
Testin tekrar yapılacak olması iyi de adamı iyice gerdiler. Sen aynen strese girmemesi için telkine devam et. Sperm bulunur kafanızı buna takmayın.
İlla yetersiz diye tuttururlarsa değiştirin merkezi. Bütün tahlillerin yapıldı zaten, yeni bi yer de hemen başlayabilir tedaviye.
O yüzden senin şimdi sakin olup, a ve b planı yapıp, vitaminlerine ve demir yüklemene bir an önce başlaman lazım.
Ben olsam yaklaşık aynı tarihlere denk gelen, yani adetin 2. Veya 3. Günü için başka bir merkezden daha şimdiden randevu alırım. Mevcut merkez karamsar konuşup saçmaladığı anda diğer tarafa geçer orda başlarım. Zorluk çıkaran, stres yaratan yerden uzak dur bebeem.
Ayar oldum burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?