Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Noluyor yahu oy kuzum nazar var sizde.

Öyleymiş valla. Ben balık burcu için bekledim 1 saat, kadın kovayı anlat anlat bitiremedi, sonra balığa da öf bitse de gitsek der gibi acele acele geçti gitti
Bekleyince hep zaten öyle olur . Bide bizim burçlar sonda

Günaydınlar
İyi bayramlar hepinize
Ancak bitirdim cuma saat 18.00 den sonra yazılanları
Hafta sonu annem ve babamla eskişehir turu yaptık, pazartesi eşimin ablası geldi çocuğuyla, misafirimiz, ancak okuyabildim
@panic_attack aklımda transferinin bugün olacağı kalmış,tarih olarak 3 haziranı hatırlıyorum aslında, günleri karıştırdım sanırım
Bu güzel heyecanın güzel sonuçla katlanarak artsın
@cilekliturta_33 11 haziranda güzel haberini alacağız umarım hem de ikiz olarak
@can09e sana ve kuzuma çok çok geçmiş olsun, bazen üstüste geliyor maalesef aksilikler, güzel şeyler yaşayacaksın sonrasında bence
@Meryem Seyyan kahve lekelenmeler bence de normal ama nöbetçi kadın doğum oluyor genelde bazı hastanelerde, umarım doktoruna ulaşmışsındır, progesteron alman iyi olmuş bence de
Ben de dün tarlusala başladım

Günaydınn kuzumm iyi bayramlar..
Süper olmuş turun anne babayla:)
Civanperçemi işe yaramadı mı ilaca başladın..

Sağol ya Allah beterinden esirgesin ben sağlıklıyım kızım sağlıklı

İnşallah canım allah kolaylık versin sana da

Öyleymiş valla. Ben balık burcu için bekledim 1 saat, kadın kovayı anlat anlat bitiremedi, sonra balığa da öf bitse de gitsek der gibi acele acele geçti gitti

İzledim. Anlat anlat bitiremedi. Nazardan bile korkmayın o derece iyi bi hafta diyo. Bu hafta dünyayı ele geçirecez sanırım. cilekliturta_33

Marjo hoşgeldin canım. Hamile misin ? Çok sevindim tebrik ederim :)))

Merhaba,

Evet. Cok tesekkur ederim :)

Diger arkadaslara yardimci olabilecek seyleri diger forumda (Ileri Yasta Hamile Kalmak) yazmistim. Oraya yazdigim bazi seyleri sonradan buraya yapistirdim, ama belki esas tavsiyeleri buraya yapistirmamis olabilirim. Sana ozel mesaj ile atarim olmazsa.

Herkese iyi bayramlar bu arada!

Çok teşekkürler ederim. Yazarsan çok sevinirim çünkü bir şeyleri farklı yapmam gerektiğini düşünüyorum. Ama ne olduğunu bilemiyorum :) diğer tarafa yazdıklarına da mutlaka bakacağım bu nedenle :)
Umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Nasılsın peki iyi geçiyor mu hamilelik.

Dur bir dakika. Bulayim o mesajimi, sana ozelden mesaj atayim.

Hamilelik diger hamileliklerime gore cok daha zordu. Nisan ve Mayis ayi surekli bulanti ile gecti. Yatakta ve mide bulantisi cekerek. Ama simdi kalmadi geriye birsey :) Bir de dusuk yaptiktan sonra cok kilo almisim (uzun sure evden cikmayip kendimi yemege adamistim saglikli seyler yiyeyim, saglikli olayim diye saglikliyi da abartinca kilo aliyorsun iste), hamilelige olmam gerekenden 10 kilo onde basladim. Ama ne yapalim artik...Dur simdi ben diger mesajimi bulayim.

Ben de tedavilerde 10 kilo aldım vermem lazım diyorum spor yapıyorum ama dün gece yarısı erik yiyordum :) erikten ne olacak deme, o saate kadar suçlarım büyüktü o nedenle erik yedim. Kaldı ki gece yenen herşeyden bir şey olur :) ya ağız tiryakisi oldum sanki. Uzun zamandır içmiyordum kolaya başladım tedavi sürecinde. Şaka gibi.. şimdi bıraktım sayılır arada kaçıyor yine bir iki :)

Ben gecen seneki dusugumden once 59, dusukten sonra 62 kg idim. 8.haftadaki kontrolumde 72 kilo ciktim

Günaydınn kuzumm iyi bayramlar..
Süper olmuş turun anne babayla:)
Civanperçemi işe yaramadı mı ilaca başladın..

Sağol ya Allah beterinden esirgesin ben sağlıklıyım kızım sağlıklı
Aktara gidemedim ya Sinem, ilaca başladım ben de
Yarın da gidemem
Perşembe alıp içeceğim ama, cuma olsam bile razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…