Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu O kadar da önemli değil gibi geldi bana. Öncelikle tamamı spermden oluşmuyor zAten. Diyelim ki sperm sayısı, hareketlisi vs de düşük geldi yine sorun yok bence o zaman mikroenjeksiyon seçeneği var. Önemli olan kaliteli bir spermi yumurta ile buluşturmak.sayılar doğal yolla gebelikte, kısmen de aşılamada daha önemli. Sperm sayısı sıfır çıkan insanlara tese yaparak sperm arıyorlar o bir kaç spermle de bebek sahibi oluyorlar.. o nedenle sizin durumda sorun yok bence. Kaldı ki bu sadece test için, tüp bebek sürecinde tekrar örnek verecek ve onlar kullanılacak.. bu yolunuzu çizmeniz için kullanılacak bir test öyle düşünüp derin nefes al bence :)

Aynen mikroenjeksiyon yapacaklarsa toplanan yumurta kadar sperm gerekiyor zAten. İnsanlar sıfır sperm ile tüp bebek sürecinde başlıyor @Armin merak etme herşey yolunda gidecek. Kaldı ki diyelim o gün de ters gitti o zaman da yumurtanı donduracaklar eşindeki durumu çözüp, yumurta sperm aşkını başlatacaklar..
ihmal etme, bunu çünkü tedaviye başlamadan kan değerlerinin düzene girmesi önemli. Stresli olabilirsin ama biri diğerinden daha az önemli değil bu konuların. Hepsi hallolacak merak etme. Başlarken bunları yaşamak seni merkezden soğuttu ise yaz şikayetini ve mümkünse değiştir merkezi.. önemli olan rahat ve huzurlu hissetmek sonuçta..
Tüp bebek için yetersiz dediği ne ben anlamadım. Sıfır sperm ile mikrotese ile sperm arıyorlar da miktar nasıl az gelir. Burada bir anlaşmazlık olabilir mi? Aşılama için 5 milyon üstü istiyorlar diye biliyorum. Hani aşılama olsa yetersiz diyebilir ama tüp bebekte öyle değil ki.

iyki varsiniz hepiniz sende panicte beni cok rahatlattiniz hakkinizi hellal edin gerginligim hüznüm beni aştı. ben esimin eski sperm testlerini atim belki anlayan cikar cok mu berbat acaba

2018 önceki tarih sirasiyla sperm testleri
Schnell hızlı- Mittel orta yavaş- Langsam yavaş- Unbeweglich (IM) hareketsiz

Eklentiler

• 3F8906E8-4C1E-4DAD-B2ED-EB139A43E4BE.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 47
  • 0E1596C9-B1A8-45C3-9364-7A4A66DC7DDD.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 4BFD8B4E-751F-45AB-BC26-7B6161805D7C.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 42
  • C5927DBD-173C-41C9-BB69-40BD51CCBA89.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 42
şaka gibi konuştun o kadar bide... ay inşallah çözerler...

okur okumaz nasıl sinirlendiysem bi altta halloldu mesajını okumamısım.. ohh be ıyı bari...

sanada iyi bayramlar canım.. bende alabilir miyim o özel mesajdan.. bulamıyorum yazını bi türlü..

ınsallah o pozitif sonuçlara yaklaşanlardan da biri benimdir bat a kaldı 7 gün...sınavlarında başarılar canım..

haydaaaaaa.. yok yok yazmıcam şimdi bişey az ilerde onuda çözdük diye bi mesaj okuyacağım biliyorum..

yaw sen bunlara takılarak demir takviyeni atlama bari onu yaptır kuzum.. oda lazım olacak.. kendini atlama...

eşinle çok güzel konuşmuşsun.. lütfen kafandaki vesveseleri uzaklaştır aynı şeyleri kendin içinde sesli tekrar et.. herşey çok güzel olacak Allahın izniyle... ayrıca panic_attack ve dennisgo çok güzel anlatmışlar bak herşey çözülebileck durumda.. kendinide ihmal etme.. katılıyorum onlarada gerekirse diye yedekte başka bir merkez ile kontakta ol bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
2018 önceki tarih sirasiyla sperm testleri
Schnell hızlı- Mittel orta yavaş- Langsam yavaş- Unbeweglich (IM) hareketsiz
Dil bilmediğimiz için sanırım ben çok birşey anlamadım. Sayıda sıkıntı yok mobilite bazen düşmüş ama sıfır yazmaması bence önemli konu tüp bebek olunca :) bu arada, bunlarda da miktar az sanki. Bir de morfoloji ne demek?onun da 4 ten büyük olması isteniyor ya..

Armin kuzum stres dolu süreci başından sonuna anca okudum. Görünen pek tabi ki canım Türkiyemde bir bayram tatilinde herşeyin felç olması, yahu hiç mi gelişme olmaz bir milletin iş ahlakında ama bize tatil dedin mi canımızı al öyle bir durum işte. Eşinin stres olması ve az örnek çıkması çok doğal hatta sonuçlar kötü çıksa da çok doğal bu kadar gerilime. Ama bilen arkadaşların da dediği gibi tüp bebek için çoktan yeterlidir o. Hastane tırt ama galiba bence sen diğer arkadaşların önerdiği yerlerle de görüş. Merak etme bu yolun çetrefilli olacağını eşin de biliyordu, bir sürü salaklıkla yalnız başına kalınca bunalmıştır tabi ama sen iyi toparlamışın onu. Şimdi işleyiş nasıl olacak, bekleyip tekrar mı örnek verecek anlamadım ama sen demir takviyene yüklen hadi güzelim. Herşey yoluna girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…