Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Neşemde sorun yok neyse ki.
Belirtisizlikten değil, illa bi belirti de olması şart değil zaten de, bomboş hissediyorum yani kendimi. Hiç transfer olmamış, öyle bi şey yaşanmamış gibi. Müstecep Bey de "istediğini yapabilirsin, yeter ki transfer olduğunu unut, düşünmemeye çalış" demişti. Öyle de oldu kendiliğinden :))

Olmazsa yine deneriz, daha sağlam deneriz, belki de 2 tane birden deneriz diyorum.
Negatif olursa bi 24 saat modum düşer sonra toparlarım biliyorum kendimi :) Bana bu ilk deneme prova gibi geliyo.

En heyecanlı dönem transfer sonrası olacak sanıyordum ama garip bi şekilde beni uyutmayan, uyutsa da rüyalarımı felç eden tek dönem embriyoların gelişimi için telefon beklediğim o 6 günlük dönemdi. Ölüyodum heyecandan, endişeden.

Şu an çok sakinim, gamsızım ama yine de test günü kesin heyecan gelecektir. :)

Ahaha açılın gebe geldi diyecem

İyi, sonrası için de relax düşünmen. İnşallah gerek kalmaz ayrı. Bakalım test günü ne kafalar gelecek gidecek

Transfer olduktan sonra bomboş hissediyorum demişsin ama zaten dolu hissedeceğin bir şey yok ki :) sonuçta transferden sonrası doğal yoldan hamilelikle aynı. Bu süreçte kimse de bir şey hissetmiyor. O nedenle hislerin gayet olması gerektiği gibi ama sonuç hakkında yanılıyorsun bence :) 6 gün çalıştı didindi hücre yumağı oldu, bir ay dondu soğuklarda bekledi, sadece bir transfer olmak için mi, bence hayır :)

Günaydın kızlar
Güzel bir haftasonuna bir kala yazıyorum. Dünden beri ağırlarım başladı. Bugün yarın benim tedavi de başlar artık. Bu arada kurs da bitiyor, bir tedavim de tatile gelsin bakalım belki sonuçu olumlu etkiler bu durum.

Günaydın canım hadi inşallah hayırla başlayıp hayırla biter tedavin ,kursu da başarıyla bitirirsin umarım

Günaydın canım. Dil kursu muydu senin ki, hadi gözün aydın bakalım. Transfere kaç kaldı şimdi, belli mi tarihi, daha önce yazdıysan da hatırlayamadım :)

İnşallah yanılıyorumdur kuzum.
Senin süreç de başlasın bakalım, yeni heyecanlara yelken açalım. Unutma Coraspin içecen.

Günaydın canım. Dil kursu muydu senin ki, hadi gözün aydın bakalım. Transfere kaç kaldı şimdi, belli mi tarihi, daha önce yazdıysan da hatırlayamadım :)
Tedavi bugün başlıyor canım. Yeni Regl oldum. İlk kontörlüm11. Gün yani 17 Haziran’da olacak.

İnşallah yanılıyorumdur kuzum.
Senin süreç de başlasın bakalım, yeni heyecanlara yelken açalım. Unutma Coraspin içecen.
Bugün oldum akşam 8 de ilaca başlıyorum. Evet coraspirini de alacağım bugün ve diğer günler :) umarım bu ufak tefek farklar sonucu olumlu etkiler

Selamlar herkese. Sabah doktora gittim. 6 gün önce lekelenmem oldu, hala da devam ediyor deyince doktorumun bile yüzü düştü. Kahverengiymiş, pembeymiş, azmış, çokmuş doktorlar kanama sevmiyor, hepsi düşük tehditi diye geçiyor bunu yazalım bir yere bir kere. Sonra ultrasonda baktı. Kese de bebe de orada! Kalp atışını da görüntüde gördük sonra dinletti, orta hızda gibi, artacak dedi. İnşallah. Kese hala büyük aslında ama bebek son adet tarihi ölçüsüyle örtüşüyor. Rahimde ufak da görünse kan alanları var onlar böyle böyle atacakmış herhalde. Progestana kafama göre başlamama iyi etmişin dedi. Sonuç, bayram bana geriden geldi ama şükür ki şimdi hamile olduğuma inandım. İnşallah 11inde @cilekliturta_33 ve galiba 14ü gibi @panic_attack ile başlayalım güzel haberlerin devamına. Herkese kolay gelsin, Allah sabır versin bekleme aşamalarında.

Hadi gözün aydın kuzu Allah tamamına erdirsinn ❤

Çok şükür gözün Aydın canım sağlıkla devam edip sağlıkla kucağına almanı diliyorum inşallah güzel haber veririz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…