- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.181
Selamlar herkese. Sabah doktora gittim. 6 gün önce lekelenmem oldu, hala da devam ediyor deyince doktorumun bile yüzü düştü. Kahverengiymiş, pembeymiş, azmış, çokmuş doktorlar kanama sevmiyor, hepsi düşük tehditi diye geçiyor bunu yazalım bir yere bir kere. Sonra ultrasonda baktı. Kese de bebe de orada! Kalp atışını da görüntüde gördük sonra dinletti, orta hızda gibi, artacak dedi. İnşallah. Kese hala büyük aslında ama bebek son adet tarihi ölçüsüyle örtüşüyor. Rahimde ufak da görünse kan alanları var onlar böyle böyle atacakmış herhalde. Progestana kafama göre başlamama iyi etmişin dedi. Sonuç, bayram bana geriden geldi ama şükür ki şimdi hamile olduğuma inandım. İnşallah 11inde @cilekliturta_33 ve galiba 14ü gibi @panic_attack ile başlayalım güzel haberlerin devamına. Herkese kolay gelsin, Allah sabır versin bekleme aşamalarında.
Ya çok yorma kendini panic bacı ,hassasım hemen bi ağlama efekti geliveriyorOhh gözümüz aydın o zaman.
İyi bari "kafana göre niye progesteron kullandın" dememiş. Sevdim ben o doktoru.
14'ü evet. Uğurlu sayım. Sürekli kehanetler titreşiyor ama hadi hayırlısı.
@cilekliturta_33 sen çok mu duygusalsın kuzum, neler geçiyo aklından anlat bakiim?
Ben saray gezmelerine başlıyorum şimdi, turist olacam bikaç gün.
Yok canım bende tedavi aşamasında duygusallık olmadı ama şöyle bir şey vardı; Bir kaç tedavi üst üste gelince, kendimi kötü hissetmeye başladım. Hasta değilim ama iyi de değilim diyordum. Sonunda zaten ağır bir grip de geçirdim :) hasta da oldum :)Senin tedavilerde aşırı duygusallık oluyormuydu ilaçlar mahvetti beni
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım. Umarım hamileliğinin bundan sonrası da sağlıklı ve keyifli ilerlerSelamlar herkese. Sabah doktora gittim. 6 gün önce lekelenmem oldu, hala da devam ediyor deyince doktorumun bile yüzü düştü. Kahverengiymiş, pembeymiş, azmış, çokmuş doktorlar kanama sevmiyor, hepsi düşük tehditi diye geçiyor bunu yazalım bir yere bir kere. Sonra ultrasonda baktı. Kese de bebe de orada! Kalp atışını da görüntüde gördük sonra dinletti, orta hızda gibi, artacak dedi. İnşallah. Kese hala büyük aslında ama bebek son adet tarihi ölçüsüyle örtüşüyor. Rahimde ufak da görünse kan alanları var onlar böyle böyle atacakmış herhalde. Progestana kafama göre başlamama iyi etmişin dedi. Sonuç, bayram bana geriden geldi ama şükür ki şimdi hamile olduğuma inandım. İnşallah 11inde @cilekliturta_33 ve galiba 14ü gibi @panic_attack ile başlayalım güzel haberlerin devamına. Herkese kolay gelsin, Allah sabır versin bekleme aşamalarında.
Ya çok yorma kendini panic bacı ,hassasım hemen bi ağlama efekti geliveriyor
7.günden bildiriyorum göğsüm çok şiş ve göğüs ucu çok acıyor bel ağrısı kasık hassasiyeti yoğunlaştı özellikle ayaktayken belim kopuyor sanki ,ayağım buz çorap giydim ve korku beni hiç bırakmıyor Allah’a sığınıyorum pozitif olsun inşallah
insallah sınavında guzel gecer kurs sitresi de bitiyorGünaydın kızlar
Güzel bir haftasonuna bir kala yazıyorum. Dünden beri ağırlarım başladı. Bugün yarın benim tedavi de başlar artık. Bu arada kurs da bitiyor, bir tedavim de tatile gelsin bakalım belki sonuçu olumlu etkiler bu durum.
bencem guzel belirtilerYa çok yorma kendini panic bacı ,hassasım hemen bi ağlama efekti geliveriyor
7.günden bildiriyorum göğsüm çok şiş ve göğüs ucu çok acıyor bel ağrısı kasık hassasiyeti yoğunlaştı özellikle ayaktayken belim kopuyor sanki ,ayağım buz çorap giydim ve korku beni hiç bırakmıyor Allah’a sığınıyorum pozitif olsun inşallah
Ben kurstan olumsuz etkilendiğimi düşünmüyorum ama bazı stresler bilinmiyor içten patlamalı oluyoruz ya ondan belki dedim :)insallah sınavında guzel gecer kurs sitresi de bitiyorbelkiyi kaldir belki deme. .tarnsfer sonucu olumlu etkilendi çünkü ben öyle istiyorum öyle de oldu amin
ohh beee şükürler olsun geldi guzel haberinSelamlar herkese. Sabah doktora gittim. 6 gün önce lekelenmem oldu, hala da devam ediyor deyince doktorumun bile yüzü düştü. Kahverengiymiş, pembeymiş, azmış, çokmuş doktorlar kanama sevmiyor, hepsi düşük tehditi diye geçiyor bunu yazalım bir yere bir kere. Sonra ultrasonda baktı. Kese de bebe de orada! Kalp atışını da görüntüde gördük sonra dinletti, orta hızda gibi, artacak dedi. İnşallah. Kese hala büyük aslında ama bebek son adet tarihi ölçüsüyle örtüşüyor. Rahimde ufak da görünse kan alanları var onlar böyle böyle atacakmış herhalde. Progestana kafama göre başlamama iyi etmişin dedi. Sonuç, bayram bana geriden geldi ama şükür ki şimdi hamile olduğuma inandım. İnşallah 11inde @cilekliturta_33 ve galiba 14ü gibi @panic_attack ile başlayalım güzel haberlerin devamına. Herkese kolay gelsin, Allah sabır versin bekleme aşamalarında.
ne harika bir gün daha, ben biz saniyoruz ki o bi damla spermi test edecekler yine de amaaa, etmemişler çöp olmuş. bahceciyle gorustumpanic_attack aradilar beni, durumu anlattım boyle bir kaygımız da var stres yaparsa opu günü boyle bir durum olursa ne olur diye. toplanan yumurtalariniz dondurulmazlar tedavi iptal olur dedi. havuz olmuyormu dollendirilmeden hayir bekar ve kemoterapi tedavisi goreceklere yapiyoruz turkiye de yasak dedi. üroloji bakicak esinize olmadi ameliyat yapilir ogun esinizden sperm toplanir yine de randevu verdi, senin doktora 22 hazirana randevu aldim. iki randevuyad a gidecegim gitmesine seçtiğim yerin manasi da kalmadi. hevesim heycanim umudum yerlebir. cok usandim cok yoruldum bi kan verecegim zaman bile sorun cikiyo hep bisi cikiyor hep bi aksilik. turkiye ye gitme zamani gelmesin istiyorum, gelmek istemiyorum.
CanımArmin güzel Armin eşinin sonuçları bir daha bu kadar az çıkmayacak ki. Terslik oldu, adam ta yurtdışından geldi, beklettiler, stres oldu, canı sıkıldı, ki normalde bak bizim Türk erkeği konusunu bile sevmiyor bunun. Sınav gibi sıkıntı veriyor onlara. Zamanlamayı değiştiremezdin tabiki ama böyle denk geldi, daha ciddi aşamalara da gelmeden hastaneyi de gördün. Ne olur tüm süreçle ilgili moralini niyetini bozma, başlarken zor başladı hepsi bu. Bahçeci ile görüşmen iyi olmuş, o gün ikiniz birlikte olduğunuzda eşinin de numunesi yeterli çıkar merak etme. Stres yapma kuzum az olan demirin iyice düşmesin, üzme bizi. Bugün ben doktorda beklerken - ki tüp bebek katındaydı doktorum - yanımda genç çiftler vardı, gerginlerdi tabii, doktorlarla konuşma seslerini duydum sonra, rahatladılar, işleri rast gitti galiba, yani doktor, hastane ve beraber gitmek gelmek çok önemli. Daha dur ilk denemenin de en başındasınız gülüm.
Armiinn armiin bak kuzum moral önemli dedikçe yerlebir diyorsun.. hiç canını sıkma hele o güne bi gel bakalım.. hem tatil iyi gelecek size. Hadi kuzu üzme bizii
ne yalan söylim dağıldım ve uzmekte istemem sizi ama dibe vurdum iste . esimin turkiyeden gelişini gorseydiniz bitmisti oyle bir sarılıp agladi ki saatlerce onu kendine getirmeye cabaladim başardım da galiba sakinlestirdim uyuttum onu, oturdum agladim saatlerce. iki gündür cocuklar gibi agliyorum yeter ya icime ata ata disimi sıka sıka buda gecer buda hallolacak diye surekli basa dönmekten. ameliyat raporumda hani demistim ya minik bisey varmis almislar temiz çıkmış,aile doktorum detay vermeden söylemisti. jinekologuma da bilgilerimi yollamislar dun gidince onun konusunu acti aldiklari sey nasil birsey dedim endiselenmeyin ama, genel de kötü huylu cikan bilmem neymiş şanlısınız dedi temiz çıkmış ve erken bulunmadigin da kansere donmeye cok elverişli hucreler var icin de dedi . vay arkadas neler atlatmışım dedim, bu duymak bile beni cok gerdi. geldim eve sinir sistemim gulsem mi aglasam mi karmasiklasti.agladim agladim sukrettim isyanda ettim yedim bitirdim kendimi uyumuşum.Üşenmem seni bulurum ve döverim. Kendine gel. Sen Bihter Ziyagilsin aptallık etme. Başka da bi şey demiyorum.
asdffg4.gün Ayasofya Camii'nden bildiriyorum. :)) Yarım saat yürüdükten sonra kasıklarımda ağrı başladı hafiften. Oturduk, nar suyu içiyorum. :)
Sil kız sil nereyi istiyorsan duvarları da silne yalan söylim dağıldım ve uzmekte istemem sizi ama dibe vurdum iste . esimin turkiyeden gelişini gorseydiniz bitmisti oyle bir sarılıp agladi ki saatlerce onu kendine getirmeye cabaladim başardım da galiba sakinlestirdim uyuttum onu, oturdum agladim saatlerce. iki gündür cocuklar gibi agliyorum yeter ya icime ata ata disimi sıka sıka buda gecer buda hallolacak diye surekli basa dönmekten. ameliyat raporumda hani demistim ya minik bisey varmis almislar temiz çıkmış,aile doktorum detay vermeden söylemisti. jinekologuma da bilgilerimi yollamislar dun gidince onun konusunu acti aldiklari sey nasil birsey dedim endiselenmeyin ama, genel de kötü huylu cikan bilmem neymiş şanlısınız dedi temiz çıkmış ve erken bulunmadigin da kansere donmeye cok elverişli hucreler var icin de dedi . vay arkadas neler atlatmışım dedim, bu duymak bile beni cok gerdi. geldim eve sinir sistemim gulsem mi aglasam mi karmasiklasti.agladim agladim sukrettim isyanda ettim yedim bitirdim kendimi uyumuşum.
ah meryem bu yolun başından bi cikabilsem.insallah birileri de bizim kaygılarımızı yok eder.
panic_attack bihter ziyagil yarina dipcik gibi olur merak etmeyin, çünküm çamaşır ütü derin sil supur günü .bana en cok iyi gelen sey ve sanki sitresimi supuruyorum benynimi de siliyorum gibimi geliyor da kendime geliyorum .
Canım arminimm ağla rahatla tabii herzaman Gülemeyiz ki ama hemencecik toparlanıp ayağa kalmamız gerek bak şükür o alınan şeyde bişey çıkmamış allah korusun kötü bişey olsaydı bu sefer canının derdine düşecektin sen eşinden de çok etkilenmişsin o da üzülmesin sende inşallah Türkiye’ye geldiğinde yolunda gidecek sen sağlıklısın eşin sağlıklı dermansız derdimiz olmasın armin herşeyde bi hayır var belki de bahçeci senin için daha iyi olacaktır şimdi silkelen yavrum yarın bi güzel evini temizle oh misss hepimiz için herşey çok güzel olacakne yalan söylim dağıldım ve uzmekte istemem sizi ama dibe vurdum iste . esimin turkiyeden gelişini gorseydiniz bitmisti oyle bir sarılıp agladi ki saatlerce onu kendine getirmeye cabaladim başardım da galiba sakinlestirdim uyuttum onu, oturdum agladim saatlerce. iki gündür cocuklar gibi agliyorum yeter ya icime ata ata disimi sıka sıka buda gecer buda hallolacak diye surekli basa dönmekten. ameliyat raporumda hani demistim ya minik bisey varmis almislar temiz çıkmış,aile doktorum detay vermeden söylemisti. jinekologuma da bilgilerimi yollamislar dun gidince onun konusunu acti aldiklari sey nasil birsey dedim endiselenmeyin ama, genel de kötü huylu cikan bilmem neymiş şanlısınız dedi temiz çıkmış ve erken bulunmadigin da kansere donmeye cok elverişli hucreler var icin de dedi . vay arkadas neler atlatmışım dedim, bu duymak bile beni cok gerdi. geldim eve sinir sistemim gulsem mi aglasam mi karmasiklasti.agladim agladim sukrettim isyanda ettim yedim bitirdim kendimi uyumuşum.
ah meryem bu yolun başından bi cikabilsem.insallah birileri de bizim kaygılarımızı yok eder.
panic_attack bihter ziyagil yarina dipcik gibi olur merak etmeyin, çünküm çamaşır ütü derin sil supur günü .bana en cok iyi gelen sey ve sanki sitresimi supuruyorum benynimi de siliyorum gibimi geliyor da kendime geliyorum .
Armin bu günlerden size kalan tek şey ikinizi birbirinize daha çok bağlamış olması olacakne yalan söylim dağıldım ve uzmekte istemem sizi ama dibe vurdum iste . esimin turkiyeden gelişini gorseydiniz bitmisti oyle bir sarılıp agladi ki saatlerce onu kendine getirmeye cabaladim başardım da galiba sakinlestirdim uyuttum onu, oturdum agladim saatlerce. iki gündür cocuklar gibi agliyorum yeter ya icime ata ata disimi sıka sıka buda gecer buda hallolacak diye surekli basa dönmekten. ameliyat raporumda hani demistim ya minik bisey varmis almislar temiz çıkmış,aile doktorum detay vermeden söylemisti. jinekologuma da bilgilerimi yollamislar dun gidince onun konusunu acti aldiklari sey nasil birsey dedim endiselenmeyin ama, genel de kötü huylu cikan bilmem neymiş şanlısınız dedi temiz çıkmış ve erken bulunmadigin da kansere donmeye cok elverişli hucreler var icin de dedi . vay arkadas neler atlatmışım dedim, bu duymak bile beni cok gerdi. geldim eve sinir sistemim gulsem mi aglasam mi karmasiklasti.agladim agladim sukrettim isyanda ettim yedim bitirdim kendimi uyumuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?