Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
burada ki yalnızlığıma, caresizliklerime, oyle guzel dokunup sarmalayıp umut olup yoldas oldunuz ki iyki varsiniz hepiniz, iykiiiiiii tanıdim her birinizi birgun basaricam basarıcaz anne olmayı, ve o basari hikayem de sizin de emeginiz payınız olucak. hakkinizi hellal edin cok sagolun. gunlerdir benimle ugrasiyosunuz.hayatimdaki oyle guzel insanlari arkam da birakip geldim ki, okadar ihtiyacim oluyor ki diyemiyorum yaaa ben agliyorum ya benim canım yaniyor, yaa ben ne yapim nasil yapim diyemiyorum. esime bile yansitmiyorum, geliyorum buraya dökülüyorum, bu yolda bi siz varsıniz icimi bilen bide allah, bi sirkelendim kalk dedim aksam oldu hic bisi yemedin boylemi anne olucaksin aptal benim kocaya cok iyi gelmisti keciboynuzu pekmezi özü tabi burda bulmak zor, dunden beri o pekmez cok yaramisti diyor . bugun de aradi burda yokmudur dedi. hmm dedim demek ki pekmez yerse kendine guveni gelicek korkmucak.kalk dedim ne kadar turk marketleri varsa git bak. ara ara ara derken özünü bulamadim ama koskanin keçiboynuzu pekmezini buldum kendime de polen aldim. yarin evi temizlerken beynimi de temizler guzel bir banyo abdestimi alip, rabbime dogrulup, vitaminleri ogunlere saat kurup, ileriye bakicam

Son düzenleme:
İşte bu görmek istediğim armin . İşten fırsat bulup okudum ama yazamadım bugün. Aldım elime telefonu dedim şu Amin e yazayım. Maşallah gerek kalmamış toplamış kendini bizim kız. Yarın dal bide temizliğe kafa göz bomba gibi olursun sen biz burdayız dök içini kendim için söylüyorum geçte olsa destek olmak için elimden geleni yaparım . Herşey çok güzel olacak Allah in izniyle yolumuz uzun arada tokezlememiz çok normal düşmeden yılmadan yürümekten vazgecmiyecegiz.

Bugün yarım saatte bir dinlenmek suretiyle 8000 adım atmışım. Bakalım yarın kaç adım atacam. Yarınki gezimizde 3 aylık ikizlerine hamile arkadaşım da olacak.
Gezerken de öküz gibi yedim içtim. Kahvaltı hariç sayıyorum: Nar suyu, kuru fasulye bulgur pilavı ayran, ananas, kivi, portakal, karpuz, elmadan oluşan salata, mısır, acılı turşu suyu, çay, 1 litre su. Şu an evdeyiz ve yine acıktım.

Beni de yeseydin az olmuş

İştahım açıldı gı. Kesin gebeyim.
Şimdi de kaynıma dedim bana güzel bi pizza söyle.
yarasınnnn koçum benim kesin gebesin tabii öyle de oldu amin.@cilekliturta78 oda kesin hamile memikleri naciyor kasik agrisi var, vay beenim gebe güllerim

zeynommm msjini okuyunca kapadim gözlerimi kocaman sarıldım sana cok sagol canısıtopladim tabii ilham geldi enercii aldım burdan.yarın dedigin gibi dalarim temizligebeynim tam pırıl pırıl olar

Son düzenleme:
Kızlar canlarım toplaşın ağlamaktan yazamıyorum eşim evden işe gider gitmez eczaneye gittim erken gebelik testi normal test aldım

Eklentiler

• 9A5AC628-34E1-489C-B099-5D8FCF06E67D.webp
    4 KB · Görüntüleme: 73
  • 64C09F6F-2800-41A6-8DE9-688E0B278E66.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 75

Çok güzel belirtilerin var bayıldım, iyi iyi :)
Bel kopması ayrı gerçekten. Canında bişey istiyor mu?

4.gün Ayasofya Camii'nden bildiriyorum. :)) Yarım saat yürüdükten sonra kasıklarımda ağrı başladı hafiften. Oturduk, nar suyu içiyorum. :)

Ahh bir rahat dursan da şu bebe tutunsa
La ben hamile olduğumu bilmeden ayasofya ya çıktım üst kata orda nasıl ağrı girdi oturdum orda giriste 1-2 gün sonra testte cıktı. Ama keşke gitmeyip otursaydım yerime.

Caniko senin tatilin geldi, gel bir güzel tatil yok sonra çocuk yap bana kalırsa. Biraz rahatlayın bu gerginlikle olmaz ki. Bak bana yaş almış gitmiş Amh yerlerde tedavi olacağıma tatilimi degerlendirmenin peşindeyim. Bu arada sınırsız lambada hakkımı kullaniyorum. 2 günde 1 falan hiç umursamadım. Evdeyken böyle olmuyordu. Hiçbir diyette yapmıyorum herşeyi yedim.

Kızlar canlarım toplaşın ağlamaktan yazamıyorum eşim evden işe gider gitmez eczaneye gittim erken gebelik testi normal test aldım

Maşallah maşallah. 12.gün mu oluyor bugün. Test günün ne zamandı.

8.gün bugün normal testte hayalet çizgi çıktı bu erken gebelik testinin yanılma payı varmıştır bi tane daha gidip alıp yapayımı eşime anneme kimseye diyemedim hemen size yazdım kızlar inanamıyorum

Sakin ol, içerde birileri var rahatsız etme. Teste falan gitme yat dinlen sırtüstü iyice tutunsunlar.
Nasıl olsa ordalar. Yarın yaparsin eşine aldır bişey olmaz.

Tebrikler canım. Umarım sağlıkla kucağına alırsın.
8.gün bugün normal testte hayalet çizgi çıktı bu erken gebelik testinin yanılma payı varmıştır bi tane daha gidip alıp yapayımı eşime anneme kimseye diyemedim hemen size yazdım kızlar inanamıyorum
Erken gebelik testi daha hassas olduğu için daha erken pozitif görünüyor. 8. Gün de sonuçta erken bir gün olduğu için normal gebelik testinde daha silik çıkması normal bence. Bugün test yapma bence yarın öbür gün yapıp koyulaşmaya bakmak en iyisi.. eğer daha kesin sonuç istiyorsan bugün kan verebilirsin pozitif olacaktır ama değer düşük olacaktır :)

Armin geriden geliyorum; bunalmışsın, çözmüşsün, temizlikle teselli olacakmışsın.. tüp bebekle ilgili süreçlerde bazen aksilikler oluyor. Tabiki üzüleceksin, sıkılacaksın.. bu duygular son derece normal.. ama umutsuz olmak, Türkiye’ye gelmek ve tedaviye başlamamak bunlar kırmızı kartlık hareketler :) sonuçta hayatımızda da ters giden şeyler var ama bizim de o tersi düze çevirecek gücümüz var çoğu zaman.. ne yaşarsan yaşa, ne düşünürsen düşün, hislerin seni oradan oraya savursun hepsi anlaşılabilir.. ama vazgeçmek içerikli bir cümleyi kurman konusunda sen kendine izin verme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…