Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tlc izliyoruz 9 çocuklu aile aman yarebbiimm millet ikize çok zor diyor..
Yaşam standardı diye buna diyorlar sanırım altızlara rağmen yemeğe de çıkıyorlar mutlu da görünüyorlar.. çok şirinlerr. Kustuklarını görünce kuzum boşverelim bebişi kusucak falan altını değiştir.. zor iş.. kusmaz benim kardeşim yaaa nolur vaz geçmeyelim diyor

Kızlar canlarım toplaşın ağlamaktan yazamıyorum eşim evden işe gider gitmez eczaneye gittim erken gebelik testi normal test aldım

Ahanda çiççek gibi pozitif!
Tebrik ederim kuzum. Sağlıkla kucağına al inşallah. Ayy çok sevindim. İkisi de tuttu bence

Ahanda çiççek gibi pozitif!
Tebrik ederim kuzum. Sağlıkla kucağına al inşallah. Ayy çok sevindim. İkisi de tuttu bence
Şoktayım ki daha kendime gelemedim kan testinde de inşallah iyi bi değer çıkar Allah’ın izniyle
inşallah İstanbul’un gezgin bebesi de sımsıkı tutunmuştur

Şoktayım ki daha kendime gelemedim kan testinde de inşallah iyi bi değer çıkar Allah’ın izniyle

Kendine gelememen normal. Taa burdan hissediyorum heyecanını. Kuzum beniim. Çoktan hak etmiştin sen bu pozitifi. Genetik taramalı embriyolar koyulmasına rağmen tutmasaydı normalden daha çok üzülecektin çünkü tahmin edebiliyorum. :)

dennisgo da görecek bu denemesinde inşallah pozitifi.

Canım umarım sen de ben de cilekliturta_33 gibi pozitif sonuç alırız. Güzel bir yaz bizleri bekliyordur :)

Sorma canım genetikten sağlam gelmesine rağmen ya olmazsa endişesi çok zor ama şimdi kan vermeden de çok rahat edemiyorum içimi ferah tutmaya çalışıyorum

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin Kan testinden evvel idrarda çıkabildiğine göre ikisi de tuttu turtaların

Kızlar canlarım toplaşın ağlamaktan yazamıyorum eşim evden işe gider gitmez eczaneye gittim erken gebelik testi normal test aldım
kızzz anam anammmm msjlari gördüm elim agima karıştı. seni tebrik ediyorlar nerde bu test nasil heycanlandim kalbim güm gümmmmm buldum ki hamilesinnnnnnn ya senn anam ikisi de tutmuş munee cizgilerin cok guzel belli ne söylüyorum nasil soyluyorum bilmiyorum ama, cok heycanlandim duygulandim . gozun aydin gozumuz aydinnn masallahh sonsuz kere hamilesin hamilesinnnnnnnn. tebrikler

o kanalı li geceleri izliyodum muzice hamilelikler diye bir programa denk geliyodum. kız cane hatunlar dogum yapinca ogreniyor ki hamilelermiş ne karin var ne belirti güzel kanal seviyorum ben de

o kanalı li geceleri izliyodum muzice hamilelikler diye bir programa denk geliyodum. kız cane hatunlar dogum yapinca ogreniyor ki hamilelermiş ne karin var ne belirti güzel kanal seviyorum ben de
Ağır yaşamlar evim evim pastalar temizlik hastaları ev satınalma kiralama değişik prg.lar var. Tatilde iyi sardık o da bitiyo pazartesi iş başı böle iyiydi yahu

Arminim canım sabah uyandım hiç bi ağrı sızı bişey yok bugün de eczane açıkta olabilir kapalı da ctesi olunca eşim evden çıktı cesaret et dedim kendime ama nasıl gidiyorum ölü balık gibi dizlerim tutmuyor bi erken gebelik 2 tane de normal gebelik testi aldım apt girdim asansörde ağlamaya başladım eve çıkıp nasıl banyodayım nasıl yaptım görmeniz lazım hemencecik çıktı 2.çizgi bu sefer diğer testleri yaptım onlarda da silik çıkınca hemen buraya size yazdım allah korusun ben daha önce böyle çift çizgi görüp kimyasal olmuştı insan kötü tecrübeleri atamıyor kafasından sonra dedim Allah’a sığın inşallah sımsıkı tutunmuştur da kan tahlilinde de güzel değerler görürüm şimdi önce panic tekrar tedaviye başlayacak olan dennis sonra sen sonra doğal yoldan deneyen arkadaşlarım hepimiz bebek heyecanı sevinci yaşayıp paylaşalım

Aminnn Turtacim. Gonlumuze gore olsun. Uzuuun bir kist ve adet duzensizligi doneminden sonra, ilk adetimin ertesi yumurtlama yanü lambada zamanimdayim. Hayirlisi bakalim

Ağır yaşamlar evim evim pastalar temizlik hastaları ev satınalma kiralama değişik prg.lar var. Tatilde iyi sardık o da bitiyo pazartesi iş başı böle iyiydi yahu
canemmm o pis evleri o çopleri nasil midesi alıp temizliyorlar. beni oyle bir eve soksalar aylar surer temizlememkadinin biri yilan tursumuydu konsevesimiydi ne yapmisti. kavanoza koymus icine su eklemis oyle yıllardır duruyormuş temizlikcilerin yuzunun halini görmen lazımdı kız burda komsularim var ayakkabilarla eve giriyorlar. bir kac kisiye kahve icmeye davet edelim anam koltugun ustundekileri kepce gibi tutup diyer tarafa atti hatun. tozlar bilmem kac parmak şok gecirdim. bana da geldiler kac sefer ayakabilariyla girdiler oturdular ilk sefer beynim şoka girdi , yeni de temizlik yapmisim bide. ikinci de rica etmeme ragmen hole kadar girip cikardilar kala kaldım . birdaha da ne davet etim ne gittim he biri de oyle suslu bir kadindi ki o programdaki evlerin yarisi pis hali artik tahmin et su bile icemedim balkonda cigarami icip kaçtım

Tedavide değiliz diye bizleri niye sona attin ki caniko
Sonra sonra olmasın hepimizin bi anda olsun.

Hey maşallah senden yana hiç şüphem yoktu çokkkk sevindim çileklim, hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına aldığın günleri görelim inşallah seni de eşinide tebrik ediyorum, darısı bekleyen bizlerin başına en kısa zamanda olsun

Armin canım bu zor günler geçecek bak bana ne zor günler yaşadım ama Allah o gücü veriyor yeter ki sağlığımız yerinde olsun, dermansız dertlerimiz olmasın, tr ye gelip tedavi sürecine başlayınca bu günleri unutacaksınız, tedavi heyecanıyla her şey çok güzel olucak inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…