Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım benim tez zamanda inşallah

cansın bestem, insallah hep birlikte bu yaşadıklarımızı unuttursun rabbim hepimze,tez vakitte

darısı başına basimizaaaa

İnşallah kuzum. Watsap aile grubumuz var. Ben de pozitifi alırsam beraber aynı anda söyleyelim istiyo kuzen. Biz beraber büyüdük, çocuklarımızı da beraber büyütürüz dedi. O an bi duygu seli yaşadım. Normalden daha çok istiyorum şu an. Hoff..

cilekliturta_33 tebrik ederimm, çok heyecanlı, sonuna kadar sağlıkla ilerlesin sürecin, hepimize umut, neşe olsun
Armin sen zaten iyileştirmişsin kendini ben yazana kadarsonu güzel olacak inanıyorum
Madam Seyyan her şeyin yolunda gitmesine sevindim, ben de yeğenimin kalp atışını dinlemeye kardeşimle gitmiştim, ses kayfı yapmıştım, çok heyecanlı

Canomm aslinda yaş 35 olunca ayda 4-5 raziyiz gayri ama bazen denk geliyo iste yumurtlama donemine. Yoksa her ay nerde o bolluk
Sen daha gençsin kuzu.. senden daha aktif olmanı bekliyoruuuuzz..
Çörekotu bal tarçını duymuşsundur onla kalan çok dene istersen sen de.
Ben çok üşengecim her şey zoruma gidiyor.. Allahtan bir işim var da kalkıp işe gidebiliyorum
Her ay şunu denicem diyorum sonra yine bişiy oluyo hiç bişey yapmamış oluyorum

ne ince bir düşünce goruntulu ararsiniz ayni anda hamileyiz diye bağırırsınız insallah bebisim insallah öyle de oldu amin

Yoook gıı nerdee ayda 4e eyv.diyoruz işte onsonra tutmuyo iştee
caneee benim adetin 11 gunu daha hic siftahim yok. koca diyor ben evde denicem sperm testine gideer gibi bak goreceksin cok cikicak, sen de siringa yaparsin dedi.aklim sira miktari gorucek ne gerek var dedim aklin hala ordami kaldi tamam dedim cok istiyosan rahatlicaksan yap ama, simdi bebisim, yum zamanlarindaym. deneyini yumurta sonrasi yapariz ayari kacmis garibimin, daha 4 gun de bir kendi test eder durur

Günaydın canım 9.gün yataktan bildiriyorum ya aslında belirtimi yan etki mi ona karar vermiş değilim ama şöyle düşünüyorum taze transferde daha çok iğneye maruz kalıyoruz donmuşta az olunca bence belirti
Tatlım ilk bi kaç gün bel ağrısı ama ayakta çok kalmışımda onun gibi bi ağrı kasıklarda batma oldu karıncalanma 5.gün akşam göğüs ucumda acı ve yanma hissetim ve göğüsler şiş dolgun ogünden beri de göğüslerim aynen devam
7.gün adet olacakmışım gibi bi bel ağrısı uğradı gitti bide su gibi akıntı geldi jelli değil
8.gün göğüs hassasiyeti devam gece yine bel ağrısı başladı şu anda ağrıyor
Kimisi hiç bişey hissetmiyormuş hop hamile bide bende bi duygusallık ilaçtan mi süreçten mi bilemedim
İnşallah kuzeninle beraber hamileyiz haberi vermek nasip olur kuzu

Teşekkür ederim amin inşallah hepimiz hamile olalım sağlıkla

Umarım arkanda boncuk gibi diziliriz canım.. bir kaç pozitif daha görürüz bu ay :)

Benim de 10.günü siftah yok
Aman napim canı isterse :)
Pekmez de işe yarar larginin yokmu oralarda bir de onu kullansın.. hadi inşallahh attığı gol olsuunn

Kişiden kişiye değişiyor sonuçta.. bazen diyoruz her zamankinden farklı belirti olmalı, bazen diyoruz adetle aynı olmalı.. sonuçta yapıyoruz bir test, öğreniyoruz sonuç ne olmuş, ona göre yola devam ediyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…