- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.241
Amin canım benim tez zamanda inşallahHey maşallah senden yana hiç şüphem yoktu çokkkk sevindim çileklim, hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına aldığın günleri görelim inşallah seni de eşinide tebrik ediyorum, darısı bekleyen bizlerin başına en kısa zamanda olsun
cansın bestem, insallah hep birlikte bu yaşadıklarımızı unuttursun rabbim hepimze,tez vakitteArmin canım bu zor günler geçecek bak bana ne zor günler yaşadım ama Allah o gücü veriyor yeter ki sağlığımız yerinde olsun, dermansız dertlerimiz olmasın, tr ye gelip tedavi sürecine başlayınca bu günleri unutacaksınız, tedavi heyecanıyla her şey çok güzel olucak inşallah canım
darısı başına basimizaaaaTeyze oluyorum! Bicik kuzenim hamileBir kova daha geliyooorr
darısı başına basimizaaaa
Kizlar yumurtlama gunu 2 gune bir iliski şeysine uyuyo musunuz?
Banyo yapmaktan yesillenip çimlenmiyek
Yoook gıı nerdee ayda 4e eyv.diyoruz işte onsonra tutmuyo işteeKizlar yumurtlama gunu 2 gune bir iliski şeysine uyuyo musunuz?
Banyo yapmaktan yesillenip çimlenmiyek
Canomm aslinda yaş 35 olunca ayda 4-5 raziyiz gayri ama bazen denk geliyo iste yumurtlama donemine. Yoksa her ay nerde o bollukYoook gıı nerdee ayda 4e eyv.diyoruz işte onsonra tutmuyo iştee
Sen daha gençsin kuzu.. senden daha aktif olmanı bekliyoruuuuzz..Canomm aslinda yaş 35 olunca ayda 4-5 raziyiz gayri ama bazen denk geliyo iste yumurtlama donemine. Yoksa her ay nerde o bolluk
ne ince bir düşünceİnşallah kuzum. Watsap aile grubumuz var. Ben de pozitifi alırsam beraber aynı anda söyleyelim istiyo kuzen. Biz beraber büyüdük, çocuklarımızı da beraber büyütürüz dedi. O an bi duygu seli yaşadım. Normalden daha çok istiyorum şu an. Hoff..
caneee benim adetin 11 gunu daha hic siftahim yok. koca diyor ben evde denicem sperm testine gideer gibi bak goreceksin cok cikicak, sen de siringa yaparsin dedi.aklim sira miktari gorucekYoook gıı nerdee ayda 4e eyv.diyoruz işte onsonra tutmuyo iştee
Günaydın canım 9.gün yataktan bildiriyorumcilekliturta_33 Kız yeni gebe naber? :))
Gün gün gebelik belirtilerini yaz bakiim bana neler oldu. Mesela benim memintolarda tık yok hala. Kasıklarım da fazla hareket edersem ya da sıkışırsam ağrıyo biraz.
Teşekkür ederim amin inşallah hepimiz hamile olalım sağlıklacilekliturta_33 tebrik ederimm, çok heyecanlı, sonuna kadar sağlıkla ilerlesin sürecin, hepimize umut, neşe olsun
Armin sen zaten iyileştirmişsin kendini ben yazana kadar sonu güzel olacak inanıyorum
Madam Seyyan her şeyin yolunda gitmesine sevindim, ben de yeğenimin kalp atışını dinlemeye kardeşimle gitmiştim, ses kayfı yapmıştım, çok heyecanlı
Umarım arkanda boncuk gibi diziliriz canım.. bir kaç pozitif daha görürüz bu ay :)Arminim canım sabah uyandım hiç bi ağrı sızı bişey yok bugün de eczane açıkta olabilir kapalı da ctesi olunca eşim evden çıktı cesaret et dedim kendime ama nasıl gidiyorum ölü balık gibi dizlerim tutmuyor bi erken gebelik 2 tane de normal gebelik testi aldım apt girdim asansörde ağlamaya başladım eve çıkıp nasıl banyodayım nasıl yaptım görmeniz lazım hemencecik çıktı 2.çizgi bu sefer diğer testleri yaptım onlarda da silik çıkınca hemen buraya size yazdım allah korusun ben daha önce böyle çift çizgi görüp kimyasal olmuştı insan kötü tecrübeleri atamıyor kafasından sonra dedim Allah’a sığın inşallah sımsıkı tutunmuştur da kan tahlilinde de güzel değerler görürüm şimdi önce panic tekrar tedaviye başlayacak olan dennis sonra sen sonra doğal yoldan deneyen arkadaşlarım hepimiz bebek heyecanı sevinci yaşayıp paylaşalım
Kuzeninin bebeğine arkadaş da yolda.. senin içinde kazı çalışması yapmakta :)Teyze oluyorum! Bicik kuzenim hamileBir kova daha geliyooorr
Benim de 10.günü siftah yokcaneee benim adetin 11 gunu daha hic siftahim yok. koca diyor ben evde denicem sperm testine gideer gibi bak goreceksin cok cikicak, sen de siringa yaparsin dedi.aklim sira miktari gorucekne gerek var dedim aklin hala ordami kaldi tamam dedim cok istiyosan rahatlicaksan yap ama, simdi bebisim, yum zamanlarindaym. deneyini yumurta sonrasi yapariz ayari kacmis garibimin, daha 4 gun de bir kendi test eder durur
Kişiden kişiye değişiyor sonuçta.. bazen diyoruz her zamankinden farklı belirti olmalı, bazen diyoruz adetle aynı olmalı.. sonuçta yapıyoruz bir test, öğreniyoruz sonuç ne olmuş, ona göre yola devam ediyoruz :)Günaydın canım 9.gün yataktan bildiriyorumya aslında belirtimi yan etki mi ona karar vermiş değilim ama şöyle düşünüyorum taze transferde daha çok iğneye maruz kalıyoruz donmuşta az olunca bence belirti
Tatlım ilk bi kaç gün bel ağrısı ama ayakta çok kalmışımda onun gibi bi ağrı kasıklarda batma oldu karıncalanma 5.gün akşam göğüs ucumda acı ve yanma hissetim ve göğüsler şiş dolgun ogünden beri de göğüslerim aynen devam
7.gün adet olacakmışım gibi bi bel ağrısı uğradı gitti bide su gibi akıntı geldi jelli değil
8.gün göğüs hassasiyeti devam gece yine bel ağrısı başladı şu anda ağrıyor
Kimisi hiç bişey hissetmiyormuş hop hamile bide bende bi duygusallık ilaçtan mi süreçten mi bilemedim
İnşallah kuzeninle beraber hamileyiz haberi vermek nasip olur kuzu
Aynen öyleKişiden kişiye değişiyor sonuçta.. bazen diyoruz her zamankinden farklı belirti olmalı, bazen diyoruz adetle aynı olmalı.. sonuçta yapıyoruz bir test, öğreniyoruz sonuç ne olmuş, ona göre yola devam ediyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?