- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.261
Bir şeye uymadan doğaçlama takılmak en güzeli.. çimlenmek güzeldir sonunda çift çizgi varsa :) ileride senin için neler çektim hanesine çimlenmeyi de yazarsın olur biter :)Kizlar yumurtlama gunu 2 gune bir iliski şeysine uyuyo musunuz?
Banyo yapmaktan yesillenip çimlenmiyek
Ya çok saçma bir durum yaşadınız ama benim Türkiye’deki doktorla bir kere şöyle bir konuşmamız olmuştu. Eşimin bir spermiyogramı bariz diğerlerinden kötüydü ama çok stresli bir dönemiydi ve hiç hasta olmayan adam o ay bir de hasta olmuştu. hatta örnek vermeye de iki arada bir derede gitti. Ben Türkiye’ye gelecektim doktorumu da göreceğim için güncel bir test olsun diye öylesine yaptırdık. Neyse geldim Türkiye’ye doktora gittim.. hangi süreçte örnek verdiğini anlattım. Stres, hastalık ve başka faktörler sonuçları etkiler bazen; bu nedenle son üç spermiyograma bakarak daha sağlıklı karar veririz demişti. Sizin de bu olay nedeniyle doğru işleyen bir şeyi bozmamak adına bir şekilde geride bırakmanız lazım. Ama deneyle ama bir şanssızlık olduğunu kabul edip unutarak.. tedavi sürecinde herşey daha farklı olarak. O testten sonra tedavi sürecinde 1 aşılama 2 opu sonrası spermiyogramda gayet iyi çıktı. Yani doktor mikroenjeksiyon bile yapmayı gerekli görmüyor düşün. Ama orada takılıp kalmamamızı doktor sağladı. Tüp bebek için zAten bunlar önemli olmayacak; bahçecide de sana yapacaklarını söylediler zAten.. adamlar bir spermin peşine düşüyorlar bu tedavilerde az dedikleri o örnekte çok daha fazla kaliteli sperm bulunurdu eminimcaneee benim adetin 11 gunu daha hic siftahim yok. koca diyor ben evde denicem sperm testine gideer gibi bak goreceksin cok cikicak, sen de siringa yaparsin dedi.aklim sira miktari gorucekne gerek var dedim aklin hala ordami kaldi tamam dedim cok istiyosan rahatlicaksan yap ama, simdi bebisim, yum zamanlarindaym. deneyini yumurta sonrasi yapariz ayari kacmis garibimin, daha 4 gun de bir kendi test eder durur
Hoşgeldin aramıza.. rahim filminden sonra hamile kalan bir çok kişiyi duyuyoruz umarım öyle de olur..Merhaba, herkese sağlıklı gebelikler ve saglikli, hayırlı ,uzun omurlu evlatlar dilerim öncelikle.Ben 35 yaşındayım. 7 yıllık evliyim, 6 yaşında bir kızım var maşallah.Kardesi olsun istiyoruz ancak 6 aydır korunmamamiza rağmen olmadi. Kızım 2. denemede olmuştu. Ben bu da bemen olur zannettim 6 yil bekledik . Baktik 3 ay kendiliginden olmayinca yumurtlama tedavisine başladım,klomen kullandım. 2 ay. yumurtalar oluşuyor, dr. un verdigi tarihlerde birliktelik oluyor , yumurta kendiliginden çatlıyor ancak gebelik oluşmuyordu. Haftaya rahim filmi çekilecek , doktorum rahim filmi sonrası gebe kalma ihtimalin yüksek eğer rahimde yapışıklık tıkanıklık varsa açılıyor dedi. Yine de sedasyon verileceği için korkuyorum. Ilk doğumumu spinal anestezi ile yapmıştım. Yorumlarınızı bekliyorum benimle aynı seyleri yasayan ve bebek isteyenler hepimizin Allah yardımcısı olsun
İnşallah olumsuz bir şey çıkmaz gebelik de hemen sonrasında gelir. Kızıma mayısta hamil e kalmıştım bu ay iki kaliteli yumurtam vardı çok da umutluydum ama dün regl olunca doktora gittim. O da rahim filmi önerdi. Eşimden örnek alınmadı henüz hep ben tedavi görüyorum. Çocuğumuz olduğu için mi bakmıyorlar ona anlamıyorumHoşgeldin aramıza.. rahim filminden sonra hamile kalan bir çok kişiyi duyuyoruz umarım öyle de olur..
Sağol çok, senin de iyi haberlerini tez vakitte duyalım inşallah.cilekliturta_33 tebrik ederimm, çok heyecanlı, sonuna kadar sağlıkla ilerlesin sürecin, hepimize umut, neşe olsun
Armin sen zaten iyileştirmişsin kendini ben yazana kadar sonu güzel olacak inanıyorum
Madam Seyyan her şeyin yolunda gitmesine sevindim, ben de yeğenimin kalp atışını dinlemeye kardeşimle gitmiştim, ses kayfı yapmıştım, çok heyecanlı
Aslında merhaba deyince erkekten spermiyogram istiyorlar genelde. Çünkü tek yaptıkları bunu vermek sonuç iyi ise devredışı kalıyor zAten erkek. Kadın daha komplike; rahimi ayrı, yumurtalığı ayrı, hormonu ayrı kontrol gerektiriyor.. Belki çocuğunuz olduğu için ikinizde de sorun görmüyordur. Rahim filmini önce istemesi bundan olabilir mi?İnşallah olumsuz bir şey çıkmaz gebelik de hemen sonrasında gelir. Kızıma mayısta hamil e kalmıştım bu ay iki kaliteli yumurtam vardı çok da umutluydum ama dün regl olunca doktora gittim. O da rahim filmi önerdi. Eşimden örnek alınmadı henüz hep ben tedavi görüyorum. Çocuğumuz olduğu için mi bakmıyorlar ona anlamıyorum
Ah canım yerdemiyim göktemi bilmiyorum hayırlısıyla yarın bir kan verseydimcilekliturta_33 kuzum hiç stres yapma turtalar seninle , öncekileri de düşünme, yeni durumun tadını çıkar
Ah canım yerdemiyim göktemi bilmiyorum hayırlısıyla yarın bir kan verseydim
Evet ben de öyle düşünüyorum dennisgo. Doktor bizi ilk gebeligimden beri taniyor. Eşimde spermler tamamen ölü değilse illa ki gebelik olurdu dedi. Bana kalırsa benim sezaryen ameliyat sonrasında rahimde yapışıklık kaldı. Zaten adet süresi ve yoğunluğu da azaldı birkaç yıldır. Cumartesi film çekilecek sonucları paylaşırım sizinle. Bu ay korunmamiz gerekebilir, bu süreç gerçekten çok zor psikolojik ve maddi olarak. Çok şükür bir yavrum.var hiç olmasaydı daha zor olurdu.Aslında merhaba deyince erkekten spermiyogram istiyorlar genelde. Çünkü tek yaptıkları bunu vermek sonuç iyi ise devredışı kalıyor zAten erkek. Kadın daha komplike; rahimi ayrı, yumurtalığı ayrı, hormonu ayrı kontrol gerektiriyor.. Belki çocuğunuz olduğu için ikinizde de sorun görmüyordur. Rahim filmini önce istemesi bundan olabilir mi?
Merhaba şu an topigi okuduğum kadarıyla yeni gebelik ogrenen sizsiniz sanırım. Allah tamamına erdirsin çok tebrik ederim darısı başımızaAh canım yerdemiyim göktemi bilmiyorum hayırlısıyla yarın bir kan verseydim
Merhaba hoşgeldiniz inşallah rabbim çok aratmadan sağlıkla hamile kalırsınız ,bence rahim filminden sonra deneyin olmazsa bide eşiniz sperm versin çünkü bi ürolog sperm değerleri borsa gibi bi düşer bi yükselir demişti yani ilk normal olup şu an spermde de bi sıkıntı olabilirEvet ben de öyle düşünüyorum dennisgo. Doktor bizi ilk gebeligimden beri taniyor. Eşimde spermler tamamen ölü değilse illa ki gebelik olurdu dedi. Bana kalırsa benim sezaryen ameliyat sonrasında rahimde yapışıklık kaldı. Zaten adet süresi ve yoğunluğu da azaldı birkaç yıldır. Cumartesi film çekilecek sonucları paylaşırım sizinle. Bu ay korunmamiz gerekebilir, bu süreç gerçekten çok zor psikolojik ve maddi olarak. Çok şükür bir yavrum.var hiç olmasaydı daha zor olurdu.
Tüp bebek tedavisindeyim daha kan testime var ana dün bi cesaret idrar testi yaptım Allah’a çok şükür çift çizgi çıktı amin size de buradaki tüm arkadaşlarıma da inşallah nasip olsunMerhaba şu an topigi okuduğum kadarıyla yeni gebelik ogrenen sizsiniz sanırım. Allah tamamına erdirsin çok tebrik ederim darısı başımıza
panic_attack bacıııı ayak üşümesi oluyor hep çorapla geziyorum ,bugün de kahvaltıdan sonra çarpıntı başladı
Datluu panikk yaaaEnteresaan.. Bende şu an hafif ve tuhaf bi karın ağrısı var. Farklı. Bi de o dediğin su gibi akıntı 3.günden beri var. Resmen su. Hatta aha suyum geldi doğum başladı diyorum ajahshs
dun gece tum cabalar yetersiz kaldi pufff diye gitti geldi olmadıBenim de 10.günü siftah yok
Aman napim canı isterse :)
Pekmez de işe yarar larginin yokmu oralarda bir de onu kullansın.. hadi inşallahh attığı gol olsuunn
caneye de yazdim az once gece ugrastik olmadi ilk defa boyle bisi oldu. demek ki cok takiyor denizimYa çok saçma bir durum yaşadınız ama benim Türkiye’deki doktorla bir kere şöyle bir konuşmamız olmuştu. Eşimin bir spermiyogramı bariz diğerlerinden kötüydü ama çok stresli bir dönemiydi ve hiç hasta olmayan adam o ay bir de hasta olmuştu. hatta örnek vermeye de iki arada bir derede gitti. Ben Türkiye’ye gelecektim doktorumu da göreceğim için güncel bir test olsun diye öylesine yaptırdık. Neyse geldim Türkiye’ye doktora gittim.. hangi süreçte örnek verdiğini anlattım. Stres, hastalık ve başka faktörler sonuçları etkiler bazen; bu nedenle son üç spermiyograma bakarak daha sağlıklı karar veririz demişti. Sizin de bu olay nedeniyle doğru işleyen bir şeyi bozmamak adına bir şekilde geride bırakmanız lazım. Ama deneyle ama bir şanssızlık olduğunu kabul edip unutarak.. tedavi sürecinde herşey daha farklı olarak. O testten sonra tedavi sürecinde 1 aşılama 2 opu sonrası spermiyogramda gayet iyi çıktı. Yani doktor mikroenjeksiyon bile yapmayı gerekli görmüyor düşün. Ama orada takılıp kalmamamızı doktor sağladı. Tüp bebek için zAten bunlar önemli olmayacak; bahçecide de sana yapacaklarını söylediler zAten.. adamlar bir spermin peşine düşüyorlar bu tedavilerde az dedikleri o örnekte çok daha fazla kaliteli sperm bulunurdu eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?