- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.281
Insallah cilekliturta, tüp bebek tedavisinin maliyeti konusunda bilginiz var mı ? Hiçbir kurum da ödemiyor herhalde sigorta vs.Tüp bebek tedavisindeyim daha kan testime var ana dün bi cesaret idrar testi yaptım Allah’a çok şükür çift çizgi çıktı amin size de buradaki tüm arkadaşlarıma da inşallah nasip olsun
O zaman rahatlatmak da sana kalıyor kuzum. inşallah yoluna girsin her şey.dun gece tum cabalar yetersiz kaldi pufff diye gitti geldi olmadıgercekten ben korkmaya basladim adamin psikoloji cok etkilenmiş .trden gelirken panic_attack sorup aldirdim kari koca vitamini onu iciyor, pekmez yiyor omega 3 iciyor.
Ayy insallah dennisscim agzin bal yesin.Umarım arkanda boncuk gibi diziliriz canım.. bir kaç pozitif daha görürüz bu ay :)
Ben corekotu o otu bu çöpü her seyi yer icerim canoom. Hayirlisiyla olsun da. Coook sagoool.Sen daha gençsin kuzu.. senden daha aktif olmanı bekliyoruuuuzz..
Çörekotu bal tarçını duymuşsundur onla kalan çok dene istersen sen de.
Ben çok üşengecim her şey zoruma gidiyor.. Allahtan bir işim var da kalkıp işe gidebiliyorum
Her ay şunu denicem diyorum sonra yine bişiy oluyo hiç bişey yapmamış oluyorum
Devlette rapor çıkartılabiliyor indirimli faydalanabiliyorsun,özelde yaklaşık 9.000 TL den başlıyor + ilaçlar yaklaşık 2.500 TL extra bişey çıkmazsa 12.000 TLyi buluyorInsallah cilekliturta, tüp bebek tedavisinin maliyeti konusunda bilginiz var mı ? Hiçbir kurum da ödemiyor herhalde sigorta vs.
Alem eşinde şimdi sende bişey çıksa senden ayrılacak mı allah korusun bu süreçler kolay değilBenim eşim sperm testi vermeye kesinlikle yanaşmıyor, olur da test sonucu kötü çıkarsa benim ondan ayrılacağımı düşünüyormuş. Ben kötü kalpli cadı miyim yaa neler düşünmüş öyle? Ayrıca bir evladımız var neden böyle yapayım, az önce konuştuk onun da psikolojisi iyi değil...
aynen oyle anacım kafa gitmişBen corekotu o otu bu çöpü her seyi yer icerim canoom. Hayirlisiyla olsun da. Coook sagoool.
Trye gidince bakiyim o takviye otlari vs.
Armin Arminim esinin psikolojisi etkilenmistir zor tabi onlqr icin de.
Yazik bak simdi nasil fazla cikicak demis ya bi de
canısı sen nerde tedavi olmustun? ilk tup bebekmiydi, kafa gidip düşündüm hatirlayamadim ?Devlette rapor çıkartılabiliyor indirimli faydalanabiliyorsun,özelde yaklaşık 9.000 TL den başlıyor + ilaçlar yaklaşık 2.500 TL extra bişey çıkmazsa 12.000 TLyi buluyor
Datluu panikk yaaa
sen tonbikto bir hamile olcan anlaşıldıŞimdi de kabız oldum. Bu gereksiz bilgiyi de paylaştıktan sonra Hazer Şef'in mekanına gidiyorum. Acık da orda tıkınam. Hamileliliğin simülasyonu bile güzel.
Insallah cilekliturta, tüp bebek tedavisinin maliyeti konusunda bilginiz var mı ? Hiçbir kurum da ödemiyor herhalde sigorta vs.
Kendini veremiyor çünkü,içinden acaba ne kadar çıkcak diye düşününce konsantrasyonu bozulmuştur. Biraz zaman geçsin normale dönersiniz arminim. Sen sessiz de kalma bence, hani durumum vahim armin de bana üzülüyor düşüncesine kapılmasın. Normal bi şekilde bu aksilik seni kötü etkiledi hiç böyle olmazdı rahatlamalısın gibi şeyler söyle. Önemsiz bi konu olduğunu hissettir. Eşin de sen de sağlıklısınız bu günler hemen geçecek her şey güzel olacakdun gece tum cabalar yetersiz kaldi pufff diye gitti geldi olmadıgercekten ben korkmaya basladim adamin psikoloji cok etkilenmiş .trden gelirken panic_attack sorup aldirdim kari koca vitamini onu iciyor, pekmez yiyor omega 3 iciyor.
Acıbadem-Adana benim 2.tedavi canısıcanısı sen nerde tedavi olmustun? ilk tup bebekmiydi, kafa gidip düşündüm hatirlayamadim ?
Tabii ben genetik mikrochip rahim dinlendirme derken bu tedavi 24.000 bini bulduBenim 10.500 rahim dinlendirme dahil merkeze ödediğim ücret. 2 bin civarı da transfer sonrası dahil kullanılan ilaçlar.
Sen daha dönmedin mi eveŞimdi de kabız oldum. Bu gereksiz bilgiyi de paylaştıktan sonra Hazer Şef'in mekanına gidiyorum. Acık da orda tıkınam. Hamileliliğin simülasyonu bile güzel.
Rahattım aslında bende de bi yer mor şimdi şişen yer acıyorA aa kastın mı kendini acep jeli uygularkene. Bi de karında ödem, şişkinlik gibi bi gerginlik olduğunda benim de iğne yeri fazla acıyıp şişiyodu. Kan sulandırıcı iğne yerlerinden şimdilik bi tane morarmış noktam var. Yakıyo bi de yaa..
Rahattım aslında bende de bi yer mor şimdi şişen yer acıyor
Sen de idrar testi yapmayı düşünüyormusın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?