Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüp bebek tedavisindeyim daha kan testime var ana dün bi cesaret idrar testi yaptım Allah’a çok şükür çift çizgi çıktı amin size de buradaki tüm arkadaşlarıma da inşallah nasip olsun
Insallah cilekliturta, tüp bebek tedavisinin maliyeti konusunda bilginiz var mı ? Hiçbir kurum da ödemiyor herhalde sigorta vs.

dun gece tum cabalar yetersiz kaldi pufff diye gitti geldi olmadı gercekten ben korkmaya basladim adamin psikoloji cok etkilenmiş.trden gelirken panic_attack sorup aldirdim kari koca vitamini onu iciyor, pekmez yiyor omega 3 iciyor.
O zaman rahatlatmak da sana kalıyor kuzum. inşallah yoluna girsin her şey.

Ben corekotu o otu bu çöpü her seyi yer icerim canoom. Hayirlisiyla olsun da. Coook sagoool.
Trye gidince bakiyim o takviye otlari vs.

Armin Arminim esinin psikolojisi etkilenmistir zor tabi onlqr icin de.
Yazik bak simdi nasil fazla cikicak demis ya bi de

Insallah cilekliturta, tüp bebek tedavisinin maliyeti konusunda bilginiz var mı ? Hiçbir kurum da ödemiyor herhalde sigorta vs.
Devlette rapor çıkartılabiliyor indirimli faydalanabiliyorsun,özelde yaklaşık 9.000 TL den başlıyor + ilaçlar yaklaşık 2.500 TL extra bişey çıkmazsa 12.000 TLyi buluyor

Alem eşinde şimdi sende bişey çıksa senden ayrılacak mı allah korusun bu süreçler kolay değil

aynen oyle anacım kafa gitmiş
guzellik vardir ki orda da, migrosa bakmalisin.migros orda da var diye dusunuyorum? ben bir de polen aldim, coop markette vardi sadece. trye gidene kadar, sabah yarım corba kaşığı polenin ustune bal sıkıyor yiyorrum. gidince de , arı sütü bal plen propolis alir basladim hayırlısı. sen de bak bir oralara.
sen tatile mi tedaviye mi gelmeyi düşünüyorsun ?

Devlette rapor çıkartılabiliyor indirimli faydalanabiliyorsun,özelde yaklaşık 9.000 TL den başlıyor + ilaçlar yaklaşık 2.500 TL extra bişey çıkmazsa 12.000 TLyi buluyor
canısı sen nerde tedavi olmustun? ilk tup bebekmiydi, kafa gidip düşündüm hatirlayamadim ?

Şimdi de kabız oldum. Bu gereksiz bilgiyi de paylaştıktan sonra Hazer Şef'in mekanına gidiyorum. Acık da orda tıkınam. Hamileliliğin simülasyonu bile güzel.
sen tonbikto bir hamile olcan anlaşıldı afiyet bal şeker olsun

Benim 10.500 rahim dinlendirme dahil merkeze ödediğim ücret. 2 bin civarı da transfer sonrası dahil kullanılan ilaçlar.

dun gece tum cabalar yetersiz kaldi pufff diye gitti geldi olmadı gercekten ben korkmaya basladim adamin psikoloji cok etkilenmiş.trden gelirken panic_attack sorup aldirdim kari koca vitamini onu iciyor, pekmez yiyor omega 3 iciyor.
Kendini veremiyor çünkü,içinden acaba ne kadar çıkcak diye düşününce konsantrasyonu bozulmuştur. Biraz zaman geçsin normale dönersiniz arminim. Sen sessiz de kalma bence, hani durumum vahim armin de bana üzülüyor düşüncesine kapılmasın. Normal bi şekilde bu aksilik seni kötü etkiledi hiç böyle olmazdı rahatlamalısın gibi şeyler söyle. Önemsiz bi konu olduğunu hissettir. Eşin de sen de sağlıklısınız bu günler hemen geçecek her şey güzel olacak

Şimdi de kabız oldum. Bu gereksiz bilgiyi de paylaştıktan sonra Hazer Şef'in mekanına gidiyorum. Acık da orda tıkınam. Hamileliliğin simülasyonu bile güzel.
Sen daha dönmedin mi eve afiyet olsun yarasın salata falan yeme dışarda dikkat et beybisi

panic_attack bugün ilk kez kan sulandırıcı iğnenin yeri şişti bide crinone jel zor gitti

A aa kastın mı kendini acep jeli uygularkene. Bi de karında ödem, şişkinlik gibi bi gerginlik olduğunda benim de iğne yeri fazla acıyıp şişiyodu. Kan sulandırıcı iğne yerlerinden şimdilik bi tane morarmış noktam var. Yakıyo bi de yaa..

Rahattım aslında bende de bi yer mor şimdi şişen yer acıyor
Sen de idrar testi yapmayı düşünüyormusın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…