- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
- 113
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.301
Benim iğnelerle 12.günüm bitti, 2-3 kere acıdı ve minik morluklar oldu, ertesi güne geçti. Karnım o kadar şiş ki belki hassaslaşmıştır deri.Rahattım aslında bende de bi yer mor şimdi şişen yer acıyor
Sen de idrar testi yapmayı düşünüyormusın
Şimdi senin bebe 6.gün donduğu için olabilir ama erken gebelik yapman daha iyi olur ayyyyyy heyecanlandımmmm kızYarın yapayım mı kız?
Senin şimdi kaç haftalık bebe,benim karnımda davul gibiBenim iğnelerle 12.günüm bitti, 2-3 kere acıdı ve minik morluklar oldu, ertesi güne geçti. Karnım o kadar şiş ki belki hassaslaşmıştır deri.
Şimdi senin bebe 6.gün donduğu için olabilir ama erken gebelik yapman daha iyi olur ayyyyyy heyecanlandımmmm kız
Bugün itibariyle 6 hafta 5 günlük. Günde 3 lt su içtiğim, çok da birşey yemediğim halde benim de davul gibi yav. Bol bir tulumum var başka birşey giymek istemedim kaç gündür. Midem bulanıyor diye de peynir ekmek yiyip duruyorum. Ekmek tipsizi beni şişiriyor herhaldeSenin şimdi kaç haftalık bebe,benim karnımda davul gibi
Kıyamam bulantın başladı demek allah kolaylık versin canımBugün itibariyle 6 hafta 5 günlük. Günde 3 lt su içtiğim, çok da birşey yemediğim halde benim de davul gibi yav. Bol bir tulumum var başka birşey giymek istemedim kaç gündür. Midem bulanıyor diye de peynir ekmek yiyip duruyorum. Ekmek tipsizi beni şişiriyor herhaldeDaha nitelikli beslenmeye geçemedim.
Ayy hadi inşallahh güzel haberle uyanalıııımm haftaya süpper başlayalııımm.. hem bu tatilden sonra pazartesi hiç hoş gelmeyecektiiiBen de heyecanlandım bak şimdi. Eşim de yap diyo. Yarın alayım da yapayım bi erken gebelik testi o zaman.
insallahhh boyle gitmezKendini veremiyor çünkü,içinden acaba ne kadar çıkcak diye düşününce konsantrasyonu bozulmuştur. Biraz zaman geçsin normale dönersiniz arminim. Sen sessiz de kalma bence, hani durumum vahim armin de bana üzülüyor düşüncesine kapılmasın. Normal bi şekilde bu aksilik seni kötü etkiledi hiç böyle olmazdı rahatlamalısın gibi şeyler söyle. Önemsiz bi konu olduğunu hissettir. Eşin de sen de sağlıklısınız bu günler hemen geçecek her şey güzel olacak
cok erken degilmi ? catlama ignesi oldun mu sen panic bacıYarın yapayım mı kız?
cok erken degilmi ? catlama ignesi oldun mu sen panic bacıbence yapma 3 gun. daha bekle madem sanki bana yapican sitres oldum
Gunlerdir geriden gelip yakalamaya calisiyorum yazılanları, ama seni okudukça dedim ki armin diğer sayfalarda coktannn kendini toparlamistir dedim, dur hele biz yazma dedim kiii öyle de oldu :))burada ki yalnızlığıma, caresizliklerime, oyle guzel dokunup sarmalayıp umut olup yoldas oldunuz ki iyki varsiniz hepiniz, iykiiiiiii tanıdim her birinizi birgun basaricam basarıcaz anne olmayı, ve o basari hikayem de sizin de emeginiz payınız olucak. hakkinizi hellal edin cok sagolun. gunlerdir benimle ugrasiyosunuz.hayatimdaki oyle guzel insanlari arkam da birakip geldim ki, okadar ihtiyacim oluyor ki diyemiyorum yaaa ben agliyorum ya benim canım yaniyor, yaa ben ne yapim nasil yapim diyemiyorum. esime bile yansitmiyorum, geliyorum buraya dökülüyorum, bu yolda bi siz varsıniz icimi bilen bide allah, bi sirkelendim kalk dedim aksam oldu hic bisi yemedin boylemi anne olucaksin aptal benim kocaya cok iyi gelmisti keciboynuzu pekmezi özü tabi burda bulmak zor, dunden beri o pekmez cok yaramisti diyor . bugun de aradi burda yokmudur dedi. hmm dedim demek ki pekmez yerse kendine guveni gelicek korkmucak.kalk dedim ne kadar turk marketleri varsa git bak. ara ara ara derken özünü bulamadim ama koskanin keçiboynuzu pekmezini buldum kendime de polen aldim. yarin evi temizlerken beynimi de temizler guzel bir banyo abdestimi alip, rabbime dogrulup, vitaminleri ogunlere saat kurup, ileriye bakicam
Yaaa geriden geliyorum yeni gördüm kuzumm, tüylerim diken diken oldu, ilerleyen sayfalara bakmadan yaziyorum kan verdin mi,Kızlar canlarım toplaşın ağlamaktan yazamıyorum eşim evden işe gider gitmez eczaneye gittim erken gebelik testi normal test aldım
Ben pik oldugunda 3 gun arka arkaya lambada denedim 2 aydir ama olmadi, bu ay gun asiri deniyorum, kasiklarim agriyor ama yarini bekliyorum lambada icin,Kizlar yumurtlama gunu 2 gune bir iliski şeysine uyuyo musunuz?
Banyo yapmaktan yesillenip çimlenmiyek
Yoook gıı nerdee ayda 4e eyv.diyoruz işte onsonra tutmuyo iştee
Bir şekilde üstesinden gelmek lazım. En iyisi yumurtla falan takip etmeden doğaçlama takılmak bence şu an. Zaten bir sonraki ay başlıyorsunuz.. bu sürede akıldan atmak iyi gelebilir.caneye de yazdim az once gece ugrastik olmadi ilk defa boyle bisi oldu. demek ki cok takiyor denizimustune boyle olmasi daha da bozmaz insallah psikolojisini.
Neden öyle bir fikre kapılmış en iyi sen bilirsin ama bir çocuğunuz varken hissetmesi de enteresan geldi bana. Ama sonuçta yanlış düşüncesini düzeltmek de sana düşüyor bu durumda :)Benim eşim sperm testi vermeye kesinlikle yanaşmıyor, olur da test sonucu kötü çıkarsa benim ondan ayrılacağımı düşünüyormuş. Ben kötü kalpli cadı miyim yaa neler düşünmüş öyle? Ayrıca bir evladımız var neden böyle yapayım, az önce konuştuk onun da psikolojisi iyi değil...
Bu ay dedim ki gün aşırı yap, ovu yapma dedim kendime,11. Gün kasık agrim oldu, amaninnn dedim olamaz, bu kadar erken olmaz yumurtlama, kendimi yine test yaparken buldum yaaa, bunlar bitsin almayacam bende, evde ki cikolata gibi, evde oldugunu bilince aklin hep ondaBir şekilde üstesinden gelmek lazım. En iyisi yumurtla falan takip etmeden doğaçlama takılmak bence şu an. Zaten bir sonraki ay başlıyorsunuz.. bu sürede akıldan atmak iyi gelebilir.
Ben sizin yerinizde olsam, tedavi başlayana kadar evde bu konuda konuşmaz bakarım keyfime..Ben corekotu o otu bu çöpü her seyi yer icerim canoom. Hayirlisiyla olsun da. Coook sagoool.
Trye gidince bakiyim o takviye otlari vs.
Armin Arminim esinin psikolojisi etkilenmistir zor tabi onlqr icin de.
Yazik bak simdi nasil fazla cikicak demis ya bi de
Kesinlikle öyle evde varsa yapıyorsun. Doğal denediğimiz aylarda ben almıyorum dediğin gibi. Sonuçta eczane uzak değil ama gidip alana kadar o istek geçiyor. Ama evde test olsa tüp bebek tedavisinde bile yaparım herhalde :))Bu ay dedim ki gün aşırı yap, ovu yapma dedim kendime,11. Gün kasık agrim oldu, amaninnn dedim olamaz, bu kadar erken olmaz yumurtlama, kendimi yine test yaparken buldum yaaa, bunlar bitsin almayacam bende, evde ki cikolata gibi, evde oldugunu bilince aklin hep onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?