Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evettt kizlar, okudum bitirdim butun sayfaları
cilekliturta_33 cok sevindim senin icin, yarin kan testinle daha da sevinecegiz insAllah
panic_attack panic bacı yapsana bi test cifte bayram yapalim yarin
dennisgo tedavin hayırlı olsun canim simdiden, bu sefer olacak hayirlisiyla
Madam Seyyan , o minik kalp saglikla atsin hep insAllah
flx77 sen nerelerdesin, seni hic göremedim

Saol canım umarım bu defa hayatı merak eden, yaşamaya hevesli bir embriyoya denk gelirim de sıkıca tutunur aramıza katılır :)

Karbonhidratlar ödem tutmaya sebep olabiliyorr.. ekmek de bu etkiyi yapmış olabilir. Şu an ödem atıcı bir şeyler içemeyeceğin için en iyi çözüm bol su içmek onu da zaten yapıyorsun. Ama bir kaç gün 3,5 lt dene istersen.

Kızlar canlarım toplaşın ağlamaktan yazamıyorum eşim evden işe gider gitmez eczaneye gittim erken gebelik testi normal test aldım
Resmen çığlık attım maaşallah kuzum bal gibi çizgi nazar boncuğu koymak istiyorum ama bulamadım gitti telde Rabbim saglikla devamını nasip etsin inşallah yarın kan sonucunu da alırsın hemen paylaş emi. İnan çok heyecanlandım seni tahmin bile edemiyorum.

Yarın 7. Gün mü olacak? Erken gebelikte çıkar muhtemelen birşeyler. Ama silik olur sonra da koyulacak mı telaşı olur dersen daha garanti olsun diye bir kaç gün sonra yap bence.

Evet kuzum yarın transfer sonrası 7.gün. Silik çıkarsa test gününe kadar başka idrar testi yapmam zaten. İki gün sonra kan testi yaparım.
Silik milik bişi çıksa keşke ama benim içimde hiç olumlu bi his yok yav. Ne olacaksa olsun bi an önce diyorum. Hoff..

Bence testi yarın al diğer gün ilk idrarda yap. Sonuçta erken yapıyorsun ilk idrarda olması da önemli. O rencide ettiğin embriyo var ya, fakir ama gururlu, testte ikinci çizgi olarak ortaya çıkıp seni şok edecek :)

Allaam sizin bu pozitifliğinize rağmen negatif çıkarsa o 6 gün çektiğim stresi de ekleyip kendisine ağır konuşacam zaten. Saydıracam arkasından.

deniz onun hamile oldugu bi ciksin hergun sorucam ahdim var, bugun özür diledin mi ondan diye cunkum okuduklarima göre hatta kendisinin de attigi makleleye göre, bir zmanlar merkezlerin umutsuz diye transfee etmedikleri cope attıkları emeiyolarla bi bakiyorlar ki hamile kaliyor insanlar. yani bu şans mı 1,2,3,4 vsyre deneme de degil de hani dogma hakkini rabbin hangisine verdiğini,kulun hak tanınmışı bulma sansi gibi. insallah rabbim ona yasam hakki bahsetmiştir ve insallah senin bekleyen altın embriyona da bahsetmistir.

aslan yeğenlerime güveniyorum

özgurcum canım benim cok teşekkür ederim guzel destegin icin her satirin cok kiymetli neyseki bu aksam lambada denemesi basta kaygili ama sonrassi cok yormadan tamama erdi. ona belli etmedim ama, sevincimden aglayasim geldi. hayat ne garip olur olmaz seylere şükrederken buluyo insan kendini.

insallah özgürüm, guzel kalbinin duasini, rabbimiz en kisa zaman da sana da nasip edip yasatsin
esime diyorum ben hamile kalim,dogurayim, beni hemen eve getirme. önce kucagim da bebegimle, bahceye gidelim oraya oturayim. bizamanlar hep panjurlari kapali penceremi, sadece yağmur yağdığında açtığım gunleri yadedip, ordan bakip aglamak istiyorum ve sen git mutfagin camindan bizi ceközgur can bu lafimi unutma o fotoğrafı sana da yollucam

unutmadan arastiricam bak bi konuda umudumu kaybetmistim.arastirmayi bile dusunmedim cünkü, bahceci bana yasak türkiye de dedi. yasa sadece bekarlar ve kemoterapi hastalarinin yumurta ve spermini dondurmayi kapsıyor demisti

unutmadan arastiricam bak bi konuda umudumu kaybetmistim.arastirmayi bile dusunmedim cünkü, bahceci bana yasak türkiye de dedi. yasa sadece bekarlar ve kemoterapi hastalarinin yumurta ve spermini dondurmayi kapsıyor demisti

O mevzuda bi yanlış anlaşılma var bence.

Ozgur06 panic_attack memorialle. ahceciye baktim ama bahcecide su unsur yoktu. islem oncesi psikolojik durum kaybakli sperm vermede problem yasayabilicek kisilere de gibi bisi diyor memorial

Eklentiler

• 82D1E053-53A8-412B-9E4D-40157BCFEC21.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 30

Belli kriterlere sahip kişilerin donduruluyodur evet kemoterapi görmeden önce vs.
Ama havuz yöntemi uygulanıyor. Sen onu da sormuştun sanırım. Dölleyip embriyoları biriktirip öyle transfer ediyor olmaları lazım. Ama sizin bunlardan hiçbirine ihtiyacınız yok, işte o ayar nasıl yapılacak onu bilmiyoruz. Adam strese girdi sperm veremedi diye toplanan yumurtaların ziyan olması çok saçma. Mutlaka böyle vakalar oluyodur. Senin onu doktora sorman lazım canikom. Uzun süreli dondurmuyor olabilirler demek istedikleri odur belki. Yumurtayı dondurmazlar ama spermi dondururlar diye düşünüyorum.

Ozgur06 panic_attack memorialle. ahceciye baktim ama bahcecide su unsur yoktu. islem oncesi psikolojik durum kaybakli sperm vermede problem yasayabilicek kisilere de gibi bisi diyor memorial

Geçen yine haklıyım
Bunu her merkez yapıyodur. Yoksa nice tedaviler yalan olurdu.

Geçen yine haklıyım
Bunu her merkez yapıyodur. Yoksa nice tedaviler yalan olurdu.
bahcecinin sekreteri bide ne yazikki uzgunum demisti ki oncesinden donduramiyorlarmis bornal hastalarin. ya vermezse dedim operasyonla ya bakilir yada tedavi iptal dedi. geleyim varya cidden iki tarafin hasta haklariyla ufak bir konusma yapicam.

bahcecinin sekreteri bide ne yazikki uzgunum demisti ki oncesinden donduramiyorlarmis bornal hastalarin. ya vermezse dedim operasyonla ya bakilir yada tedavi iptal dedi. geleyim varya cidden iki tarafin hasta haklariyla ufak bir konusma yapicam.

Veremezse lafını sperm veremezse, bulunamazsa anlamıştır o.
Meni başka şeey sperm başka şey.

Veremezse lafını sperm veremezse, bulunamazsa anlamıştır o.
Meni başka şeey sperm başka şey.
dedigin gibi olabilir ama, yasanan durumu yenileyip dedim ki (sitrese) girer de veremezse. anlamamislarsa derslerini iyi calissinlar yazik degilmi bana bizimgilere. bir test yüzünden cinsel hayatimizi etkiledi, ve bu son bilgiyle mafolduk umudumdan vuruldum.hadi bana akil veren dostlarim var ! ya diger benden daha kıt olanlar. benim gibilere ve digerlerine borc sayiyorum 2 merkeze de yapacagim eleştiriyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…