Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayy cinsel hayatını sevsinler senin deli manyak.

O gelişine dan dun yaşayan, bu devirde okumayan araştırmayan gamsızların problemi yav. Sen laboratuvar ve doktora odaklan. Gerisi hikaye. Bir sürü yumurta toplandı ama embriyolarım gelişememiş veya doktor yüzüme bakmadı, transfere gelmedi diye şikayet edersen ahanda buraya yazıyorum, çok pis azarlarım seni.

.

Çok tatlısın

Bende diyorum Zeyno nerelerde canım sabah zor oldu bana hemen yazacağım size

Al işte bahçede seni hayal ettim ağlattın beni Allah’ım inşallah göstersin o günleri arminim

Gözlerim doldu, kolumda tüylerim diken diken oldu, hatta dedim kolumun fotosunu atayim anam kiz bi baktim sari olanlarda dikilince baya killiymisim ben
Canim benim o fotoğrafı bana göndermen cok yakin, ben inaniyorum, simdi sen diyorsun ya bütün aksilikler beni buluyor diye, butun düğümler bir anda açılacak insAllah, bu dünya ayni zamanda bir sınav dünyası, Allahim bu sınavı kolaylıkla atlatmayı nasip etsin hepimize ve baska dertle imtihan etmesin

unutmadan arastiricam bak bi konuda umudumu kaybetmistim.arastirmayi bile dusunmedim cünkü, bahceci bana yasak türkiye de dedi. yasa sadece bekarlar ve kemoterapi hastalarinin yumurta ve spermini dondurmayi kapsıyor demisti
Sperm de mi yasakmis ya

canımcııım yenı baslıycam okumaya, sen okumussun masallah Allah kabul etsın :) ben de sımdı hatıme baslıyorum

Adresi şaşırmışım biraz , olumlama ustasi flx77 imis

her ne kadar yazamasam da fikren hep bu grubun içindeyim canlar hepinizi yürekten oHOOOOOOMMMM luyorum, allah hommlarımızı dualarımızla beraber kabul etsın ınsallah, ferahlık kolaylık versın içlerimize, işlerimize, öpüyorum sizi

deniyciiiim, tadını merak ediyorum cok

canım sonuna kadar okumaya sbaredemyıp yazmak ıstedım, umarım cok guzel gelısır hersey, ben bu satırları yazarken sen 10 gunluk bı surecı atlatmıs olacaksın ınsallah mujdelı haberlerını okurum ılerleyen sayfalarda gulum

Bu arada benim mr sonucu çıktı, doktorumla konuştum temiz dedi, ağrıya neden olucak bir şey yok dedi, o zaman sorun bende dedim

bence sorun sende degıl doktorda :) ne yanı yoksa makınede mı Allah Allah (dıye trıp atasım geldı, nasıl gaza geldımse)

Amin canım inşallah bu mübarek gecede dualaınız kabul olsun hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almaya nasip eder rabbim inşallah
Bu arada dayanamadım test yaptırdım :)Eki Görüntüle 2274939

hayırlı olsun, Allah kucagına saglıkla almayı nasıp etsın ınsallah canım

Günaydın Kızlar, misafirlerim cumartesi gitti dün de temizliği bitirdim, artık rahat rahat yazabilirim, benim için yorucu bir tatil oldu ama keyifliydi umarım sizlerin de güzel geçmiştir, bayramda reglim de geldi yakında çalışmalar hızlanır, cilekliturta_33 bugün çok güzel bir değerle sevindireceksin bizi panic_attack şu güzel test fotosuda senden gelicek çünkü o kahraman embriyo hepimize sürpriz yapıcak reglisine sayılı günler kalan kimler bi el et etsin bakayım onlardan da güzel haberler gelsin inşallah

Valla niyeti bozdum gibi ama elbette gelir sağlıklıyım doğurganım

boşver spirali, onu taktırana kadar kafandan her ay hamile kaldım mı kalacak mıyım beklentisini yoketmeye çalış, ve sürpriz bi şekilde gelsin ikinci kuzun canım, guzelım. yok spiral mipiral, o da kım yahu. saglıklısın doğurgansın spırale gerek yok, surprızı beklıyoruz, beklemıyor gıbı yaparak canım.

bu dedıgın setlerı yaptıgında, hareketı yapmayı bıraktıktan sonra uzun bır sure de aynı hızla yag yakmaya devam ettıgın ıcın super ıyı ve mantıklı bır spor yapmıs oluyorsun, ben de gecen yaz denemıstım, gobek gıtmedı ama gobegın ust kısmında gerılme falan oldu, ancaaak bacaklaaarrr bacakkllaarrr öldü öldü bacım agrıdan, ne kadar hamsam artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…