- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.341
dedigin gibi olabilir ama, yasanan durumu yenileyip dedim ki (sitrese) girer de veremezse. anlamamislarsa derslerini iyi calissinlar yazik degilmi bana bizimgilere. bir test yüzünden cinsel hayatimizi etkiledi, ve bu son bilgiyle mafolduk umudumdan vuruldum.hadi bana akil veren dostlarim var ! ya diger benden daha kıt olanlar. benim gibilere ve digerlerine borc sayiyorum 2 merkeze de yapacagim eleştiriyi.
.Ayy cinsel hayatını sevsinler senin deli manyak.
O gelişine dan dun yaşayan, bu devirde okumayan araştırmayan gamsızların problemi yav. Sen laboratuvar ve doktora odaklan. Gerisi hikaye. Bir sürü yumurta toplandı ama embriyolarım gelişememiş veya doktor yüzüme bakmadı, transfere gelmedi diye şikayet edersen ahanda buraya yazıyorum, çok pis azarlarım seni.
Bugün vereceğim sormak kaç gündür Leyla gibiyimYaaa geriden geliyorum yeni gördüm kuzumm, tüylerim diken diken oldu, ilerleyen sayfalara bakmadan yaziyorum kan verdin mi,
Çok tatlısıninsallahhh boyle gitmezo eve gelince daha kapida basliyor benim deliliklerim neseli acar kapiyi ne kadar bozuk olursa olsun morelim, belli etmem hele onun uzgun diye uzulmussem. gece cok bozuldu dedim hey dostum yeni bir araya gelmedik biz 2 bucuk sene oldu tanimazmiyim malimi . hic teklmedi sen canını sıkma ,onun moreli bozdular bırakalim bir gun daha kafasini dinlesin. yarina biseyi kalmaz. gulme krizine girdik birlikte, haklisin dedi sarildi .durup durup guluyodu ben uyudum artik
Bende diyorum Zeyno nerelerde canım sabah zor oldu bana hemen yazacağım sizeResmen çığlık attımmaaşallah kuzum bal gibi çizgi nazar boncuğu koymak istiyorum ama bulamadım gitti telde Rabbim saglikla devamını nasip etsin inşallah yarın kan sonucunu da alırsın hemen paylaş emi. İnan çok heyecanlandım seni tahmin bile edemiyorum.
Al işte bahçede seni hayal ettim ağlattın beni Allah’ım inşallah göstersin o günleri arminimözgurcum canım benim cok teşekkür ederim guzel destegin icin her satirin cok kiymetlineyseki bu aksam lambada denemesi basta kaygili ama sonrassi cok yormadan tamama erdi. ona belli etmedim ama, sevincimden aglayasim geldi. hayat ne garip olur olmaz seylere şükrederken buluyo insan kendini.
insallah özgürüm, guzel kalbinin duasini, rabbimiz en kisa zaman da sana da nasip edip yasatsin
esime diyorum ben hamile kalim,dogurayim, beni hemen eve getirme. önce kucagim da bebegimle, bahceye gidelim oraya oturayim. bizamanlar hep panjurlari kapali penceremi, sadece yağmur yağdığında açtığım gunleri yadedip, ordan bakip aglamak istiyorum ve sen git mutfagin camindan bizi ceközgur can bu lafimi unutma o fotoğrafı sana da yollucam
Gözlerim doldu, kolumda tüylerim diken diken oldu, hatta dedim kolumun fotosunu atayim anam kiz bi baktim sari olanlarda dikilince baya killiymisim benözgurcum canım benim cok teşekkür ederim guzel destegin icin her satirin cok kiymetlineyseki bu aksam lambada denemesi basta kaygili ama sonrassi cok yormadan tamama erdi. ona belli etmedim ama, sevincimden aglayasim geldi. hayat ne garip olur olmaz seylere şükrederken buluyo insan kendini.
insallah özgürüm, guzel kalbinin duasini, rabbimiz en kisa zaman da sana da nasip edip yasatsin
esime diyorum ben hamile kalim,dogurayim, beni hemen eve getirme. önce kucagim da bebegimle, bahceye gidelim oraya oturayim. bizamanlar hep panjurlari kapali penceremi, sadece yağmur yağdığında açtığım gunleri yadedip, ordan bakip aglamak istiyorum ve sen git mutfagin camindan bizi ceközgur can bu lafimi unutma o fotoğrafı sana da yollucam
Sperm de mi yasakmis yaunutmadan arastiricam bak bi konuda umudumu kaybetmistim.arastirmayi bile dusunmedim cünkü, bahceci bana yasak türkiye de dedi. yasa sadece bekarlar ve kemoterapi hastalarinin yumurta ve spermini dondurmayi kapsıyor demisti
InsAllah hepimizi mutlu edecek haberlerle geleceksin, inaniyorum canim, guzel haberlerini bekliyoruz hepimizBugün vereceğim sormak kaç gündür Leyla gibiyim
Evettt kizlar, okudum bitirdim butun sayfaları
cilekliturta_33 cok sevindim senin icin, yarin kan testinle daha da sevinecegiz insAllah
panic_attack panic bacı yapsana bi test cifte bayram yapalim yarin
@dennisgo tedavin hayırlı olsun canim simdiden, bu sefer olacak hayirlisiyla
@Meryem Seyyan , o minik kalp saglikla atsin hep insAllah
flx77 sen nerelerdesin, seni hic göremedim
Denemek için bi avuç yeşil mercimek kavanoza koyuyorsun üstünü geçecek kadar su kapağı kapatma yarım açık Hava alsın kapalı bi dolaba akşamdan koyup sabaha suyu çekmiş olacak bu sefer yine su koyup süzülecek yine ertesi sabah aynı işlem zaten filizlenmeye başlamış olacak 2-3 günde oluyor buzdolabında bozulmuyor
Meraba ben geldm bgn gittk çok şükür kesemizi gördk bebişmde daha susam tanesi kadar hersey yolunda habr vereym dedm :)
Günaydın kader arkadaşlarım
Hayırlı Cuma’lar Kadir geceniz mübarek olsun ettiğimiz tüm dualar kabul olsun inşallah -allahım Buradaki arkadaşlarıma bana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip et amin-
Benim için büyük gün geldi çattı ,Allah’ın izniyle öğlen gidiyoruz saat 15 gibi de transfer olacak kızlarrrrr dua edin inşallah sağlıkla tutunup evlat olur -olurlar
öpüyorum hepinizi
Bu arada benim mr sonucu çıktı, doktorumla konuştum temiz dedi, ağrıya neden olucak bir şey yok dedi, o zaman sorun bende dedim
Amin canım inşallah bu mübarek gecede dualaınız kabul olsun hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almaya nasip eder rabbim inşallah
Bu arada dayanamadım test yaptırdım :)Eki Görüntüle 2274939
Valla niyeti bozdum gibi ama elbette gelir sağlıklıyım doğurganım
Fenalardayım. Koşu bandında bir saat takılacağıma şöyle kısa pratik bir şeyler bulayım dedim iki gün önce .toplam 8 dakika süren 4 hareket vardı. 2 dakika dinlemiyorsun. Tekrar 8 dakika yapıyorsun. Kim 18 dakikada yağ yakar süper olmalı ben bunu yapayım dedim :) bir kere ikinci seti zAten yapamadım nefes nefese ve kan ter içinde kaldım resmen. HAreketler basit aslında. tek tek zAten yaptığım şeyler ama beraber gerçekten çok yordu :) neyse 8 dakika yaptım duş aldım, çıktım dolaştım herşey güzel. Dün bir kalktım yürüyemiyorum :) oturamıyorum, oturursam kalkamıyorum fenalardaydım. Yattım yuvarlandım ben de tüm gün. Bugün daha iyiyim :) farklı bir 4 dakikalık egzersiz var gözüme onu kestirdim ama ilerleyen saatlerde bakacağım duruma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?