- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.361
Kızlar transferim yarın saat 17:30'da yapılacakmış.
16:30'da merkezde olacağız.
Sağol kuzum. Kimimiz tuttururken zorlanıyor kimimiz de tutanı yaşatırken yüreği ağzında yaşıyor işte, çeşit çeşit sınav var umarım hepimiz için en iyisi neyse o olur. Sen toparlan gel bakalım senin bebe inşallah ailenin sevinci olur.
Alarmı kaldırmayı unutmuşum bu saatte uyandım tabeee
Neyse sağlık olsun.. sağlık olsun deyince dün düştüm bileğim acıyo bi de diz kapağımın altı. Verilmiş sadakam varmış kırılmadı:)
@Armin kuzumm nik güzel olmuş :) duam da tam olmuş o zaman ❤ kesin işe yaradı o kullanılanlar. Hadi bakalım ben de heyecanla bekliyorum.
@Zeyneppp83 kuzu benim daha bayramdan sonra başlar yum.dönemi. senin az kalmış inşallah yarım yamalaklar tutmuştur hayırlısıyla❤
Kehanetler titreşiyor a dostlaar.
Otobanda giderken alçak mesafeden leylek geçti önümüzden, çarpacaz sandık o kadar yakındı. Ağzında da bişi vardı neydi göremedik. Ayy resmen sırlar dünyası ahahshsjs
Öyleymiş valla. Ben balık burcu için bekledim 1 saat, kadın kovayı anlat anlat bitiremedi, sonra balığa da öf bitse de gitsek der gibi acele acele geçti gitti
Öyle olmasa gerek.. çünkü ben geçen yaz Türkiye’ye tek geldim. Kontrol için doktoruma gittiğimde, takılıyordu, gitmeden sperm dondursaydık, hazır buradasın, hemen şimdi tedaviye başlardık diye :)unutmadan arastiricam bak bi konuda umudumu kaybetmistim.arastirmayi bile dusunmedim cünkü, bahceci bana yasak türkiye de dedi. yasa sadece bekarlar ve kemoterapi hastalarinin yumurta ve spermini dondurmayi kapsıyor demisti
Ya koşu bandında 1 saate yakın takılıyorum, haftada bir kaç gün. Üstüne bölgesel hareketler de yapıyorum, arada aksatsam da yapıyorum yani.. ama ben böyle ağrı görmedim. Bence çok etkiliydi. Tekrar başlayacağım ama yarın sınavım var geçsin öyle başlarım dedim. Yarından sonra boşum zAten günlerimi planlamam lazım tatile gidene kadar :)bu dedıgın setlerı yaptıgında, hareketı yapmayı bıraktıktan sonra uzun bır sure de aynı hızla yag yakmaya devam ettıgın ıcın super ıyı ve mantıklı bır spor yapmıs oluyorsun, ben de gecen yaz denemıstım, gobek gıtmedı ama gobegın ust kısmında gerılme falan oldu, ancaaak bacaklaaarrr bacakkllaarrr öldü öldü bacım agrıdan, ne kadar hamsam artık :)
Bazen vücutta hiç bir işlevi yok sandığımız, basit gördüğümüz bir bölüm arızalanınca ne kadar çok kullanıyormuşum ben bunu diyoruz ya senin ayak parmağı da öyle oldu sanırım. Bir de ayaklar çilekeş, tüm vücudu taşıyor, orada bir sorun da insanı çok etkiliyoraman kuzu dıkkat, gecmıs olsun bu arada, bak ben parmagı kırdım, onun yuzundun kırdıgım parmagın yanındakı parmak agrımaya basladı, kırılan parmak hareket kabılıyetını tam kazanamadı, dersın bır ufak ayak parmagı ama tum ayagımı mahvettı
Benim için de yorucu ama keyifli bir tatildi.Günaydın Kızlar, misafirlerim cumartesi gitti dün de temizliği bitirdim, artık rahat rahat yazabilirim, benim için yorucu bir tatil oldu ama keyifliydi umarım sizlerin de güzel geçmiştir, bayramda reglim de geldi yakında çalışmalar hızlanır, @cilekliturta_33 bugün çok güzel bir değerle sevindireceksin bizipanic_attack şu güzel test fotosuda senden gelicek çünkü o kahraman embriyo hepimize sürpriz yapıcak reglisine sayılı günler kalan kimler bi el et etsin bakayım onlardan da güzel haberler gelsin inşallah
Hadi hemen gelsin çalışmalara başla sen de, operasyon sonrası çok bekledin sende canım,bu kadar bekleyiş sonrası güzel yumurtalar oluşmuşturBenim için de yorucu ama keyifli bir tatildi.
Ben tarlusalı bitirdim cumartesi günü, adet olmayı bekliyorum sabırsızlıkla
Umarım besteciğim...Nasılsa tarlusal içiyorum diye kafa da rahat hızlı çalışmalar yaşandı spontane şekilde, tarlusal içip hamile kalan da olmuş bayağı, eğer riski yoksa o da kabulümm:))Hadi hemen gelsin çalışmalara başla sen de, operasyon sonrası çok bekledin sende canım,bu kadar bekleyiş sonrası güzel yumurtalar oluşmuştur
ben de okumuştum onu bebek varsa besliyor düşmesini engelliyor diye.. hadi inşallahh sürpriz yapsınn kuzuUmarım besteciğim...Nasılsa tarlusal içiyorum diye kafa da rahat hızlı çalışmalar yaşandı spontane şekilde, tarlusal içip hamile kalan da olmuş bayağı, eğer riski yoksa o da kabulümm:))
Umarım canım benim. İdrarda baloncuk görünce sabah aklıma geldi:)) salozy miydi, Meryem miydi acep gören:)ben de okumuştum onu bebek varsa besliyor düşmesini engelliyor diye.. hadi inşallahh sürpriz yapsınn kuzu
meryemdi kuzu :))Umarım canım benim. İdrarda baloncuk görünce sabah aklıma geldi:)) salozy miydi, Meryem miydi acep gören:)
Test yaptın mı canım? Haberler sendeEvet kuzum yarın transfer sonrası 7.gün. Silik çıkarsa test gününe kadar başka idrar testi yapmam zaten. İki gün sonra kan testi yaparım.
Silik milik bişi çıksa keşke ama benim içimde hiç olumlu bi his yok yav. Ne olacaksa olsun bi an önce diyorum. Hoff..
Verir canımErken gebelik testi 4-5 gun onceden sonuc verir mi kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?