Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar transferim yarın saat 17:30'da yapılacakmış.
16:30'da merkezde olacağız.

canım hayırlısı ıle gerceklesmıstır transferın ınsallah, ve kolaylıkla gecırecegın bır hamılelıgın ardından saglıkla guzel yavrunu kucagına alırsın umarım. hersey gonlunce olsun canımm

canım doktora gıtmıssındır muhtemelen daha o sayfalara gelemedım ama umarım ıcını ferhalatacak guzel haberler almıssındır ve saglıkla bebegını kucagına almak nasıp olur, ben de kurtajdan sonra hamıle kalır mıyım kalırsam yıne aynı sekılde olur mu 8+2 de olmustum kurtaj, o esıgı atlatabılır mıyım bı suru delı soru. umarım sen hamılelıgını guzel ve kolaylıkla gecırır yavruna saglıkla kvusursun ınsallah

aman kuzu dıkkat, gecmıs olsun bu arada, bak ben parmagı kırdım, onun yuzundun kırdıgım parmagın yanındakı parmak agrımaya basladı, kırılan parmak hareket kabılıyetını tam kazanamadı, dersın bır ufak ayak parmagı ama tum ayagımı mahvettı

ahan da bebek götürüyodur, kargoyu yetiştirme heyecanından alçak uçmuştur, ya da ineceği yere yaklaşmıştr bacımmm

Öyleymiş valla. Ben balık burcu için bekledim 1 saat, kadın kovayı anlat anlat bitiremedi, sonra balığa da öf bitse de gitsek der gibi acele acele geçti gitti

ben de beklemekten bıkıyorum, zaten son burc dıye ıkı satır bıtese de gıtsek havasında olmuyor mu yorumlar, kufru basıyorum ıcımden arada bır sondan basa dogru okusalar ya yahuuu

unutmadan arastiricam bak bi konuda umudumu kaybetmistim.arastirmayi bile dusunmedim cünkü, bahceci bana yasak türkiye de dedi. yasa sadece bekarlar ve kemoterapi hastalarinin yumurta ve spermini dondurmayi kapsıyor demisti
Öyle olmasa gerek.. çünkü ben geçen yaz Türkiye’ye tek geldim. Kontrol için doktoruma gittiğimde, takılıyordu, gitmeden sperm dondursaydık, hazır buradasın, hemen şimdi tedaviye başlardık diye :)

Ya koşu bandında 1 saate yakın takılıyorum, haftada bir kaç gün. Üstüne bölgesel hareketler de yapıyorum, arada aksatsam da yapıyorum yani.. ama ben böyle ağrı görmedim. Bence çok etkiliydi. Tekrar başlayacağım ama yarın sınavım var geçsin öyle başlarım dedim. Yarından sonra boşum zAten günlerimi planlamam lazım tatile gidene kadar :)

Bazen vücutta hiç bir işlevi yok sandığımız, basit gördüğümüz bir bölüm arızalanınca ne kadar çok kullanıyormuşum ben bunu diyoruz ya senin ayak parmağı da öyle oldu sanırım. Bir de ayaklar çilekeş, tüm vücudu taşıyor, orada bir sorun da insanı çok etkiliyor

Benim için de yorucu ama keyifli bir tatildi.
Ben tarlusalı bitirdim cumartesi günü, adet olmayı bekliyorum sabırsızlıkla

Benim için de yorucu ama keyifli bir tatildi.
Ben tarlusalı bitirdim cumartesi günü, adet olmayı bekliyorum sabırsızlıkla
Hadi hemen gelsin çalışmalara başla sen de, operasyon sonrası çok bekledin sende canım,bu kadar bekleyiş sonrası güzel yumurtalar oluşmuştur

Hadi hemen gelsin çalışmalara başla sen de, operasyon sonrası çok bekledin sende canım,bu kadar bekleyiş sonrası güzel yumurtalar oluşmuştur
Umarım besteciğim...Nasılsa tarlusal içiyorum diye kafa da rahat hızlı çalışmalar yaşandı spontane şekilde, tarlusal içip hamile kalan da olmuş bayağı, eğer riski yoksa o da kabulümm:))

Umarım besteciğim...Nasılsa tarlusal içiyorum diye kafa da rahat hızlı çalışmalar yaşandı spontane şekilde, tarlusal içip hamile kalan da olmuş bayağı, eğer riski yoksa o da kabulümm:))
ben de okumuştum onu bebek varsa besliyor düşmesini engelliyor diye.. hadi inşallahh sürpriz yapsınn kuzu

Test yaptın mı canım? Haberler sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…