Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canomm sana bisi diyim mi ciksin insallah hayirlisiyla esimden once buraya yazicam
ee kuzum kolay değil hep beraberiz burada her şeyimizi paylaşıyoruz aşa yukarı.. sen az takılsan da bir geçmişimiz var..
inşallah bekliyoruumm çift çizgi testiniiii:)
değerlendirildi o zaman inşallah:)

ee kuzum kolay değil hep beraberiz burada her şeyimizi paylaşıyoruz aşa yukarı.. sen az takılsan da bir geçmişimiz var..
inşallah bekliyoruumm çift çizgi testiniiii:)
değerlendirildi o zaman inşallah:)
Tabikiii..bu topigin datliligi samimiyeti baska

Kızlar test yaptırdım bugün 10.gün kan değerim 92 çıktı Allah’a binlerce kez şükürler olsun inşallah sağlıkla katlanır
çok şükür canım,sağlıkla katlansın inşAllah,minicik turtalar büyüsünler sağlıkla

Kızlar canlarım toplaşın ağlamaktan yazamıyorum eşim evden işe gider gitmez eczaneye gittim erken gebelik testi normal test aldım

aman allahım süper, bu gordugum en belırgın hayalet cızgı, gerıden gelıyorum yazmadan edemedım, umarım sonrakı testlerde daha belırgın olmustur ılerıdekı sayfalarda gorucem artık. super, tebrıkler canım :)

Kizlar yumurtlama gunu 2 gune bir iliski şeysine uyuyo musunuz?
Banyo yapmaktan yesillenip çimlenmiyek

bu ay sadece yumurtlamadan ovuda pık gormeden 2 gun once ve pık oldugu gun bırlıkte olduk, pık de kadır gecesıne denk geldı, hıc yatarak beklemedım de, bu ay bende bı cacık yok, bı dahakı ay sarılcam allah ızın verırse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…