- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.381
Tesekkur ederim canim cevabin icin.Verir canım
Ama ama bu mikemmeel bi habeeer gozunaydin cilegim darisi basimizaKızlar test yaptırdım bugün 10.gün kan değerim 92 çıktıAllah’a binlerce kez şükürler olsun inşallah sağlıkla katlanır
varsa çıkar hatta normal testte bile çıkıyor kuzu ayy hadi inşallah.Erken gebelik testi 4-5 gun onceden sonuc verir mi kizlar?
haydi gözün aydın kuzumm çok sevindim ya maşallahh katlanarak artsın inşallahhKızlar test yaptırdım bugün 10.gün kan değerim 92 çıktıAllah’a binlerce kez şükürler olsun inşallah sağlıkla katlanır
Canomm sana bisi diyim mi ciksin insallah hayirlisiyla esimden once buraya yazicamvarsa çıkar hatta normal testte bile çıkıyor kuzu ayy hadi inşallah.
ee kuzum kolay değil hep beraberiz burada her şeyimizi paylaşıyoruz aşa yukarı.. sen az takılsan da bir geçmişimiz var..Canomm sana bisi diyim mi ciksin insallah hayirlisiyla esimden once buraya yazicam❤
Tabikiii..bu topigin datliligi samimiyeti baskaee kuzum kolay değil hep beraberiz burada her şeyimizi paylaşıyoruz aşa yukarı.. sen az takılsan da bir geçmişimiz var..
inşallah bekliyoruumm çift çizgi testiniiii:)
değerlendirildi o zaman inşallah:)
Ayy hadii çok heyecanlıyım ben de oofffff hadi silik de olsa görüyoruz benim kahraman embiryom sımsıkı tutunuyoooorrrYeni uyandım yav sabah 6da uyudum. Yapıp haber edecem. Çok korkuyom.
Geriden geliyorum her mesajı okuduğumda bir önceki anlamsız kalıyor. Tamamen okuyup öyle yazayım en iyisi
çok şükür canım,sağlıkla katlansın inşAllah,minicik turtalar büyüsünler sağlıklaKızlar test yaptırdım bugün 10.gün kan değerim 92 çıktıAllah’a binlerce kez şükürler olsun inşallah sağlıkla katlanır
Harika ötesi bir haber yaa, katlanarak artsın değerin, minik turtan veya turtaların sıkıca tutunsun sanaKızlar test yaptırdım bugün 10.gün kan değerim 92 çıktıAllah’a binlerce kez şükürler olsun inşallah sağlıkla katlanır
Ziyan etme sakın ilk idrarını, bekliyoruz:))Yeni uyandım yav sabah 6da uyudum. Yapıp haber edecem. Çok korkuyom.
Aaaaa Gökçenim yaaa, çok çook mutlu oldummm, işte bu yaaa, kahraman embriyomuz,. Hemen kan testi de mi yapsan doktorunu arayıpElim ayağım titriyo. Anında çıktı kızlar. Şoktayım.
Kızlar canlarım toplaşın ağlamaktan yazamıyorum eşim evden işe gider gitmez eczaneye gittim erken gebelik testi normal test aldım
Yaa paniikk duygulandiim..Gozunaydin canim Allah tamamina erdirsinElim ayağım titriyo. Anında çıktı kızlar. Şoktayım.
Kizlar yumurtlama gunu 2 gune bir iliski şeysine uyuyo musunuz?
Banyo yapmaktan yesillenip çimlenmiyek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?