- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.401
Sen daha gençsin kuzu.. senden daha aktif olmanı bekliyoruuuuzz..
Çörekotu bal tarçını duymuşsundur onla kalan çok dene istersen sen de.
Ben çok üşengecim her şey zoruma gidiyor.. Allahtan bir işim var da kalkıp işe gidebiliyorum
Her ay şunu denicem diyorum sonra yine bişiy oluyo hiç bişey yapmamış oluyorum
Oleyyyyy güzel haberler hızla gelmeye devam ediyordu, tebrikler canım benim, çok sevindim, sağlıkla kucağına al inşallahElim ayağım titriyo. Anında çıktı kızlar. Şoktayım.
hayy maşallahhhh silik milik çıksın diyoduk kuzuum yaaa tebrikler.. yediklerin boşa değilmişşş gııı :))Elim ayağım titriyo. Anında çıktı kızlar. Şoktayım.
yaaa biliyordummmm,hayırlı olsun canım ya,kızlar vallaha kendim hamileymişim gibi seviniyorum testleri gördükçe,hadi kan ver yaaElim ayağım titriyo. Anında çıktı kızlar. Şoktayım.
ya o şimdi göklerde uçuyor,panic bayıldınn zaaarr
caneye de yazdim az once gece ugrastik olmadi ilk defa boyle bisi oldu. demek ki cok takiyor denizimustune boyle olmasi daha da bozmaz insallah psikolojisini.
Çok güzel katlanarak devam etsin inşallahKızlar test yaptırdım bugün 10.gün kan değerim 92 çıktıAllah’a binlerce kez şükürler olsun inşallah sağlıkla katlanır
Yaaaaa süperrrrrr çok şükür çok ama çöke sevindimElim ayağım titriyo. Anında çıktı kızlar. Şoktayım.
Bazen vücutta hiç bir işlevi yok sandığımız, basit gördüğümüz bir bölüm arızalanınca ne kadar çok kullanıyormuşum ben bunu diyoruz ya senin ayak parmağı da öyle oldu sanırım. Bir de ayaklar çilekeş, tüm vücudu taşıyor, orada bir sorun da insanı çok etkiliyor
Hadi gözün aydın maşallah kat kat artar inşallah, sağlıkla kucağına alırsın, sıraKızlar test yaptırdım bugün 10.gün kan değerim 92 çıktıAllah’a binlerce kez şükürler olsun inşallah sağlıkla katlanır
Elim ayağım titriyo. Anında çıktı kızlar. Şoktayım.
Maşallah süper, ben demiştim ama içimemi doğdu neElim ayağım titriyo. Anında çıktı kızlar. Şoktayım.
Aay çok heyecanlı. Gittim geldim cano, karından bakıldı kese göründü yanlış anlamadıysam 14 mm. Eğer öyleyse 6+2 ile tam uyumlu . Karından bebonun gözükmesi için erkenmiş . Herhalde kese 20 mm filan olmalıymış. Onu da görürüz herhalde atar kalbi niye atmasın diiimi amaselozy diyince sen naptın kuzu keseyi gördün mü ya da bebişiii?
6 güne kadar sonuç verenler var ama 6 gün önce doğru çıkma oranı %50 lerde falan... ama 4 gün önce silikte olsa çıkar sanırım canım.Erken gebelik testi 4-5 gun onceden sonuc verir mi kizlar?
CanımKızlar test yaptırdım bugün 10.gün kan değerim 92 çıktıAllah’a binlerce kez şükürler olsun inşallah sağlıkla katlanır
Ahaha süper haber. Kahraman embriyoya bak, hakkımda ileri geri konuştun ama bak ben buradayım diyor :) tebrikler canım.. kan ne zaman vereceksin?Elim ayağım titriyo. Anında çıktı kızlar. Şoktayım.
bu mesajı okurken kahve içiyordum püskürdüm resmen kahveyi :)panic bayıldınn zaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?