Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

işte bu BEN cansın canoomm

caneye de yazdim az once gece ugrastik olmadi ilk defa boyle bisi oldu. demek ki cok takiyor denizim ustune boyle olmasi daha da bozmaz insallah psikolojisini.

erkekleer bu tur seylerden cok etkılenıyor, bı keresınde esım bacagı ıcın ılac kullandı ılaclar cınsel yonden ters etkı yapıyormus, farketmedık bunun psıkolojısı bozuldu resmen. sonra ılacların yan etkılerıne baktım felaket. ılacları bıraktıktan sonra bıle cok uzun sure cesaretı kırıktı, bunlar her ay adet olsa veya dusuk yasada omurlerınde bır kere bı daha cınsel ılıskıyı falan bırak kadın elı tutmaz, acızler, bı de hep erkek guclu kavramı ıle yetısıp, organlarına farklı bır anlam yuklendıgı ıcın onda sorun olunca gercekten çöküyorlar. sen cok guzclu bır guzellıksın, esını de yukselteceksın kendın de ıyı olup bebısını kucagına alacaksın gulum

kesınlıkle canım ya ayak da cok onemlı bı organ zaten, parmagını kırdım dıye ayagım da bana kırıldı zaar

Kızlar test yaptırdım bugün 10.gün kan değerim 92 çıktı Allah’a binlerce kez şükürler olsun inşallah sağlıkla katlanır
Hadi gözün aydın maşallah kat kat artar inşallah, sağlıkla kucağına alırsın, sıra panic_attack ta söylemiştim ikinizinde hamile kalacağınızı çok sevindim darısı bizlere inşallah

Elim ayağım titriyo. Anında çıktı kızlar. Şoktayım.

aman allahım bugun sabahtan berı okudukce cıft cızgıler masallahhhh, harıkasınız kızlar ıcım kıpır kıpır oldu ya, allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın cokkkkk sevındım cooook

selozy diyince sen naptın kuzu keseyi gördün mü ya da bebişiii?
Aay çok heyecanlı. Gittim geldim cano, karından bakıldı kese göründü yanlış anlamadıysam 14 mm. Eğer öyleyse 6+2 ile tam uyumlu . Karından bebonun gözükmesi için erkenmiş . Herhalde kese 20 mm filan olmalıymış. Onu da görürüz herhalde atar kalbi niye atmasın diiimi ama

Kızlar test yaptırdım bugün 10.gün kan değerim 92 çıktı Allah’a binlerce kez şükürler olsun inşallah sağlıkla katlanır
Canım
Umarım değerin katlanarak artar ve keyifli bir hamilelikten sonra sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini

Arkadaşlar vitamin takviyesi almam lazım koenzim qh ve ubikinol bunlar yumurta kalitesini artırıyormuş lakin bu haplar çok büyük benim büyük hapları içince panikliyorum lütfen neler yapabilirim bu konuda tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirseniz çook sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…