Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yutmakta mı sorun yaşıyorsun? Bu ilaçlar kapsüllü o kapsüller de mide korumak için aslında. Ama mide sorunun yoksa kapsülden çıkarıp içsen mi diye geliyor aklıma.

Nihayet okumayı bitirdim. Transfer sonrası stresi hiç yaşamadan güzel hamilelikte haberlerinizi aldim çok mutlu oldum. Öncelikle sağlıklı hamilelikler ve kolay doğumlar diliyorum. Geride kalan bizlere de en kısa surede bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin Allah'ım inşallah

ayy maşallahh kuzuyaa.. hadi inşallah darısı bebişeee atar tabi hata bugün yarın atar o maşallahh

Canım yutmakta mı sorun yaşıyorsun? Bu ilaçlar kapsüllü o kapsüller de mide korumak için aslında. Ama mide sorunun yoksa kapsülden çıkarıp içsen mi diye geliyor aklıma.
Evet cnm içmekte sıkıntı. Korkuyorum içerken boğazıma takılacak diye korktuğum için öylede oluyor

Eşim şoka girdi. Rüyada gibiyiz. Hepinize çok teşekkür ederim kuzular. Az pozitif enerjiler, dualar yollamadınız. Kan vermeye gidiyoruz şimdi.
Panic çok sevindim! Kendine çok dikkat et kendisi şuan varoluş kavgası veriyor lütfen annesi olarak motive et onu

kızlar merhaba bn dün 18.günde hamile oladugumu ögrendim 370 cıktı degerim ama gecen ay da kımyasal gebelik yasdım fikriniz varmı gecen ay da aynı gunde 118 di sonra kımyasal oldu
tam anlamadım ama sanırım geçen ay kimyasal yaşadın, bu ay da 370 ile gebe olduğunu öğrendin.. inşallahh sağlıkla artarak devam etsin.. her gebelik farklı hepsi düşecek diye bir durum yok cnm 18.gün ne bu arada?

O kadar değildir gı. 7.gün daha teyzesi. Erken gebelik testi bi de o. İnşallah yüksektir ama. 1 saat sonra belli olacak.
uyy teyzesii yesin totosunu çook heyecanlıyım ben de neyse işte erken merken epey belirginn kuzu.. bakalım kaç çıkıcak.. gözüm sende..

ovulasyonda 14.gun ya adet yada bebek olur ya yumurta catladıktan sonrta bn 18.gun yatrdım testi yani adetten 4 gün gecince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…