- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.421
Canım yutmakta mı sorun yaşıyorsun? Bu ilaçlar kapsüllü o kapsüller de mide korumak için aslında. Ama mide sorunun yoksa kapsülden çıkarıp içsen mi diye geliyor aklıma.Arkadaşlar vitamin takviyesi almam lazım koenzim qh ve ubikinol bunlar yumurta kalitesini artırıyormuş lakin bu haplar çok büyük benim büyük hapları içince panikliyorum lütfen neler yapabilirim bu konuda tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirseniz çook sevinirim
Bölerek iç canımArkadaşlar vitamin takviyesi almam lazım koenzim qh ve ubikinol bunlar yumurta kalitesini artırıyormuş lakin bu haplar çok büyük benim büyük hapları içince panikliyorum lütfen neler yapabilirim bu konuda tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirseniz çook sevinirim
ayy maşallahh kuzuyaa.. hadi inşallah darısı bebişeeeAay çok heyecanlı. Gittim geldim cano, karından bakıldı kese göründü yanlış anlamadıysam 14 mm. Eğer öyleyse 6+2 ile tam uyumlu . Karından bebonun gözükmesi için erkenmiş . Herhalde kese 20 mm filan olmalıymış. Onu da görürüz herhalde atar kalbi niye atmasın diiimi ama
Tamamdir canim sagolasin6 güne kadar sonuç verenler var ama 6 gün önce doğru çıkma oranı %50 lerde falan... ama 4 gün önce silikte olsa çıkar sanırım canım.
Evet cnm içmekte sıkıntı. Korkuyorum içerken boğazıma takılacak diye korktuğum için öylede oluyorCanım yutmakta mı sorun yaşıyorsun? Bu ilaçlar kapsüllü o kapsüller de mide korumak için aslında. Ama mide sorunun yoksa kapsülden çıkarıp içsen mi diye geliyor aklıma.
şimdide dualar güzel kan sonucu içinEşim şoka girdi. Rüyada gibiyiz. Hepinize çok teşekkür ederim kuzular. Az pozitif enerjiler, dualar yollamadınız. Kan vermeye gidiyoruz şimdi.
Panic çok sevindim! Kendine çok dikkat et kendisi şuan varoluş kavgası veriyor lütfen annesi olarak motive et onuEşim şoka girdi. Rüyada gibiyiz. Hepinize çok teşekkür ederim kuzular. Az pozitif enerjiler, dualar yollamadınız. Kan vermeye gidiyoruz şimdi.
hadi hemen yaz 100 üstü diyorum bu koyuluğa :)Eşim şoka girdi. Rüyada gibiyiz. Hepinize çok teşekkür ederim kuzular. Az pozitif enerjiler, dualar yollamadınız. Kan vermeye gidiyoruz şimdi.
hele o leylek o leylekNe bereketli topik yav boşuna kehanetler titreşiyor demedikDarısı en kısa zamanda tüm bekleyen arkadaşlara olsun
kızlar merhaba bn dün 18.günde hamile oladugumu ögrendim 370 cıktı degerim ama gecen ay da kımyasal gebelik yasdım fikriniz varmı gecen ay da aynı gunde 118 di sonra kımyasal olduhele o leylek o leylek
.flx77 progenyF sen kendin kafana göremi aldın yoksa Dr mu sana yazdı canım boyutu küçükse ondan alıp kullanayım
hadi hemen yaz 100 üstü diyorum bu koyuluğa :)
tam anlamadım ama sanırım geçen ay kimyasal yaşadın, bu ay da 370 ile gebe olduğunu öğrendin.. inşallahh sağlıkla artarak devam etsin.. her gebelik farklı hepsi düşecek diye bir durum yok cnm 18.gün ne bu arada?kızlar merhaba bn dün 18.günde hamile oladugumu ögrendim 370 cıktı degerim ama gecen ay da kımyasal gebelik yasdım fikriniz varmı gecen ay da aynı gunde 118 di sonra kımyasal oldu
uyy teyzesii yesin totosunuO kadar değildir gı. 7.gün daha teyzesi. Erken gebelik testi bi de o. İnşallah yüksektir ama.1 saat sonra belli olacak.
ovulasyonda 14.gun ya adet yada bebek olur ya yumurta catladıktan sonrta bn 18.gun yatrdım testi yani adetten 4 gün gecincetam anlamadım ama sanırım geçen ay kimyasal yaşadın, bu ay da 370 ile gebe olduğunu öğrendin.. inşallahh sağlıkla artarak devam etsin.. her gebelik farklı hepsi düşecek diye bir durum yok cnm 18.gün ne bu arada?
uyy teyzesii yesin totosunuçook heyecanlıyım ben de neyse işte erken merken epey belirginn kuzu.. bakalım kaç çıkıcak.. gözüm sende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?