- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.441
ayyy kuzuumm yaa değmeyin ağlıcimm... lelelelellelelel şampiyonn kahraman embiryoma bi ton laf söyledinn.. müstecebi de gözlerinden öperim.. sizi de tebrik ediyorumm çokkk çooookkk kuzum yaa.Haklı çıktın teyzesi. 138 çıktı oha! Resmen gebeyim! As bayrakları as as ass!
Haklı çıktın teyzesi. 138 çıktı oha! Resmen gebeyim! As bayrakları as as ass!
canım benim ya,çok tebrik ederim seni ve eşini,Haklı çıktın teyzesi. 138 çıktı oha! Resmen gebeyim! As bayrakları as as ass!
aman tanrısıııElim ayağım titriyo. Anında çıktı kızlar. Şoktayım.
cok guzel cikmis degerin masallahHaklı çıktın teyzesi. 138 çıktı oha! Resmen gebeyim! As bayrakları as as ass!
Oh be çok şükür gıızz hamilemiyiz şimdi bizHaklı çıktın teyzesi. 138 çıktı oha! Resmen gebeyim! As bayrakları as as ass!
zeynommm msjini okuyunca kapadim gözlerimi kocaman sarıldım sanacok sagol canısı topladim tabii ilham geldi enercii aldım burdan.yarın dedigin gibi dalarim temizlige beynim tam pırıl pırıl olar
Estrofem,crinone jel,enox kan sulandırıcı iğne,coraspin,vitamin kullanıyorum canım lazım olmadan inşallah hamile kalırsın ve buradaki tüm arkadaşlar inşallah tez vakitte
Valla öylesiniz. Patlatın birer hamile günlüğü de gruba uğur getirsin kızlar.Oh be çok şükür gıızz hamilemiyiz şimdi biz
Oh be çok şükür gıızz hamilemiyiz şimdi biz
Geriden geliyorum..yap bencede... dicemmm ama kesin yapmışsındır...heyecanla sonucu bekliyorum.. inşallh 2. pozitifsindir...Yarın yapayım mı kız?
aman tanrısııınekadar guzel cizgiler ama hic sasirmadim bekliyordum ki . rabbim
kucagina almayi da nasip etsinbide özür diledin mi ondan
Daha erken cınım önce sen yapValla öylesiniz. Patlatın birer hamile günlüğü de gruba uğur getirsin kızlar.
Sonucun da iyi gelmiş.. fakir ama gururlu bir embriyo vardı anacım,işte o benim (çakkk diye bir tokat duyulur ) 138 değeri ile geldim şüphede bırakmamak için :)Haklı çıktın teyzesi. 138 çıktı oha! Resmen gebeyim! As bayrakları as as ass!
Ee sen niye patlatmıyoonn canım:)Valla öylesiniz. Patlatın birer hamile günlüğü de gruba uğur getirsin kızlar.
Ee dersine sıkı çalıştı panic alıntıladığım mesajı hatırlarsın.. ben o bebeyi de yaparım demişti.. maşallah sağlıkla sizlerden de alalım bu haberleri art arda aminnn dedim öyle de oldu kuzum ❤Sonucun da iyi gelmiş.. fakir ama gururlu bir embriyo vardı anacım,işte o benim (çakkk diye bir tokat duyulur ) 138 değeri ile geldim şüphede bırakmamak için :)
tebrikler canım, sağlıkla kucağına alırsın umarım.. tam hayal tetiğin tarihlerde istediğin gibi bir bebek olacak muhtemelen :)
Siz grubun eskilerisiniz yav, istemedim bari panic müdürden haber gelmeden patlatmak :) Ama koyarım artık.Ee sen niye patlaymıyoonn canım:)
Maşallahh yap tabi..Siz grubun eskilerisiniz yav, istemedim bari panic müdürden haber gelmeden patlatmak :) Ama koyarım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?