Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklı çıktın teyzesi. 138 çıktı oha! Resmen gebeyim! As bayrakları as as ass!
ayyy kuzuumm yaa değmeyin ağlıcimm... lelelelellelelel şampiyonn kahraman embiryoma bi ton laf söyledinn.. müstecebi de gözlerinden öperim.. sizi de tebrik ediyorumm çokkk çooookkk kuzum yaa.

canım benim ya,çok tebrik ederim seni ve eşini,
mükemmel bir anne olacaksın inşAllah,
katlanarak sağlıkla artsın panic bacı,yeğenimize iyi bak

panic_attack cilekliturta_33 transfer sonrası hangiilaçları kullandınız? Lazım olurbelki

Estrofem hap, vinalac multivitamin, coraspin, oksapar kan sulandırıcı iğne, crinone jel bi de transfere 6 gün kala günde 1 tane kortizon hapı verdi benim doktor vücut embriyoyu tehlike olarak görmesin diyeymiş. Transferden sonra bıraktırdı. 6 tane içtim ondan.
Az önce Müstecep Beyle de konuştuk. Artık coraspin'i de bırak diğerlerine aynen devam et dedi.

aman tanrısııı nekadar guzel cizgiler ama hic sasirmadim bekliyordum ki. rabbim
kucagina almayi da nasip etsinbide özür diledin mi ondan

Sağol kuzum darısı hepinizin başına inşallah.
Gece olunca başbaşa kalınca konuşcam ben onla. Dilicem özrümü. Helal olsun sana eşek sıpam, beni çok şaşırttın, senle gurur duyuyorum dicem.

Sonucun da iyi gelmiş.. fakir ama gururlu bir embriyo vardı anacım,işte o benim (çakkk diye bir tokat duyulur ) 138 değeri ile geldim şüphede bırakmamak için :)

tebrikler canım, sağlıkla kucağına alırsın umarım.. tam hayal tetiğin tarihlerde istediğin gibi bir bebek olacak muhtemelen :)

Ee dersine sıkı çalıştı panic alıntıladığım mesajı hatırlarsın.. ben o bebeyi de yaparım demişti.. maşallah sağlıkla sizlerden de alalım bu haberleri art arda aminnn dedim öyle de oldu kuzum ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…