- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.481
Yaa evet eşimle aynı gün doğmuşuz o da kova minik turta da kova olunca bildiğin kova ailesiUmarım canımcım. Sağlıkla devam etsin inşallah. Her şey istediğimiz gibi giderse muhtemelen Şubat ortasında kovadan olma kova olacak.
cilekliturta_33 'nın da kovadan olma kova olacak.
Darısı başına kuzum.
Anam yazmışsın bile, okumadan ileriyi yazmisimTahmini 6 gün sonra 1000i geçer. İki gün sonraki kan sonucuna göre gidiceğin günü belirlersinpanic_attack
degerleriniz guzel guzel katlanarakkkkkkk artsin insallahhhhhhhhhhhhhOoooo daha dur çarşamba kan muhtemelen cuma da ister bi hafta on günü bulur belkim
Amin güzelim aminnndegerleriniz guzel guzel katlanarakkkkkkk artsin insallahhhhhhhhhhhhhkalp atışlarını duyduk hersey yolunda yazdiginizi da okuduk öyle de oldu amin .
He valla kız bildiğin hamileymişim yav.
Saatlerce geze geze, belimi kütlete kütlete yerleştirmişim bebeyi
Müstecep candır. Negatif bile olsa onunla tekrar deneyecem demiştim zaten öyle güven veriyo insana. Tek atımlık kurşunumuzu da embriyologlar çok iyi korumuşlar valla helal olsun. Müstecep Bey "kucağımda da görmek istiyorum o bebeği" diye yazdı az önce. Tamam dedim.
Şu an İstanbul'daki okuldayız. Kocam toplantı yapıyo ben de gene acıktım hadi gari bitir gidelim diye msj atıyom, güldü gülecek yazık adamın kafa gitti iyice
1000'i ne zaman görecez heç bilmiyom ki. Haftaya zaar inşalla maşalla.
Midem kazınıyo yav. Hazır bulantılar başlamamışken depolayam ben yemekleri. :)
Canim kac gun gecikti adetin 138 cikti masallag hyrli olsunHaklı çıktın teyzesi. 138 çıktı oha! Resmen gebeyim! As bayrakları as as ass!
işteyim kuzum baya yoğun burlar yazacam.. :)Çok çok teşekkür ederim canım benimAllah’a şükürler olsun Tez zamanda sende diğer arkadaşlarımda bu mutluluğu tatsın hep dua edicem Zeynom hikayeyi merak ettim
inşallahhhhhh kuzum...Hepiciinize ediyorum dua. Son zamanlarda şeytanın bacağını kırdık zaten. Bundan sonra nüfus patlaması yaşayacak burası diye düşünüyorum. :))
bide olurmuş hiç umudum yok ama çok yorucu bi dönem geçirdim...Ayyy çok az kalmış, hadi senden de güzel bir haber gelsin, modumuz daha da yükselsin
Canim kac gun gecikti adetin 138 cikti masallag hyrli olsun
Tşk ederim.
Kafama göre kullandım canim. Eczaci müşterim vardı. Kurtaj oldugumda çok üzüldü tavsiye etti.
Hayırlısı inşallah arkanızdan patır patır döküloruz çifter çifter çizgili testleri atıyoruuzz..Sonra yaparız dedim erteledim hep, bak kaç kişi daha eklendi biraz daha beklersek topluca yapıcaz insallah :)
Ay masallah bnmde yarin kan vericem ins artar degerlerimiz tup falan onemli olan olmasi kucagimiza alalimda saglikli olarak bn gecen ay kimyasal gebelik yasadim ins bu ay saglikli olurTeşekkür ederim.
Transferden sonraki 7.gün değerim 138 çıktı. Tüp bebesi benimki. :)
Amin canım cümlemizin inşallahhayırlı olsun, Allah kucagına saglıkla almayı nasıp etsın ınsallah canım
Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin canım.Güzel haberler ard arda gelmeye başladı devamı da gelsin inşallah.Haklı çıktın teyzesi. 138 çıktı oha! Resmen gebeyim! As bayrakları as as ass!
UmarımEe dersine sıkı çalıştı panic alıntıladığım mesajı hatırlarsın.. ben o bebeyi de yaparım demişti.. maşallah sağlıkla sizlerden de alalım bu haberleri art arda aminnn dedim öyle de oldu kuzum ❤
Saol canım umarım benim tembel tenekelerden bu ay tutunma konusunda bir atak görürüm :)Umarım canımcım. Sağlıkla devam etsin inşallah. Her şey istediğimiz gibi giderse muhtemelen Şubat ortasında kovadan olma kova olacak.
cilekliturta_33 'nın da kovadan olma kova olacak.
Darısı başına kuzum.
Hayırlı olsun canım kat kat artsın değerin inşallah. Hayırlısıyla tamamına ersin inşallah herşey.Kızlar test yaptırdım bugün 10.gün kan değerim 92 çıktıAllah’a binlerce kez şükürler olsun inşallah sağlıkla katlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?