Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa evet eşimle aynı gün doğmuşuz o da kova minik turta da kova olunca bildiğin kova ailesi

Ooooo daha dur çarşamba kan muhtemelen cuma da ister bi hafta on günü bulur belkim
degerleriniz guzel guzel katlanarakkkkkkk artsin insallahhhhhhhhhhhhh kalp atışlarını duyduk hersey yolunda yazdiginizi da okuduk öyle de oldu amin.

olumlamalar yaparak konusuyoduk ya olumla degil gercek bunlar diyorum okurken kendime masallah sana

kocan ne anlattığını bilmiyodur simdi heycandan
cok gezme dikkat et kendine

Çok çok teşekkür ederim canım benim Allah’a şükürler olsun Tez zamanda sende diğer arkadaşlarımda bu mutluluğu tatsın hep dua edicem Zeynom hikayeyi merak ettim
işteyim kuzum baya yoğun burlar yazacam.. :)

Teşekkür ederim.
Transferden sonraki 7.gün değerim 138 çıktı. Tüp bebesi benimki. :)
Ay masallah bnmde yarin kan vericem ins artar degerlerimiz tup falan onemli olan olmasi kucagimiza alalimda saglikli olarak bn gecen ay kimyasal gebelik yasadim ins bu ay saglikli olur

Ooo kızlar neler olmuş böyle ben yolda geçirirken günümü

cilekliturta_33
Maşallah çok güzel değerin, kat be kat artsın.

panic_attack
Maşallah maşallah kahraman embriyon mucadeleci anası gibi. Ama senin çabalarını hiçbir zaman hafife almasın. Olur ki bir gün isyan ederse hemen bize have ette yaptıklarını anlatalım.

Ileri yaşta gebelik sayfasında ilk başlarda 5 kişiydik sürekli yazan. Marjo lly can09e sen ve ben. Hatta biz hiç çocuğu olmayanla olanların aynı duyguları hissetmeyeceginin çok tartışmasını yaptık. Şu an ordan marjo hamile, lly den haber yok ama bana hamile olmuş olabilir gibi geliyor. Ve şimdi sende hamilesin. Neler konuştuk neler yazdık vitaminleri didik didik ettik. Birçok şey öğrendik. Şimdi o ilk gruptan iki kişi kaldı @@can09e
Ne zaman geliyor bizim bebeler, :)

Saol canım umarım benim tembel tenekelerden bu ay tutunma konusunda bir atak görürüm :)

Arkadaşlar yardima ihtiyaç var bugün yumurtlama günü olarak gösteriyor ama iliski yaşanmadı malesef yarin ve sonrasinda ki ilişkilerde hamilelik sansi varmidir lutfen cvp verirsniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…