Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Al işte bahçede seni hayal ettim ağlattın beni Allah’ım inşallah göstersin o günleri arminim
cilekliturta_33 oy benim canım degerin cok güzel cikmis rabbim kucagina almayi da nasip etsin bir de gozunun yasindan opuyorum seni, rabbim duani kabul etsin cok sagol

Ozgur06 canısi aminnnnnn allah ne baska dertle nede var olan dert ettiklerimizle daha fazla imtihan etmesin hem guldum hem duygulandim demisin ya baya kılıymışım diye hepinizi ayri ayri cok seviyorum cok guzel insanlarsınız aksilikler belki de bana yol gösteriyor bilmiyorum, rabbim duami guzel kalbinizin duasini kabul etsin insallah

Umarım canımcım. Sağlıkla devam etsin inşallah. Her şey istediğimiz gibi giderse muhtemelen Şubat ortasında kovadan olma kova olacak.

cilekliturta_33 'nın da kovadan olma kova olacak.

Darısı başına kuzum.

ohh bayramda reglide savmışsın gün kaybetmek yok harala güreleden süper.. benim var yarından sonra bat bakalım..

Kızlar test yaptırdım bugün 10.gün kan değerim 92 çıktı Allah’a binlerce kez şükürler olsun inşallah sağlıkla katlanır
işte bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! biliyodum gerçekten sanada söylemiştim.. hatta bu konuyla ilgili bi hikayem var yazıcam birazdan.. :) bakim biri tutup kardeşinide sürükledi mi kendiyle.. 2 mi geliyor acaba ayy ölüyorum merak ve heyecandan.. rabbim artarak devamını sağlasın bu değerlerinin.. çok sevindim adına...

Valla öylesiniz. Patlatın birer hamile günlüğü de gruba uğur getirsin kızlar.

Anaa öyle bişi var di mi? Kalp atışını duyayım da önce onu da yaparız. Daha önceki negatiflerimizi ve cebelleşme yazılarımızı görenlere de umut olur hem.

Elim ayağım titriyo. Anında çıktı kızlar. Şoktayım.
panic anam kahraman yiğenimi gördün mü sen... çok sevindim yaaaaa işte bu. maşallah subhanallah inşallah artarak devam etsin değerin..darısı isteyen herkesin başına... geliyor kova oleyyyyyyy.. benimde bat yarından sonra dua edin.. gebişlerin duası kabul olur.

Haydi bu hafta bitmeden senden de iyi haber gelsin

Hepiciinize ediyorum dua. Son zamanlarda şeytanın bacağını kırdık zaten. Bundan sonra nüfus patlaması yaşayacak burası diye düşünüyorum. :))

Hepiciinize ediyorum dua. Son zamanlarda şeytanın bacağını kırdık zaten. Bundan sonra nüfus patlaması yaşayacak burası diye düşünüyorum. :))
kuzenine verdin mi haberi senin bu haberden sonra müstecepi doktorum tayin ediyorum taabi beni onaylarsa kaybettigim enerjiyle doldum 10 gun bana gecmez insallah mustecebten bebegimi alir im evime oyle donerim bende kız deli sen baya baya hamilesin yaa suan napiyosun acaba derin nefesler cekip guluyosun kesin degerde 1000 nezamani bulur ortalama ki keseye gidersin ?

Tahmini 6 gün sonra 1000i geçer. İki gün sonraki kan sonucuna göre gidiceğin günü belirlersin panic_attack

Çok çok teşekkür ederim canım benim Allah’a şükürler olsun Tez zamanda sende diğer arkadaşlarımda bu mutluluğu tatsın hep dua edicem Zeynom hikayeyi merak ettim

En fazla 6 gün de bulur , iki gunde iki kat kuralindan, ki daha erken bulur bence

He valla kız bildiğin hamileymişim yav.
Saatlerce geze geze, belimi kütlete kütlete yerleştirmişim bebeyi

Müstecep candır. Negatif bile olsa onunla tekrar deneyecem demiştim zaten öyle güven veriyo insana. Tek atımlık kurşunumuzu da embriyologlar çok iyi korumuşlar valla helal olsun. Müstecep Bey "kucağımda da görmek istiyorum o bebeği" diye yazdı az önce. Tamam dedim.

Şu an İstanbul'daki okuldayız. Kocam toplantı yapıyo ben de gene acıktım hadi gari bitir gidelim diye msj atıyom, güldü gülecek yazık adamın kafa gitti iyice

1000'i ne zaman görecez heç bilmiyom ki. Haftaya zaar inşalla maşalla.

Kuzen uçtu havalara. :))

Midem kazınıyo yav. Hazır bulantılar başlamamışken depolayam ben yemekleri. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…