- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.461
Al işte bahçede seni hayal ettim ağlattın beni Allah’ım inşallah göstersin o günleri arminim
Gözlerim doldu, kolumda tüylerim diken diken oldu, hatta dedim kolumun fotosunu atayim anam kiz bi baktim sari olanlarda dikilince baya killiymisim ben
Canim benim o fotoğrafı bana göndermen cok yakin, ben inaniyorum, simdi sen diyorsun ya bütün aksilikler beni buluyor diye, butun düğümler bir anda açılacak insAllah, bu dünya ayni zamanda bir sınav dünyası, Allahim bu sınavı kolaylıkla atlatmayı nasip etsin hepimize ve baska dertle imtihan etmesin
tahmin ediyorum uyku girmemiştir gözüne...Bende diyorum Zeyno nerelerde canım sabah zor oldu bana hemen yazacağım size
Sonucun da iyi gelmiş.. fakir ama gururlu bir embriyo vardı anacım,işte o benim (çakkk diye bir tokat duyulur ) 138 değeri ile geldim şüphede bırakmamak için :)
tebrikler canım, sağlıkla kucağına alırsın umarım.. tam hayal tetiğin tarihlerde istediğin gibi bir bebek olacak muhtemelen :)
ohh bayramda reglide savmışsın gün kaybetmek yok harala güreleden süper.. benim var yarından sonra bat bakalım..Günaydın Kızlar, misafirlerim cumartesi gitti dün de temizliği bitirdim, artık rahat rahat yazabilirim, benim için yorucu bir tatil oldu ama keyifliydi umarım sizlerin de güzel geçmiştir, bayramda reglim de geldi yakında çalışmalar hızlanır,cilekliturta_33 bugün çok güzel bir değerle sevindireceksin bizi panic_attack şu güzel test fotosuda senden gelicek çünkü o kahraman embriyo hepimize sürpriz yapıcak reglisine sayılı günler kalan kimler bi el et etsin bakayım onlardan da güzel haberler gelsin inşallah
işte bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! biliyodum gerçekten sanada söylemiştim.. hatta bu konuyla ilgili bi hikayem var yazıcam birazdan.. :)Kızlar test yaptırdım bugün 10.gün kan değerim 92 çıktıAllah’a binlerce kez şükürler olsun inşallah sağlıkla katlanır
Valla öylesiniz. Patlatın birer hamile günlüğü de gruba uğur getirsin kızlar.
panic anam kahraman yiğenimi gördün mü sen... çok sevindim yaaaaa işte bu. maşallah subhanallah inşallah artarak devam etsin değerin..darısı isteyen herkesin başına... geliyor kova oleyyyyyyy.. benimde bat yarından sonra dua edin.. gebişlerin duası kabul olur.Elim ayağım titriyo. Anında çıktı kızlar. Şoktayım.
138 olaeyyyyyyyHaklı çıktın teyzesi. 138 çıktı oha! Resmen gebeyim! As bayrakları as as ass!
Haydi bu hafta bitmeden senden de iyi haber gelsinpanic anam kahraman yiğenimi gördün mü sen... çok sevindim yaaaaa işte bu. maşallah subhanallah inşallah artarak devam etsin değerin..darısı isteyen herkesin başına... geliyor kova oleyyyyyyy.. benimde bat yarından sonra dua edin.. gebişlerin duası kabul olur.
panic anam kahraman yiğenimi gördün mü sen... çok sevindim yaaaaa işte bu. maşallah subhanallah inşallah artarak devam etsin değerin..darısı isteyen herkesin başına... geliyor kova oleyyyyyyy.. benimde bat yarından sonra dua edin.. gebişlerin duası kabul olur.
Ayyy çok az kalmış, hadi senden de güzel bir haber gelsin, modumuz daha da yükselsinohh bayramda reglide savmışsın gün kaybetmek yok harala güreleden süper.. benim var yarından sonra bat bakalım..
kuzenine verdin mi haberiHepiciinize ediyorum dua. Son zamanlarda şeytanın bacağını kırdık zaten. Bundan sonra nüfus patlaması yaşayacak burası diye düşünüyorum. :))
Sonra yaparız dedim erteledim hep, bak kaç kişi daha eklendi biraz daha beklersek topluca yapıcaz insallah :)
Tahmini 6 gün sonra 1000i geçer. İki gün sonraki kan sonucuna göre gidiceğin günü belirlersinkuzenine verdin mi haberisenin bu haberden sonra müstecepi doktorum tayin ediyorum taabi beni onaylarsa kaybettigim enerjiyle doldum 10 gun bana gecmez insallah mustecebten bebegimi alir im evime oyle donerim bende kız deli sen baya baya hamilesin yaa suan napiyosun acaba derin nefesler cekip guluyosun kesin☺ degerde 1000 nezamani bulur ortalama ki keseye gidersin ?
Çok çok teşekkür ederim canım benimişte bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! biliyodum gerçekten sanada söylemiştim.. hatta bu konuyla ilgili bi hikayem var yazıcam birazdan.. :)bakim biri tutup kardeşinide sürükledi mi kendiyle.. 2 mi geliyor acaba ayy ölüyorum merak ve heyecandan.. rabbim artarak devamını sağlasın bu değerlerinin.. çok sevindim adına...
Ooooo daha dur çarşamba kan muhtemelen cuma da ister bi hafta on günü bulur belkim
En fazla 6 gün de bulur , iki gunde iki kat kuralindan, ki daha erken bulur bencekuzenine verdin mi haberisenin bu haberden sonra müstecepi doktorum tayin ediyorum taabi beni onaylarsa kaybettigim enerjiyle doldum 10 gun bana gecmez insallah mustecebten bebegimi alir im evime oyle donerim bende kız deli sen baya baya hamilesin yaa suan napiyosun acaba derin nefesler cekip guluyosun kesin☺ degerde 1000 nezamani bulur ortalama ki keseye gidersin ?
kuzenine verdin mi haberisenin bu haberden sonra müstecepi doktorum tayin ediyorum taabi beni onaylarsa kaybettigim enerjiyle doldum 10 gun bana gecmez insallah mustecebten bebegimi alir im evime oyle donerim bende kız deli sen baya baya hamilesin yaa suan napiyosun acaba derin nefesler cekip guluyosun kesin☺ degerde 1000 nezamani bulur ortalama ki keseye gidersin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?