Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok mesela ben geçen sene bat günü yaptım akşamdı kuzum çıktı ama tercihen ilk idrarla diyollar tercih senin. Test bolsa şimdi de yap yani :)
2 tane olacaktı ama ya kafiyi yicem ovu testleride yok topluca Naptim ki bunları ben

Galiba çözdüm annem geldi bize 3-4 gun bendeydi kesin onun işi bu. bayılır yer değiştirmeye. . Annem olsam nereye koyardım. ....???
Ay çok heyecanlı gece gece ecza dolabı gibi bir yer var mı, ilaç muamelesi mi yaptı acaba valide?

Ayyy senin annen de mii benimki de yahuu berjerleri o öne çekiyor ben arkaya ittiriyom. Hiç demiyo da bişey ben de demiyom öyle oynayıp duruyoz
Süper yaa durum bizde de aynen böyle. çok yardimda eder sağ olsun hakkını yemeyim şimdi gerçi bu durum hoşuma da gitmiyor değil yani sesiz inatlaşma kim kazanacak. .. arkasi yarın. .

Vay arkadaş kehanetler, işaretler manyağı olmuş bizim topik

Dün benim bi veli yazdı, hocam rüyamda sizi kilo almış gördüm şok oldum hatta dedi. Dedim hayırdır inşallah.

Yine dün gece eski dizilerden netten ne izlicemi şaştım rastgele Yaprak Dökümü'nden bi bölüm açtım izlemiyodum çünkü zamanında bed Ali Rıza yüzünden
Fikret'in epeydir çocuğu olmuyomuş, eczaneden test alıyodu sonuç pozitif. Neyir Hanımın nikahında kocasıyla dans ederken hamile olduğunu söylüyo şoklar olaylar şenlikler.
Ulen dedim yuh artık gelmeyin üstüme, batıl inanç bunlar diyorum kendime. Sen bilimcisin, istatistiklere güvenirsin, mantıklısın saçmalama diyorum. Sonra diyorum evrenin mesajı mı acaba, bunlar işaret mi, evren diyosa doğrudur. 2 metre önünden ağzında bişile kocaman leylek geçti, fincanın ortasında cenin çıktı, fal bakan kadın dedi ki senin çocuk hazır bekliyo, kel alaka birileri rüyasında gördü, geçen sene kendi rüyanda 11 şubat'ta anne olduğunu gördün, kesin bişiler dönüyo kızım diyorum.
Gerçekten bişiler dönüyomuş

Hem neler dönüyormuş neler. ne heyecanlisindir şimdi canım yaa. ..

Hem neler dönüyormuş neler. ne heyecanlisindir şimdi canım yaa. ..

Evet hala mal gibiyim :))
Son 3 gündür akşamları ara ara sadece şakaklarım ağrıyo. Bastırınca hafifliyo. Uyanınca yok oluyo.
Kuzenim de az önce benim şakaklarım ağrıyo sanki gözlerim bozukmuş gibi dedi, dedim demek ki bizim sülalenin gebelik belirtisi de buymuş.
İştahımın iyi olması dışında da hiçbir belirtim yok. Ayaklarım soğuk sanki bi de.
Off şu keseydi kalpti oraları da geçsek ne güzel olacak.

Her zaman aynı yerde olur komidin ama yok kırmadım senide banyoya da baktım. Yok allah allah. Yetişin testlerim çalındı kızlar

Ayy bu da mı titreşen kehanet gıı. Gebesin ama daha erken mesajı mı acaba. İyice kafayı yedim ohhh misss

Valla ilaçlar konusunda çok uğrastirdim seni hakkını helal et :) 300 liralık Astalife ise yarıyormuş gördük. Armin takviyeler başla gitmeden hiç durma.
Sen bebiki istanbuldan aldın, belki bende sizin oralardan almış gelmisimdir :)

Evet şansın bitmiş değil. Değerlendirmelere devam canım.. mümkünse gün aşırı hatta yarın sabah dene ☺
Aslina bakarsanız bide soyle bi sorun var dün yumurtlama günüydü iliski oldu ama hem dün hemde ondan onceki günler yani bu ay hic boşalma olmadi esimde bunu anlamadik ikimizde bir türlü neden boşalma olmuyor diye onceki aylarda sorun yoktu

o zaman önce eşin bir görünsün bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…