- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.521
2 tane olacaktı ama ya kafiyi yicem ovu testleride yok topluca Naptim ki bunları benYok mesela ben geçen sene bat günü yaptım akşamdı kuzum çıktı ama tercihen ilk idrarla diyollar tercih senin. Test bolsa şimdi de yap yani :)
Özgürcann benim de 28 haziran bat ayy bak senle eşinlendi he❤Yap yap, benim bata 2 kala silik ciimisti 52 iken beta, hadi zeynooo, patlat bi test, bugun cok ugurlu, benim bata 17 gun var benim bile yapasim geldi test
Işlem tamam sayilir, hasta kocayla oldugu kadar,1 damla gitse kardir dedim napayim zeynocanSende yap bi test dicemde sanki bu aralar çalışsan lambada falan daha iyi olur gibime geliyor.
Her zaman aynı yerde olur komidin ama yok kırmadım senide banyoya da baktım. Yok allah allah. Yetişin testlerim çalındı kızlarKomidinin çekmecesine banyodaki dolaba❤
Evet cancanim, benim 2 aydir sapitinca simdide 27 si gösteriyor takvim, bu ay birlikte bekleyecez kuzummÖzgürcann benim de 28 haziran bat ayy bak senle eşinlendi he❤
Nasipse öylede olur yeterki ol desin Mevlam.Işlem tamam sayilir, hasta kocayla oldugu kadar,1 damla gitse kardir dedim napayim zeynocan
Ay çok heyecanlı gece geceGaliba çözdüm annem geldi bize 3-4 gun bendeydi kesin onun işi bu.bayılır yer değiştirmeye. . Annem olsam nereye koyardım. ....???
Süper yaa durum bizde de aynen böyle.Ayyy senin annen de mii benimki de yahuu berjerleri o öne çekiyor ben arkaya ittiriyom. Hiç demiyo da bişey ben de demiyom öyle oynayıp duruyoz
Tam annemlik bi hareket Du bi bakıyorum ilaç kutusu varAy çok heyecanlı gece geceecza dolabı gibi bir yer var mı, ilaç muamelesi mi yaptı acaba valide?
@cilekliturta_33 kızlarpanic_attack
Şimdi kızlar yukarıdakı alintiyi çilekli turtaya yazmistim ben . Ogün bunu yazdım tam yollayacağım bi baktım ki panicattak a cevap ver demişim farkedince göndere tiklamadan aynı mesajı kestim yapıştırdım uğraş telden işte zor zar çilekli ye yolladım. Ama nasıl zorlandım telefon donuyor falan. Yeniden yazsam daha kolay olurdu . Dedim icimden bu kadar zor oldu bu mesaji çilekliye yollamak panic için bi isaret bu heralde . O gün panic sanada yazmak istedim bence sende hamilesin cilekleye yazacağım mesajı ısrarla sana atmaya çalıştı telefonum diye. Hatta yazdimda msj ı sonra sildim. Dedim Zeynep napiyosun sende hamilesin ne demek Rabbim den gayrı kim bilebilir sanki çilekli kesin hamile bunu biliyosun eminsinde panic e de sende diyorsun. Ve bildiğiniz 1 saatim benim bu gitgellerle gecti yaz kes yapıştır sonra panic e olani yaz vazgec sil kendine kızbu iste var bi is dedim sonra inşallah gebelerdir ikisininde pozitif haberlerini alınca anlatırım diye sakinlestirdim kendimi. resmen önce çilekli sen sonra panic içime doğdu sizin pozitifliginiz.
Ne guzel siralandik Canoom böyleKız unutur muyumm beenn onlar tüp ya o bahımdan şey ettim yoksa north var senella var seher var ardından özgürcan var flx de düzene girdiyse o var.. var da var bebişim :)
Hem neler dönüyormuş neler.Vay arkadaş kehanetler, işaretler manyağı olmuş bizim topik
Dün benim bi veli yazdı, hocam rüyamda sizi kilo almış gördüm şok oldum hatta dedi. Dedim hayırdır inşallah.
Yine dün gece eski dizilerden netten ne izlicemi şaştım rastgele Yaprak Dökümü'nden bi bölüm açtım izlemiyodum çünkü zamanında bed Ali Rıza yüzünden
Fikret'in epeydir çocuğu olmuyomuş, eczaneden test alıyodu sonuç pozitif. Neyir Hanımın nikahında kocasıyla dans ederken hamile olduğunu söylüyo şoklar olaylar şenlikler.
Ulen dedim yuh artık gelmeyin üstüme, batıl inanç bunlar diyorum kendime. Sen bilimcisin, istatistiklere güvenirsin, mantıklısın saçmalama diyorum. Sonra diyorum evrenin mesajı mı acaba, bunlar işaret mi, evren diyosa doğrudur. 2 metre önünden ağzında bişile kocaman leylek geçti, fincanın ortasında cenin çıktı, fal bakan kadın dedi ki senin çocuk hazır bekliyo, kel alaka birileri rüyasında gördü, geçen sene kendi rüyanda 11 şubat'ta anne olduğunu gördün, kesin bişiler dönüyo kızım diyorum.
Gerçekten bişiler dönüyomuş
Hem neler dönüyormuş neler.ne heyecanlisindir şimdi canım yaa. ..
Her zaman aynı yerde olur komidin ama yok kırmadım senide banyoya da baktım. Yok allah allah. Yetişin testlerim çalındı kızlar
Evet kuzum yaa. Ne araştırmalar, paylaşımlar yaptık. Miligramlarına kadar yumurtaya ne lazım, sperme ne lazım diye diye.
Hiç kaybetmedik umudumuzu ama. Hep gülüyoduk, dalga geçiyoduk kendimizle.Pozisyonlar, kaçan yumurtlama günleri Benim burcunu sevmem diye es geçtiğim aylar Ayy gülüyorum ama duygulandım kız.
Sıra sizde. O bebikler bu sıraya girecek.
Aslina bakarsanız bide soyle bi sorun var dün yumurtlama günüydü iliski oldu ama hem dün hemde ondan onceki günler yani bu ay hic boşalma olmadi esimde bunu anlamadik ikimizde bir türlü neden boşalma olmuyor diye onceki aylarda sorun yoktuEvet şansın bitmiş değil. Değerlendirmelere devam canım.. mümkünse gün aşırı hatta yarın sabah dene ☺
o zaman önce eşin bir görünsün bence..Aslina bakarsanız bide soyle bi sorun var dün yumurtlama günüydü iliski oldu ama hem dün hemde ondan onceki günler yani bu ay hic boşalma olmadi esimde bunu anlamadik ikimizde bir türlü neden boşalma olmuyor diye onceki aylarda sorun yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?