Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet kuzum yaa. Ne araştırmalar, paylaşımlar yaptık. Miligramlarına kadar yumurtaya ne lazım, sperme ne lazım diye diye.
Hiç kaybetmedik umudumuzu ama. Hep gülüyoduk, dalga geçiyoduk kendimizle. Pozisyonlar, kaçan yumurtlama günleri Benim burcunu sevmem diye es geçtiğim aylar Ayy gülüyorum ama duygulandım kız.
Sıra sizde. O bebikler bu sıraya girecek.

Bizlerin de temmuzda o da olmadı ağustosta geliyor kuzumm

Arkadaşlar yardima ihtiyaç var bugün yumurtlama günü olarak gösteriyor ama iliski yaşanmadı malesef yarin ve sonrasinda ki ilişkilerde hamilelik sansi varmidir lutfen cvp verirsniz cok sevinirim
Evet şansın bitmiş değil. Değerlendirmelere devam canım.. mümkünse gün aşırı hatta yarın sabah dene ☺

Seninle ilgili en başından beri inanılmaz pozitif hissediyorum Allahım hislerimi boş çıkartma ya rabbim kardeş kardeş tutunsunlar inşallah
cilekliturta_33 kızlar panic_attack
Şimdi kızlar yukarıdakı alintiyi çilekli turtaya yazmistim ben . Ogün bunu yazdım tam yollayacağım bi baktım ki panicattak a cevap ver demişim farkedince göndere tiklamadan aynı mesajı kestim yapıştırdım uğraş telden işte zor zar çilekli ye yolladım. Ama nasıl zorlandım telefon donuyor falan. Yeniden yazsam daha kolay olurdu . Dedim icimden bu kadar zor oldu bu mesaji çilekliye yollamak panic için bi isaret bu heralde . O gün panic sanada yazmak istedim bence sende hamilesin cilekleye yazacağım mesajı ısrarla sana atmaya çalıştı telefonum diye. Hatta yazdimda msj ı sonra sildim. Dedim Zeynep napiyosun sende hamilesin ne demek Rabbim den gayrı kim bilebilir sanki çilekli kesin hamile bunu biliyosun eminsinde panic e de sende diyorsun. Ve bildiğiniz 1 saatim benim bu gitgellerle gecti yaz kes yapıştır sonra panic e olani yaz vazgec sil kendine kız bu iste var bi is dedim sonra inşallah gebelerdir ikisininde pozitif haberlerini alınca anlatırım diye sakinlestirdim kendimi. resmen önce çilekli sen sonra panic içime doğdu sizin pozitifliginiz.

Arttırıyorummm hissediyorum arka arkaya alıcaz haberleri zeyno
Arttır bacım arttır şenlensin ortalık benim bekleme donemim senin çalışma dönemine denk geliyor bu günler senin zamanların olması lazım tembellik yapmiyosun dimi

Arttır bacım arttır şenlensin ortalık benim bekleme donemim senin çalışma dönemine denk geliyor bu günler senin zamanların olması lazım tembellik yapmiyosun dimi
Yakında eşitlenir senle de bat sen sıkı çalıştın mıı ? 2 gün mü kaldı bi erken gebelik testi de sen mi patlatsan kuzum❤

Amin kuzuu en yakın seninki sonra armin mi geliyo
Haydi inşallah şimdi de sizler içün pozitif enerjilerr yükselsinn haberlerinizi alalım... öyle de olduuu amiinn❤
Bende bekliyom ya giiii. Bak atladı gitti beni yarından sonra 28 .günüm bat.

Yakında eşitlenir senle de bat sen sıkı çalıştın mıı ? 2 gün mü kaldı bi erken gebelik testi de sen mi patlatsan kuzum❤
Ehhh işte yumyum zamanı 1 - 2 oldu lambada.. erken gebelik yok normal test var 1 gün kaldı şurda normalini mi yapsam kigaza geldim.

Kız unutur muyumm beenn onlar tüp ya o bahımdan şey ettim yoksa north var senella var seher var ardından özgürcan var flx de düzene girdiyse o var.. var da var bebişim :)
Sonradan düştü jetonda göndermiş bulundum mesaji

Ehhh işte yumyum zamanı 1 - 2 oldu lambada.. erken gebelik yok normal test var 1 gün kaldı şurda normalini mi yapsam kigaza geldim.
Yap yap, benim bata 2 kala silik ciimisti 52 iken beta, hadi zeynooo, patlat bi test, bugun cok ugurlu, benim bata 17 gun var benim bile yapasim geldi test

Yap yap, benim bata 2 kala silik ciimisti 52 iken beta, hadi zeynooo, patlat bi test, bugun cok ugurlu, benim bata 17 gun var benim bile yapasim geldi test
Patlatayim patlatmasına da testleri bulamıyorum yaw. Naptim ki ben nere koydum ki yaaa

Sende yap bi test dicemde sanki bu aralar çalışsan lambada falan daha iyi olur gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…