- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.501
Ooo kızlar neler olmuş böyle ben yolda geçirirken günümü
cilekliturta_33
Maşallah çok güzel değerin, kat be kat artsın.
panic_attack
Maşallah maşallah kahraman embriyon mucadeleci anası gibi. Ama senin çabalarını hiçbir zaman hafife almasın. Olur ki bir gün isyan ederse hemen bize have ette yaptıklarını anlatalım.
Ileri yaşta gebelik sayfasında ilk başlarda 5 kişiydik sürekli yazan. Marjo lly can09e sen ve ben. Hatta biz hiç çocuğu olmayanla olanların aynı duyguları hissetmeyeceginin çok tartışmasını yaptık. Şu an ordan marjo hamile, lly den haber yok ama bana hamile olmuş olabilir gibi geliyor. Ve şimdi sende hamilesin. Neler konuştuk neler yazdık vitaminleri didik didik ettik. Birçok şey öğrendik. Şimdi o ilk gruptan iki kişi kaldı @@can09e
Ne zaman geliyor bizim bebeler, :)
Bizlerin de temmuzda o da olmadı ağustosta geliyor kuzummOoo kızlar neler olmuş böyle ben yolda geçirirken günümü
cilekliturta_33
Maşallah çok güzel değerin, kat be kat artsın.
panic_attack
Maşallah maşallah kahraman embriyon mucadeleci anası gibi. Ama senin çabalarını hiçbir zaman hafife almasın. Olur ki bir gün isyan ederse hemen bize have ette yaptıklarını anlatalım.
Ileri yaşta gebelik sayfasında ilk başlarda 5 kişiydik sürekli yazan. Marjo lly can09e sen ve ben. Hatta biz hiç çocuğu olmayanla olanların aynı duyguları hissetmeyeceginin çok tartışmasını yaptık. Şu an ordan marjo hamile, lly den haber yok ama bana hamile olmuş olabilir gibi geliyor. Ve şimdi sende hamilesin. Neler konuştuk neler yazdık vitaminleri didik didik ettik. Birçok şey öğrendik. Şimdi o ilk gruptan iki kişi kaldı @@can09e
Ne zaman geliyor bizim bebeler, :)
Evet şansın bitmiş değil. Değerlendirmelere devam canım.. mümkünse gün aşırı hatta yarın sabah dene ☺Arkadaşlar yardima ihtiyaç var bugün yumurtlama günü olarak gösteriyor ama iliski yaşanmadı malesef yarin ve sonrasinda ki ilişkilerde hamilelik sansi varmidir lutfen cvp verirsniz cok sevinirim
Seninle ilgili en başından beri inanılmaz pozitif hissediyorum Allahım hislerimi boş çıkartma ya rabbim kardeş kardeş tutunsunlar inşallah
Amin kuzuu en yakın seninki sonra armin mi geliyo
Arttır bacım arttır şenlensin ortalık benim bekleme donemim senin çalışma dönemine denk geliyor bu günler senin zamanların olması lazım tembellik yapmiyosun dimiArttırıyorummm hissediyorum arka arkaya alıcaz haberlerizeyno
Yakında eşitlenir senle de batArttır bacım arttır şenlensin ortalık benim bekleme donemim senin çalışma dönemine denk geliyor bu günler senin zamanların olması lazım tembellik yapmiyosun dimi
Bende bekliyom ya giiii. Bak atladı gitti beniAmin kuzuu en yakın seninki sonra armin mi geliyo
Haydi inşallah şimdi de sizler içün pozitif enerjilerr yükselsinn haberlerinizi alalım... öyle de olduuu amiinn❤
Heh şöyle unutma beniYakında eşitlenir senle de batsen sıkı çalıştın mıı ? 2 gün mü kaldı erken gebelik sdn mi patlatasan kuzum❤
Kız unutur muyumm beenn onlar tüp ya o bahımdan şey ettim yoksa north var senella var seher var ardından özgürcan var flx de düzene girdiyse o var.. var da var bebişim :)Heh şöyle unutma beni
Ehhh işte yumyum zamanı 1 - 2 oldu lambada.. erken gebelik yok normal test var 1 gün kaldı şurda normalini mi yapsam kiYakında eşitlenir senle de batsen sıkı çalıştın mıı ? 2 gün mü kaldı bi erken gebelik testi de sen mi patlatsan kuzum❤
Sonradan düştü jetonda göndermiş bulundum mesajiKız unutur muyumm beenn onlar tüp ya o bahımdan şey ettim yoksa north var senella var seher var ardından özgürcan var flx de düzene girdiyse o var.. var da var bebişim :)
Sabah yap bence varsa çıkar zaar ayyy hadi inşallahhhh❤Ehhh işte yumyum zamanı 1 - 2 oldu lambada.. erken gebelik yok normal test var 1 gün kaldı şurda normalini mi yapsam kigaza geldim.
Yap yap, benim bata 2 kala silik ciimisti 52 iken beta, hadi zeynooo, patlat bi test, bugun cok ugurlu, benim bata 17 gun var benim bile yapasim geldi testEhhh işte yumyum zamanı 1 - 2 oldu lambada.. erken gebelik yok normal test var 1 gün kaldı şurda normalini mi yapsam kigaza geldim.
Insallah inşallah kuzumda ya bu test illa ilk idrarla mi olcek. ????Sabah yap bence varsa çıkar zaar ayyy hadi inşallahhhh❤
Patlatayim patlatmasına da testleri bulamıyorum yaw. Naptim ki ben nere koydum ki yaaaYap yap, benim bata 2 kala silik ciimisti 52 iken beta, hadi zeynooo, patlat bi test, bugun cok ugurlu, benim bata 17 gun var benim bile yapasim geldi test
Yok mesela ben geçen sene bat günü yaptım akşamdı kuzum çıktı ama tercihen ilk idrarla diyollar tercih senin. Test bolsa şimdi de yap yani :)Insallah inşallah kuzumda ya bu test illa ilk idrarla mi olcek. ????
Komidinin çekmecesine banyodaki dolaba❤Patlatayim patlatmasına da testleri bulamıyorum yaw. Naptim ki ben nere koydum ki yaaa
Sende yap bi test dicemde sanki bu aralar çalışsan lambada falan daha iyi olur gibime geliyor.Yap yap, benim bata 2 kala silik ciimisti 52 iken beta, hadi zeynooo, patlat bi test, bugun cok ugurlu, benim bata 17 gun var benim bile yapasim geldi test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?