- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.541
Ovulasyon günlerini eşine söylüyo musun? Öyleyse söylememeyi dene. Sen organize ve teşvik etAslina bakarsanız bide soyle bi sorun var dün yumurtlama günüydü iliski oldu ama hem dün hemde ondan onceki günler yani bu ay hic boşalma olmadi esimde bunu anlamadik ikimizde bir türlü neden boşalma olmuyor diye onceki aylarda sorun yoktu
Bebek konusu evinizde çok konuşuluyosa yada sizin bu konuda çok üzüldüğünüzü görüyosa vs bu konuyu problem etmiş olabilir. Ne kadardır istiyosunuz?Aynen oyle oluyor eskiden söylüyorum şimdi söylemiyorum ama onun aklinda oyle kalmis ister istemez düşünüyordur ve stres yapinca da boşalma olmuyor malesef
Tebrik ederim, çok mutluu oldumm. Katlanarak artsın değerin. Kuzene verdin mi müjdeyi, sevinmiştir o da:))Haklı çıktın teyzesi. 138 çıktı oha! Resmen gebeyim! As bayrakları as as ass!
Evde konusu olmuyo ama onceden oluyordu aklinda o kalmis olabilir iki kere kimyasal gebelik yaşadım bn oda üzüldügumu görüyor dediğiniz gibi eylul ayından beri deniyoruz bu arada oldu iki kimyasal gebelik doktor testler yaptı ozamanlar korunun dedi iki ayda korunduk sonra bi sorun yok dedi doktor zamanla olur dedi durum böyle yaniBebek konusu evinizde çok konuşuluyosa yada sizin bu konuda çok üzüldüğünüzü görüyosa vs bu konuyu problem etmiş olabilir. Ne kadardır istiyosunuz?
Neler olmuş öyle zeynom yacilekliturta_33 kızlar panic_attack
Şimdi kızlar yukarıdakı alintiyi çilekli turtaya yazmistim ben . Ogün bunu yazdım tam yollayacağım bi baktım ki panicattak a cevap ver demişim farkedince göndere tiklamadan aynı mesajı kestim yapıştırdım uğraş telden işte zor zar çilekli ye yolladım. Ama nasıl zorlandım telefon donuyor falan. Yeniden yazsam daha kolay olurdu . Dedim icimden bu kadar zor oldu bu mesaji çilekliye yollamak panic için bi isaret bu heralde . O gün panic sanada yazmak istedim bence sende hamilesin cilekleye yazacağım mesajı ısrarla sana atmaya çalıştı telefonum diye. Hatta yazdimda msj ı sonra sildim. Dedim Zeynep napiyosun sende hamilesin ne demek Rabbim den gayrı kim bilebilir sanki çilekli kesin hamile bunu biliyosun eminsinde panic e de sende diyorsun. Ve bildiğiniz 1 saatim benim bu gitgellerle gecti yaz kes yapıştır sonra panic e olani yaz vazgec sil kendine kızbu iste var bi is dedim sonra inşallah gebelerdir ikisininde pozitif haberlerini alınca anlatırım diye sakinlestirdim kendimi. resmen önce çilekli sen sonra panic içime doğdu sizin pozitifliginiz.
kimyasalın sebebi genelde kalitesiz sperm ve yumurtadan oluyormuş.. eşin takviye kullanıyor mu? ya sen?Evde konusu olmuyo ama onceden oluyordu aklinda o kalmis olabilir iki kere kimyasal gebelik yaşadım bn oda üzüldügumu görüyor dediğiniz gibi eylul ayından beri deniyoruz bu arada oldu iki kimyasal gebelik doktor testler yaptı ozamanlar korunun dedi iki ayda korunduk sonra bi sorun yok dedi doktor zamanla olur dedi durum böyle yani
Teşekkür ederim
Totem yapalım diyorsun yani :))Sonra yaparız dedim erteledim hep, bak kaç kişi daha eklendi biraz daha beklersek topluca yapıcaz insallah :)
Folic asit kullaniyorum uzun zamandir ve TSH yüksekti simdi dengede onun icinde levetiron kullaniyorumkimyasalın sebebi genelde kalitesiz sperm ve yumurtadan oluyormuş.. eşin takviye kullanıyor mu? ya sen?
eşini biraz güçlendirmek gerek gibi.. yazdıklarından öyle anlıyorum diğer sayfada kızların eşleri de kullandı 1 2 aya hamile kaldılar.. en basiti keçiboynuzu özü..kullansın gitsin.. şifa olsun.Folic asit kullaniyorum uzun zamandir ve TSH yüksekti simdi dengede onun icinde levetiron kullaniyorum
hele o leylek o leylek
flx77 progenyF sen kendin kafana göremi aldın yoksa Dr mu sana yazdı canım boyutu küçükse ondan alıp kullanayım
naptın bulamadın mı kuzu?@Meryem Seyyan kontrol tamam ama ordada yok. . Hayir uyumasa arardım uyandimida hortlar sabahı sabah eder
Haklı çıktın teyzesi. 138 çıktı oha! Resmen gebeyim! As bayrakları as as ass!
panic anam kahraman yiğenimi gördün mü sen... çok sevindim yaaaaa işte bu. maşallah subhanallah inşallah artarak devam etsin değerin..darısı isteyen herkesin başına... geliyor kova oleyyyyyyy.. benimde bat yarından sonra dua edin.. gebişlerin duası kabul olur.
Ne bileyim be yelciğim,çok duygusal ve anaç hissediyorumTotem yapalım diyorsun yani :))
Umarım güzel haberler alırız.. benim sonuç belki Temmuz’a kalır ama yeter ki pozitif olsun :)Amin kuzuu en yakın seninki sonra armin mi geliyo
Haydi inşallah şimdi de sizler içün pozitif enerjilerr yükselsinn haberlerinizi alalım... öyle de olduuu amiinn❤
kurtaj oncesınde benım de dayanılmaz mıgren agrılarım tuttu, doktorum demıstı hamılelık mıgrenı daha tetıkler agrıların olacak artabılır falan, senınkı allah korusun mıgren degıl ınsallah ama, demek hamılelık hormonları agrıyı tetıklıyosa evet bas agrısı da hamılelık belırtılerı arasında sayılır :) amaannnn hamılesın kızım, anasın sen ana ne dıyecek bas agrısı beaaaEvet hala mal gibiyim :))
Son 3 gündür akşamları ara ara sadece şakaklarım ağrıyo. Bastırınca hafifliyo. Uyanınca yok oluyo.
Kuzenim de az önce benim şakaklarım ağrıyo sanki gözlerim bozukmuş gibi dedi, dedim demek ki bizim sülalenin gebelik belirtisi de buymuş.
İştahımın iyi olması dışında da hiçbir belirtim yok. Ayaklarım soğuk sanki bi de.
Off şu keseydi kalpti oraları da geçsek ne güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?