Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon günlerini eşine söylüyo musun? Öyleyse söylememeyi dene. Sen organize ve teşvik et bebek için birlikte oluyomuş gibi hissediyo ve stres yapıyo olabilir

Aynen oyle oluyor eskiden söylüyorum şimdi söylemiyorum ama onun aklinda oyle kalmis ister istemez düşünüyordur ve stres yapinca da boşalma olmuyor malesef
Bebek konusu evinizde çok konuşuluyosa yada sizin bu konuda çok üzüldüğünüzü görüyosa vs bu konuyu problem etmiş olabilir. Ne kadardır istiyosunuz?

Bebek konusu evinizde çok konuşuluyosa yada sizin bu konuda çok üzüldüğünüzü görüyosa vs bu konuyu problem etmiş olabilir. Ne kadardır istiyosunuz?
Evde konusu olmuyo ama onceden oluyordu aklinda o kalmis olabilir iki kere kimyasal gebelik yaşadım bn oda üzüldügumu görüyor dediğiniz gibi eylul ayından beri deniyoruz bu arada oldu iki kimyasal gebelik doktor testler yaptı ozamanlar korunun dedi iki ayda korunduk sonra bi sorun yok dedi doktor zamanla olur dedi durum böyle yani

Neler olmuş öyle zeynom ya

kimyasalın sebebi genelde kalitesiz sperm ve yumurtadan oluyormuş.. eşin takviye kullanıyor mu? ya sen?

Folic asit kullaniyorum uzun zamandir ve TSH yüksekti simdi dengede onun icinde levetiron kullaniyorum
eşini biraz güçlendirmek gerek gibi.. yazdıklarından öyle anlıyorum diğer sayfada kızların eşleri de kullandı 1 2 aya hamile kaldılar.. en basiti keçiboynuzu özü..kullansın gitsin.. şifa olsun.

flx77 progenyF sen kendin kafana göremi aldın yoksa Dr mu sana yazdı canım boyutu küçükse ondan alıp kullanayım

canım cepten yazdım o yüzden cevap biraz sallama gibi olmuş, boyut konusunu atlamışım, kutuda 2 hap var biri balıkyağı hapı şeklinde biri de yine biraz iri beyaz vitamin hapı, balıkyağı hapını kolay yutuyosun oncesınde su ıcersen kayarak gıdıyor, dıger vıtamın olanı da ıkıncı sırada ıcersen yutması kolay oluyo, miyosıtol kullanmıstım oncekı aylarda, onun da ılacı kapsul seklınde, onu kullanırken kasık agrısı yumurtlama agrısı ve yerlesmeyı cok net acı seklınde hıssettım ama bu ılacta hıcbır agrı hıssetmedım canım.

Haklı çıktın teyzesi. 138 çıktı oha! Resmen gebeyim! As bayrakları as as ass!

kız helal olsun mayıs mayıs dedın demek o mayıs gecen masyı degıl bu mayısmıs, tebrık edıyorum bebısının de gelısmeye baslayacak olan gozlerınden opuyorum gııı ne mutluluk ne mutluluk, vurun davula

canımcıım batı beraber beklıyoruz senle hadı bakalım ver guzel bır haber, top sende

Totem yapalım diyorsun yani :))
Ne bileyim be yelciğim,çok duygusal ve anaç hissediyorumnerdeyse diycem ki; dünyada son kişi de çocuk sahibi olana kadar hamilelik takvimi yapmak yok Hahaha totemse totem büyük oynuyoruz hadi bakalım!
Burada hepimiz iyi haberler bekliyoruz. Hepimiz her hamilelik haberi aldığımızda çok mutlu oluyoruz ama kendinin olunca buruk bi sevinç yaşıyo insan. Daha ilk anda henüz o haberi almayanlar için de diliyosun. Çünkü yaşayan bilirmiş ya öyle bişey işte. Hadi sıradan sağ baştan devam ediyoruz çift çizgili testleri atmaya! Çalışın çalışın bakayım

Amin kuzuu en yakın seninki sonra armin mi geliyo
Haydi inşallah şimdi de sizler içün pozitif enerjilerr yükselsinn haberlerinizi alalım... öyle de olduuu amiinn❤
Umarım güzel haberler alırız.. benim sonuç belki Temmuz’a kalır ama yeter ki pozitif olsun :)

kurtaj oncesınde benım de dayanılmaz mıgren agrılarım tuttu, doktorum demıstı hamılelık mıgrenı daha tetıkler agrıların olacak artabılır falan, senınkı allah korusun mıgren degıl ınsallah ama, demek hamılelık hormonları agrıyı tetıklıyosa evet bas agrısı da hamılelık belırtılerı arasında sayılır :) amaannnn hamılesın kızım, anasın sen ana ne dıyecek bas agrısı beaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…