Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
naptın bulamadın mı kuzu?
Yaaa uyuya kalmışım canooo evden nasıl çıktım işe gidiyorum anlatamam. Arayamadım annemi. Zaten yarın bat ağrı falan belli eder kendini heralde etmezse akşama yaparım

canımcıım batı beraber beklıyoruz senle hadı bakalım ver guzel bır haber, top sende
Ayy walla mı çok heyecanlı hadibakalim bizde çilekli ve panic gibi peş peşe haber verelim inşallah ne bileyim ben hiç birşey hissetmiyorum ama belli olmaz dimi yaaa

Anlayabiliyorum seni, bizlerden dolayı buruk sevinç yaşadığınızı da hissediyorum, burda herkes çok içten, samimi, o nedenle gerçekten dibine kadar hissederek, doya doya yaşayın sevincinizi, çünkü biz hamile kalanlar adına çok mutluyuzzz, paylaşıyoruz sevincinizi, heyecanınızı. İnanıyorum hepimiz yaşayacağız bu duyguyu

eşini biraz güçlendirmek gerek gibi.. yazdıklarından öyle anlıyorum diğer sayfada kızların eşleri de kullandı 1 2 aya hamile kaldılar.. en basiti keçiboynuzu özü..kullansın gitsin.. şifa olsun.
Nasil kullanacak peki bn simdi onu alsam bu sefer dicekki sen ustune dustun diye olmuyor bu macun gibi biseymi nasil yenicek

Nasil kullanacak peki bn simdi onu alsam bu sefer dicekki sen ustune dustun diye olmuyor bu macun gibi biseymi nasil yenicek
çok basit sabahları 2 yemek kaşığı içsin canım.. araştırdım kimyasalın sebeplerini de bunu kullanmışlar kaliteye iyi geliyormuş de.. seninki de benimki gibi sorunlu zaar. :)

çok basit sabahları 2 yemek kaşığı içsin canım.. araştırdım kimyasalın sebeplerini de bunu kullanmışlar kaliteye iyi geliyormuş de.. seninki de benimki gibi sorunlu zaar. :)
Sorunlu demeyelim esleredesadece ustune dusersen olacağı varsa da olmaz diyo pekmez mi alim yani sabahlari icsin insallaht icer bnde içim mi pki

Sorunlu demeyelim esleredesadece ustune dusersen olacağı varsa da olmaz diyo pekmez mi alim yani sabahlari icsin insallaht icer bnde içim mi pki
yaa orası öyle de iki kimyasalım var dedin.. boşalmıyor dedin.. ben bunlardan yola çıkarak senin için neler yapılabilir bunları düşündüm.. onun için en basitini söyledim.. yoksa insanlar neler neler kullanıyor.. bak bir de eşli kullanılan vitamin var him her pregnacare miydi neydi onun da işe yaradığını söylüyorlar.
iyi beslenir mi yaşlarınız kaç bunlar da önemli.
senin demir ne durumda?

siz de yeni evlisiniz zaar.. ben benimkine sorunlu diyorum zira 17 senemiz var

kimyasalın sebebi genelde kalitesiz sperm ve yumurtadan oluyormuş.. eşin takviye kullanıyor mu? ya sen?

Son gittiğim doktorda öyle demedi. Dedim ki kalitesiz yumurtam varsa döllenir mi dedim, dollenmez dedi. Aslında bir yerde bakınca mantıklı da o zaman. Kalitesiz de olsa her ay döllenme olması gerekir. O kadar kabiliyetliyse kalitesiz yumurta ile sperm.

Bence rahim sorunları ile pıhtılaşma sorunları kimyasala neden oluyor olabilir. Çünkü döllenmede rahme girip tutunmasa sorun yok hcg salgilaniyor sonuçta sonra devamı gelmiyor ne oluyorsa.

Tüp bebekte bu riskleri sıfıra indiriyorlar. Rahim kalınlaştırma ayrı kan sulandirici ayrı progestan ilacı ayrı tüm koşullar sağlanıyor başarılı oluyor.

Bazen diyorum bu ilaçları kendim alıp normal zamanda uygulasam mi?

E Efembahya canım sen nasılsın nasıl gidiyor var mı güzel gelişmeler? bat ne vakit?

Bir de dvtb vardı o ne durumda acaba? Geçen ay batlarimiz aynıydı.

E Efembahya canım sen nasılsın nasıl gidiyor var mı güzel gelişmeler? bat ne vakit?
Bayram yorgunluğu bitti. Çok yorgun ve bitkinnim. Sen nasılsın. 25 mayısta adet oldum 22-23 gibi olurum diye düşünüyorum. Piki yakaladık elimizden geldiğince degerlendirdik insallah Rabbim rast getirsin.

yok o öyle değil bence kuzu en nihayetinde tutuyor düşük oluyor sağlıksızmış diyoruz demi?

ben burada ne okuduysam hep erkek kaynaklı oldu kimyasal kaldı ki tüpte bile tutmadığı oluyor...

bence kadında da sorun yoksa kesin erkek kaynaklı :)

Bayram yorgunluğu bitti. Çok yorgun ve bitkinnim. Sen nasılsın. 25 mayısta adet oldum 22-23 gibi olurum diye düşünüyorum. Piki yakaladık elimizden geldiğince degerlendirdik insallah Rabbim rast getirsin.
ben de idare eder canım uğraşıyoruz... olumlu haberlerle tansiyonumuz artıyor.. inşallahh Rabbim rast getirmiştir.. sen de patlatırsın bir çift çizgi test

Esim 30bn 29 yemek en sevdiği sey gayet iyi beslenir bir yillik evliyiz daha tüm kanlarim normal hormon test ler normal pıhtılaşma yok yumurtalar sağlıklı çevresel faktör stres falan dedi beklicez dedi doktor öyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…