Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bu sefer o daha sakin ve kendi isteyerek gidiyor İstanbuldaki gibi bir dram yaşanmaz güzelim. Az da çıksa tüp bebek için yeterli olur zaten, orda bakma sen döndü birşeyler, şansızlık oldu. Erkekler böyle napacaksın, sivilce çıksa açık yara gibi yaygara çıkarırlar. Bu bi de hassas konu. Sen kendini iyi hazırla yeter.

yaklaşık 15 gündür sabah 2 yumurta yiyorum ,sabah uyandım bi ilaç içtim midem bulandı kan vericektim heyecandan diyorum eşim hamilesin ya ondandır diyor ben hala inanamadığım için

Heyecandan da olabilir erkenden bulantın başlamış da olabilir... içini ferah tut. Hcg'ye de çok kafanı takma, üç günde iki katı olan da çok. ben bir kere ölçtürüp sonra bıraktım, keseyi görmeyi bekledim.

zeynooooo her sayfaya girdigim belkim yapmışindir diyerek gozum msjlarinda test ariyorrrrr yok gozum sende
yok yapmadım canımcım.. gece çok geç döndüm eve pestil gibi yattım artık ne kadar kahve çay içtiysem sabahta tuvalete gözlerim kapalı gittim tamamen unutmuşum.. bide telefonumu evde unuttum bugün çok fena eksik hissediyom kendimi :) ufak ufak diz kapaklarım ağrıyo sankim şiddetlenirse regl olucam zaten.. ama yanıma test aldım çok dellenirsem yaparım diye..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…